کسی شبیه سازی این رو داره ؟ ال سی دی گرافیکی با چیپ ks0108 در بسکام
من هرچی شبیه سازی میکنم این ال سی دی رو جواب نمیده یه ارور میده در حالی که من پروژه رو با این ال سی دی که خیلی هم پیچیده بود انجام دادم
نمیدونم کتاب خانه ال سی دی تو پروتئوس مشکل داره یا من !
برای برنامه هم میتونید از برنامه خود بسکام استفاده کنید چون با اون هم ارور میده
این پایین پیوست میکنم
تو این شبیه سازی که میزارم پایه های کنترول یه چند تایی اضاف میاد که به همه جا وصل کردم اما کار نکرده
من متوجه نشدم الان توی خود بسکام شبیه سازی می کنید؟
بعد این برنامه رو خدتون نوشتید؟!
احساس می کنم مشکل از برنامه باشه اگه یه برنامه که فقط lcd رو راه بندازه مشکل حل میشه و راه می یوفتید؟
بسکام قابلیت شبیه سازی ال سی دی های گرافیکی رو نداره
برنامه هم از خود مثال های بسکام هست
مشکل از چیه ؟ یعنی مشکل از خود پروتئوس هست که با پین های خاصی از میکرو کار میکنه؟
من وقتی همین کانفیگ شمارو با برنامه خودم میزنم ارور میده ! در حالی که برنامه در واقعیت درست کار میکنه ارورش هم اینه
درواقع من وقتی فرمان های
کد:
$include "font8x8.font"
Setfont Font8x8
رو به برنامه اضافه می کنم اینطور میشه و این ارور رو میده
اگه این دوتا فرمان هم نباشه نمیشه متن ها که خروجی های برنامه هستن رو نشون داد
(۲۰-بهمن-۱۳۹۱, ۱۴:۳۵:۲۵)abbasalifix نوشته است: [ -> ]مشکل از چیه ؟ یعنی مشکل از خود پروتئوس هست که با پین های خاصی از میکرو کار میکنه؟
من وقتی همین کانفیگ شمارو با برنامه خودم میزنم ارور میده ! در حالی که برنامه در واقعیت درست کار میکنه ارورش هم اینه
درواقع من وقتی فرمان های کد:
$include "font8x8.font"
Setfont Font8x8
رو به برنامه اضافه می کنم اینطور میشه و این ارور رو میده
اگه این دوتا فرمان هم نباشه نمیشه متن ها که خروجی های برنامه هستن رو نشون داد
این دو تا فایل مورد نیاز هستند شما این هارو از توی فولدر برنامه ای که من گذاشتم به برنامه اضافه بکنید با حذف آن ها برنامه کار نمی کنه
اما در کل هم بیسکام هم پروتئوس گاهی آدم رو سر پین ها الاف می کنن
ارور پروتئوس هم مال این هست که دو سطح منطقی اتصال کردن
اون اخرین ارور که باعث توقف شده مال این هست که برنامه در یکی از خطوط مشکل داره بهترین راه برای پیدا کردن اون خط استفاده از دیباگر هست که خطوط رو ببینید
نه
میگم این فرمان هارو که میزارم این ارور میاد
سوکت ps2 توی پروتئوس اسمش چیه؟
سوکت رو پیدا کردم
(۲۰-بهمن-۱۳۹۱, ۲۱:۴۴:۱۸)abbasalifix نوشته است: [ -> ]نه
میگم این فرمان هارو که میزارم این ارور میاد
سوکت ps2 توی پروتئوس اسمش چیه؟
سوکت رو پیدا کردم
منم میگم ارور مال این هست که فایل فونتی که اضافه می کنی در دست رس نیست
فایل برنامه رو کامل با فونت وهمه چی توی اون پوشه شبیه سازی گذاشتم اما مشکل رفع نشد
به محض این که فرمان هایی که گفتم رو از تو برنامه برمیدارم ارور نمیده و درست عمل میکنه
این برنامه من هم از توی مثال هابود دیگه اگه جایی از برنامه شما با مال من فرق نداره که مشکل کامپایلر هست دیگه چیزه دیگه ای به ذهنم نمی رسه!!