سلام به همگی
دوستان من دنبال یه شرکت معتبر واسه سفارش ساخت بدنه یه سری دستگاه الکترونیک هستم.
رو گوگل کلی سرچ زدم ولی به نتیجه نرسیدم.
کسی همچین شرکتی سراغ داره که قیمت ساخت و طراحی مناسب و تنوع خوب در طراحی داشته باشه؟
بلاخره یافتم
شرکت جهان گستر این از
لینک سایت
اینم از آدرس شرکت؛
تهران، فلکه دوم صادقیه، خیابان اشرفی اصفهانی، خیابان پیامبر، خیابان شاهد، خیابان وحدت 4، پلاک 22
خوش باشید.
نقل قول: بلاخره یافتمWink
شرکت جهان گستر این از لینک سایت
اینم از آدرس شرکت؛
تهران، فلکه دوم صادقیه، خیابان اشرفی اصفهانی، خیابان پیامبر، خیابان شاهد، خیابان وحدت 4، پلاک 22
خوش باشید.
اميد جان من كه فقط محصولاتشون رو ديدم ، مطمئني همين چيزي هست كه در پست اول مي خواستي ؟!
عمرا!
فکر کنم محصول آماده رو داشته بی خیال ساخت شده
نقل قول: اميد جان من كه فقط محصولاتشون رو ديدم ، مطمئني همين چيزي هست كه در پست اول مي خواستي ؟!
آره ولی خودمم زیاد مطمعن نیستم و فعلا یه ایمیل دادم ببینم قبول میکنن یا نه
این سایت و یکی از بچه های فروم دیگه واسه طراحی بدنه سیستم معرفی کردن.
رو لیست سایت هایی که باهاش قرارداد بستن، دانشگاه ما هم بود و فکر کنم کارشون درسته.
فردا باز با شرکت تماس میگیرم و نتیجه داد خبرتون میکنم.
نقل قول: عمرا
فکر کنم محصول آماده رو داشته بی خیال ساخت شده
بهزاد جون از کجا اینقده مطمعنی؟
(۱۴-بهمن-۱۳۹۱, ۲۰:۱۲:۳۵)sharin نوشته است: [ -> ]نقل قول: بلاخره یافتمWink
شرکت جهان گستر این از لینک سایت
اینم از آدرس شرکت؛
خوش باشید.
اميد جان من كه فقط محصولاتشون رو ديدم ، مطمئني همين چيزي هست كه در پست اول مي خواستي ؟!
آزه جریان به کجا رسید؟
اونجا فقط برای فروش محصولات خودشون بود که !
نقل قول: آزه جریان به کجا رسید؟
اونجا فقط برای فروش محصولات خودشون بود که !
به هیج جا نرسید
همونطور که بچه ها گفتن این شرکت فقط محصولات خودش و عرضه میکنه!
دوستان خیلی کارم گیره
هرکی یه همچین شرکتی سراغ داشت حتما بهم خبر بده
یادمه یکی هرچی میخواست بسازه نمیساخت بهانش شده بو د همین جعبه دستگاه ها که تو ایران به راحتی کسی نمیسازه
مگر دنبال این کار خونه های تزریق پلاستیک باشین شاید پیدا بشه
امید جان، بنظرم باید خودتون دست به کار بشید.
نمی دونم قبلاً از چه راهی استفاده می کردین، اما من پیشنهاد می کنم از پلکسی (اگه اسمش رو اشتباه نکنم) استفاده کنید، اگه یه طرح شیک توذهنتون داشته باشید کافیه برید یه جایی که دستگاه سی ان سی دارن بعد اوانا هم براتون شیک ترش می کنند.