سلام به همه دوستان
دوهفته پیش لایسنس اویرا گرفتم
اسکنش که کردم گفت 67 تا hidden object وجود داره و باید با دیسک نجات اویرا اسکن بشه
من این کارو کردم ولی فایده نداره باز همین پیام رو میده
با انتی ویروس نود32 و کسپرسکی و بیتدفندر هم اسکن کردم هیچکدوم چیزی پیدا نمیکنند
اگر میشه کمکم کنید
خب hidden object یعنی ویروس؟
(۱۹-بهمن-۱۳۹۱, ۲۱:۳۲:۲۹)babyy نوشته است: [ -> ]خب hidden object یعنی ویروس؟
خیر یعنی فایل هایی که برای ویندوز هستند ولی ویروسی شده اند و ویندوز اجازه دسترسی به فایل های خودش را نمیدهد برای همین دیسک نجات رو در بوت استفاده میکنند
(۱۹-بهمن-۱۳۹۱, ۲۱:۴۰:۱۸)amirhasan.king نوشته است: [ -> ]خیر یعنی فایل هایی که برای ویندوز هستند ولی ویروسی شده اند و ویندوز اجازه دسترسی به فایل های خودش را نمیدهد برای همین دیسک نجات رو در بوت استفاده میکنند
من فکر نمیکنما ویروسی شده باشند!
(۱۹-بهمن-۱۳۹۱, ۲۱:۴۸:۰۱)babyy نوشته است: [ -> ] (۱۹-بهمن-۱۳۹۱, ۲۱:۴۰:۱۸)amirhasan.king نوشته است: [ -> ]خیر یعنی فایل هایی که برای ویندوز هستند ولی ویروسی شده اند و ویندوز اجازه دسترسی به فایل های خودش را نمیدهد برای همین دیسک نجات رو در بوت استفاده میکنند
من فکر نمیکنما ویروسی شده باشند!
نمیدونم در هر حال چی کار کنم؟
من hidden object avira سرچ کردم؛ چند تا تاپیک پیدا کردم
مثل اینکه توی ویندوزهای 64 بیتی هستش و مشکلی یک آودیت ماکروسافتی هست!
حالا شما هم یک سرچی بزن؛ شاید متوجه شدی از حرفاشون
(۱۹-بهمن-۱۳۹۱, ۲۳:۲۷:۳۸)babyy نوشته است: [ -> ]من hidden object avira سرچ کردم؛ چند تا تاپیک پیدا کردم
مثل اینکه توی ویندوزهای 64 بیتی هستش و مشکلی یک آودیت ماکروسافتی هست!
حالا شما هم یک سرچی بزن؛ شاید متوجه شدی از حرفاشون
منم سرچ کردم داداش نوشته اپدیت رو پاک کنید که پاک میکنم هم درست نمیشه
توی فروم اویرا رفتم دیدم همه این مشکل رو دارن و فروم رو روی سرشون خراب کردن
و اونهایی که اپدیت رو پاک کرده بودن درست شده بود اما مال من ....
من فکر کنم واقعا ویروسی درکار است اگر میدونی چی کار کنم بهم بگو[/size]
اصلا مشکلی نیست این مربوط به فایل های پنهان هست فقط جهت اطلاع میگه کاری به ویروسی شدن هم نداره مثلا شما فلشت رو اسکن کن بعد یکی از فایل هارو هاید کن بعد دوباره اسکن کن ببین زیاد میشه!
خود من هم اویرا دارم
(۲۰-بهمن-۱۳۹۱, ۰۲:۰۴:۲۷)behzady نوشته است: [ -> ]اصلا مشکلی نیست این مربوط به فایل های پنهان هست فقط جهت اطلاع میگه کاری به ویروسی شدن هم نداره مثلا شما فلشت رو اسکن کن بعد یکی از فایل هارو هاید کن بعد دوباره اسکن کن ببین زیاد میشه!
خود من هم اویرا دارم
سلام
اخه ای کاش یه پیام بود مشکلم اینه که نمیذاره اپدیت کنم و جلوی اسکن رو هم میگیره بعد هی ریستارت میکنه
خیالتون تخت مشکل از جای دیگه ای هست
(۲۰-بهمن-۱۳۹۱, ۰۲:۱۴:۵۳)behzady نوشته است: [ -> ]خیالتون تخت مشکل از جای دیگه ای هست
ممنون از شما دوست خوبم
اویرای شماهم این پیغام رو میده که فایل های پنهان وجود دارن و باید از دیسک نجات اویرا استفاده کنی؟