ايران ويج

نسخه‌ی کامل: بازار کار FPGA
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام و خسته نباشید
من تازه میخوام شروع به یادگیری FPGA کنم میخواستم از دوستان بپرسم که بازار کار این حرفه چجوریه و کلا ارزش داره بخاطر درآمد زایی دنبال این حرفه باشیم یا نه...
سلام
مهندس به نظر من همیشه قبل شروع هرکاری به توانایی خودت و هدفت از شروع کار فکر کن
هر حرفه ای می تونه بازار کار ایجاد کنه به شرطی که اول خودت رو ببینی و از خودت شروع کنی بعد توقع از بازار
مثلا می تونی خودت تو آموزشگاه ها تدریس کنی که الان بازارش داغ هم هستWink
(۲۱-بهمن-۱۳۹۱, ۲۱:۰۴:۴۴)r0b0 نوشته است: [ -> ]سلام
هر حرفه ای می تونه بازار کار ایجاد کنه به شرطی که اول خودت رو ببینی و از خودت شروع کنی بعد توقع از بازار

باهاتون موافقم... من خودم بورسیه آموزش و پرورش بودم قرار بود تو هنرستان تدریس کنم ولی بعد از 2 سال که دانشگام رو تموم کردم جواب نهایی گزینشم ( همونجایی که باید اندازه کفن رو به میلیمتر بدونی ) اومد و اخراج شدم الانم یه مدرک دبیر فنی برق بهم میدن اونم اگه 25 میلیون بریزم به حسابشون بابت خسارت...

الانم دنبال یه حرفه ای هستم که ارزش وقت گذاشتن رو برام داشته باشه هیچ ارگان دولتی که نمیتونم استخدام شم پس مجبورم خودم یه کاری کنم
(۲۲-بهمن-۱۳۹۱, ۰۰:۳۴:۴۲)the_fallen نوشته است: [ -> ]
(۲۱-بهمن-۱۳۹۱, ۲۱:۰۴:۴۴)r0b0 نوشته است: [ -> ]سلام

باهاتون موافقم... من خودم بورسیه آموزش و پرورش بودم قرار بود تو هنرستان تدریس کنم ولی بعد از 2 سال که دانشگام رو تموم کردم جواب نهایی گزینشم ( همونجایی که باید اندازه کفن رو به میلیمتر بدونی ) اومد و اخراج شدم الانم یه مدرک دبیر فنی برق بهم میدن اونم اگه 25 میلیون بریزم به حسابشون بابت خسارت...

الانم دنبال یه حرفه ای هستم که ارزش وقت گذاشتن رو برام داشته باشه هیچ ارگان دولتی که نمیتونم استخدام شم پس مجبورم خودم یه کاری کنم
25 ملیون؟ بابت چی؟
اگه دنبال کار هستین من تابلو های روان رو پیشنهاد میدم داره بازارش راه میوفته
(۲۲-بهمن-۱۳۹۱, ۰۰:۵۳:۳۴)abbasalifix نوشته است: [ -> ]25 ملیون؟ بابت چی؟
اگه دنبال کار هستین من تابلو های روان رو پیشنهاد میدم داره بازارش راه میوفته
به خاطر اینکه از همون روز اول که وارد دانشگاه شدیم ماهی 250 تونم حقوق میدادن و همینطور هزینه تحصیل ما رو هم به وزارت علوم تحقیقات پرداخت میکردن و ما هم تعهد داده بودیم که در صورت انصراف از شغلمون باید 2 برابر هزینه تحصیل رو به عنوان جریمه پرداخت کنیم... فک کنم همه رشته های بورسیه این شرایط رو دارن...
خیلی ممنون بابت پیشنهادتون میتونید یکم بیشتر توضیح بدین؟!! مثلا اینکه کجاها به کسی که این توانایی رو داره نیاز دارن و سایر شرایطش مثلا درآمدش.
بیشتر شرکت های تبلیغاتی و مغازه های تابلو سازی به این محصول نیاز دارن اگه وارد مبحثش بشین میتونید با پنل های آماده تولیدی راه بندازین و باهاش تلوزیون های شهری رو درست کنید
عباس علی جان، گفتم اگه ایده خوبی داشته باشید باهم بزنیم توکارش، گفتین حتماً ممکنه ایده رو برا خودم بردارم ...
من ایده زیاد دارم
نه
بردار برا خودت
دزد گیرها خونه
وارد کردن ربات های صنعتی
جی پی اس ماشین -از نوعی که فقط بشه ماشین رو پیدا کرد