نقل قول: امید جان، بنظرم باید خودتون دست به کار بشید.
نمی دونم قبلاً از چه راهی استفاده می کردین، اما من پیشنهاد می کنم از پلکسی (اگه اسمش رو اشتباه نکنم) استفاده کنید، اگه یه طرح شیک توذهنتون داشته باشید کافیه برید یه جایی که دستگاه سی ان سی دارن بعد اوانا هم براتون شیک ترش می کنند.
ممنون که خواستی کمک کنی
ولی مسلم جان من یه بدنه ترکیبی از فلز و پلاستیک نیاز دارم و این سیستم و واسه خودم نمیخوام پس باید یه بدنه مناسب داشته باشه
اگه منظورتون اینه که می خواین محکم بشه، با پلکسی هم میشه از یک میل داره به بالا که اگه از 5 میل استفاده کنید محکم میشه، اگه منظورتون زیباییست که به نظرم پلکسی خیلی شیک و قشنگه. خودم همیشه میرم تویه کابینت سازی، ابزار رو خودم بر میدارم و با اندازه های خودم یه قاب دلخواه می سازم و بعد پلکسی رو می کشم روش، ایطوری هم محکم می شه و هم زیبا.
با شرایط فعلی امتحان کردنش خالی از لطف نیست.
(۱۷-بهمن-۱۳۹۱, ۱۹:۳۰:۱۰)r0b0 نوشته است: [ -> ]ممنون که خواستی کمک کنی
ولی مسلم جان من یه بدنه ترکیبی از فلز و پلاستیک نیاز دارم و این سیستم و واسه خودم نمیخوام پس باید یه بدنه مناسب داشته باشه
خواهش می کنم وظیفست.
من یه شرکت میشناسم کارشم خوبه هرچی بخوای واست درست میکنه
طبقه پائین امجد آخرین مغازه سمت راست گوشه پاساژ
اگه شمارشم خواستی بگو کارتشو پیدا کنم
سلام
از دوستان کسی در این مورد به نتیجه ای رسید؟
سلام
مسلم جان بخوای تعداد عمده بگیری میتونی سفارش بدی برات نمونه قالب بزنن
که هزینه سفارش قالب دلخواه کمی بالاست و فقط درصورتی که تعداد بالا باشه هزینه صرف میکنه
ولی تعداد پایین بهتره از قالب های آماده با قیمت پایین استفاده کنید
دوست من این کار خیلی هزینه بر هست.من خودم تاحالا واسه یه محصولی این کار رو کردم.خودت بری دنبال کاراش خیلی بهتره.البته من مشهدم.شکل قالب رو دادم نقشه کش با catia در آورد بعدش محاسباتش رو کرد و رفتم دادم قالب ساز و...هفت خان رستم داره.اینای تو بازارم که بدرد نمیخوره چون جنس پلاتیکش نامرغوبه و باید از پلاستیک های پ پ یا abs استفاده کنی.کلا ساخت قالب خیلی هزینه بر و دردسر سازه.مخصوصا فلزی که هزینه هاش عجیب غریبه.موفق باشی
کسی سایتی یا جایی رو میشناسه که انواع جعبه های پلاستیکی داشته باشن ؟