موضوع پروژه من در مورد چت یک طرفه از طریق وایرلس هستش اما مشکلی که من درام اینه که زمانی از سیم برای ارتباط سریال استفاده میکنم همه چی درست اما وقتی که از ماژول استفاده میکنم اصلا دیتا دریافت نمیشه باوود های هردو میکرو Atmega8 روی 9600 تنظیم شده و فرکانسشم کریستاشم 11.0592 MHz هستش از سالم بودن این ماژول کاملا مطمئنم والا نمیدونم مشکل از کجای؟؟؟
اگه با سیم جواب میده پس یعنی مشکل سخت افزاری داره
باود ریت و تغییر بده و رو فرکانسهای مختلف هم امتحان کن
طول آنتن رو هم تغییر بده ببین جواب میگیری
(۱۰-بهمن-۱۳۹۱, ۱۲:۲۴:۵۳)r0b0 نوشته است: [ -> ]اگه با سیم جواب میده پس یعنی مشکل سخت افزاری داره
باود ریت و تغییر بده و رو فرکانسهای مختلف هم امتحان کن
طول آنتن رو هم تغییر بده ببین جواب میگیری
مهندس من بدون آنتن روی یک مدار دیگه تست کردم جواب داده اما نمیدونم چرا اینجا جواب نمیده باوود روهم رویه 2400-4800-9600 هم تنظیم کردم بازم کار نمیکنه ، باوود هر دو باید برابر باشه تا کار کنه دیگه درست ؟
نقل قول: اوود هر دو باید برابر باشه تا کار کنه دیگه درست ؟
بله باید هردو یکی باشن
رو فرکانس های مختلف هم تست کردین؟
فقط روی 8MHZ , 11.0592MHZ تست کردم
این ماژولا خیلی گیرن.
باید به نکاتی مثل جدا بودن آداپتور دو طرف، حداقل فاصله 1 متر توجه کرد. کریستال 11 هزارم خوبه.
ببینید اصلاً ماژولا برا هم اطلاعات ارسال می کنند.
وقتی بفرستن چراغ سبز چشمک می زنه و وقتی اون طرف دریافت کنه چراغ قرمز ماژول چشمک می زنه.
درسته r0b0 جان؟
نقل قول: کریستال 11 هزار
منظورش 11 مگ بود
نقل قول: وقتی بفرستن چراغ سبز چشمک می زنه و وقتی اون طرف دریافت کنه چراغ قرمز ماژول چشمک می زنه.
درسته r0b0 جان؟
من تا به حال به این چراغ دقت نکردم
اصلا مگه چراغ هم داره
نقل قول: فقط روی 8MHZ , 11.0592MHZ تست کردم
اطلاعات همیشه با کمی تاخیر دریافت میشه
شاید دیر دریافت میشه
فرکانس فرستنده رو 8مگ بذار و گیرنده رو 4 مگ
یا فرستنده رو همون 11مگ و گیرنده رو 8 مگ بذار ببین دریافت میشه
(۱۰-بهمن-۱۳۹۱, ۱۳:۲۰:۰۶)r0b0 نوشته است: [ -> ]نقل قول: کریستال 11 هزار
منظورش 11 مگ بود
منظورم همون 11 مگ بود.اشتباه لوپی بود
نقل قول: وقتی بفرستن چراغ سبز چشمک می زنه و وقتی اون طرف دریافت کنه چراغ قرمز ماژول چشمک می زنه.
درسته r0b0 جان؟
نقل قول: من تا به حال به این چراغ دقت نکردم
اصلا مگه چراغ هم داره
بله چراغم دارن
ولی الان افتادم توشک که آیا HMT , HMR هم دارن
نقل قول: فقط روی 8MHZ , 11.0592MHZ تست کردم
نقل قول: اطلاعات همیشه با کمی تاخیر دریافت میشه
شاید دیر دریافت میشه
فرکانس فرستنده رو 8مگ بذار و گیرنده رو 4 مگ
یا فرستنده رو همون 11مگ و گیرنده رو 8 مگ بذار ببین دریافت میشه
باوود رو باید تغییر بدین تا به باوود مناسب برسید.
بهتره که قبل از ارسال متن شما یه کد ساده بزنید و از یکی از ماژولا یه عدد مثلاً 12 رو بفرستین و اونطرف اگه دریافت کرد یه کاری رو انجام بده، اینطوری اول مطمئن بشید که می تونید اطلاعات ارسال کنید بعد برید سراغ متن.
نقل قول: باوود رو باید تغییر بدین تا به باوود مناسب برسید.
بهتره که قبل از ارسال متن شما یه کد ساده یزنید و از یکی از ماژولا یه عدد مثلاً 12 رو بفرستین و اونطرف اگه دریاغت کرد یه کاری رو انجام بده، اینطوری اول مطمذن بشید که می تونید اطلاعات ارسال کنید بعد برید سراغ متن.
برنامه شون و درست نوشتن و رو مد استفاده از سیم اطلاعات دریافت میشه فقط مشکلشون تو استنفاده از فرستنده گیرنده است
رو باودهای مختلف هم امتحان کردن و نتیجه نداده
احتمالا همون فرکانس رو تغییر بدن مشکلشون حل میشه