یعنی میخوای ماسفت رو اتصال کوتاه کنی ؟
برای چند ثانیه آره - بعدش باطری خالی میشه -مثلا 10 ثانیه حداکثر
باطری های یون گزینه مناسبی هستن
اما این که کلا این گرم کن چقدر میخواد گرم کنه ؟کاربردش چیه؟ چه نوی گرم کنی هست ؟ چند ولته؟ چقدر جریان میخواد این ها همه مجهوله شما نمیتونید براش باطری انتخاب کنید!
نقل قول: باطری های یون گزینه مناسبی هستن
من اطلاعات کافی از این باتری ها بدست نیاوردم!
اینا حداکثر چقدر جریان میدن؟ قیمتش صرف میکنه؟
ببینید باطری های لیتیوم یون مدل های زیادی دارن + این که اگه به توان و جریان و ولتاژ اونها توجه داشته باشید میشه اونهارو باهم سری و موازی کرد
نمی دونم اما فکر نکنم با این نوع باتری هم بشه جریان زیادی کشید. چند وقت پیش من 8 تا نیکل کادمیوم 1.2 ولت روکه سری می کردم حداکثر می تونستن 45 دقیقه یه lcd کاراکتری رو روشن نگه دارن.حالا این خوب بود یا نه؟
باتری لیتیوم یون
و
پک باتری پلیمر 14.8 ولت 2.2 آمپر 32 وات
كلا سبك و چيزاي خوبي هستن ، جريان دهيشون عاليه. فقط نبايد بذاري كاملا خالي شن و بعد شارژشون كني.
اينجا ببينيدشون:
http://roboeq.ir/#/products/category/171/
با سلام
دوست عزیز به نظر من یک باطری خشک 6 یا12 ولت بگیر
عکس شش ولت اون در این سایت هست
http://roboeq.ir/products/detail/باتری%2...پر%20ساعت/
من یادم هست قدیم ها یک ضبط سوت شارژِی که مهتابی و چراغ داشت خریده بودیم
یک بار از بلندی افتاد و خرااب شد
من باتری خشک اون رو در اوردم واقعا باطری قویی بودو تا چندین ساعت راحت یک لامپ 12 ولتی ماشین رو روشن میکرد
یکی از تفریحات ما این بود که کلی سیم مسی نازک به قطر نیم میل یا کمتر رو یکی یکی بین دو تا پایه اتصال میدادیم و بعلت قدرت خوب باطری سیم سرخ و ذوب میشد
از ویژگی های خوب این باطری عمر خوب قابلیت شارژبا برق شش ولت میباشد از این باطری ها در مقیاس و اندازه بزرگ در سیستم ذخیره برق و ازاد سازی اون در زمان قطع و جهت تنظیم و ذخیره برق در سسیتم خورشیدی و تقریبادر تمام وسایل برقی مثل روبات ها و لامپ های اظطراری استفاده میشه
از معایب اون عدم کنترل زمان دقیق شارژ و عمر متوسط دو تا سه سال در صورت استفاده مداوم و مکرر و وزن زیاد و سنگین باطری (معمولا بیش از یک کیلو به بالا ) هست
در ضمن موقع خرید باید زمان تولید رو که روش هک شده حتما چک کنی تا بیش از چند ماه ازش نگذشته باشه
به نظر من این باطری میتونه جای ده ها باطری کتابی رو براتون بگیرهو قیمت اون هم متوسط و حدود 20 تا 30 هزار تومن هست
موفق و پیروز باشید
نقل قول: با سلام
دوست عزیز به نظر من یک باطری خشک 6 یا12 ولت بگیر
عکس شش ولت اون در این سایت هست
http://roboeq.ir/products/detail/باتری%2...پر%20ساعت/
من یادم هست قدیم ها یک ضبط سوت شارژِی که مهتابی و چراغ داشت خریده بودیم
یک بار از بلندی افتاد و خرااب شد
من باتری خشک اون رو در اوردم واقعا باطری قویی بودو تا چندین ساعت راحت یک لامپ 12 ولتی ماشین رو روشن میکرد
یکی از تفریحات ما این بود که کلی سیم مسی نازک به قطر نیم میل یا کمتر رو یکی یکی بین دو تا پایه اتصال میدادیم و بعلت قدرت خوب باطری سیم سرخ و ذوب میشد
از ویژگی های خوب این باطری عمر خوب قابلیت شارژبا برق شش ولت میباشد از این باطری ها در مقیاس و اندازه بزرگ در سیستم ذخیره برق و ازاد سازی اون در زمان قطع و جهت تنظیم و ذخیره برق در سسیتم خورشیدی و تقریبادر تمام وسایل برقی مثل روبات ها و لامپ های اظطراری استفاده میشه
از معایب اون عدم کنترل زمان دقیق شارژ و عمر متوسط دو تا سه سال در صورت استفاده مداوم و مکرر و وزن زیاد و سنگین باطری (معمولا بیش از یک کیلو به بالا ) هست
در ضمن موقع خرید باید زمان تولید رو که روش هک شده حتما چک کنی تا بیش از چند ماه ازش نگذشته باشه
به نظر من این باطری میتونه جای ده ها باطری کتابی رو براتون بگیرهو قیمت اون هم متوسط و حدود 20 تا 30 هزار تومن هست
موفق و پیروز باشید
سلام
مهندس ممنون که خواستی کمک کنی
من باتری کم حجم و سبک نیاز داشتم که با باتری لپ تاپ کارم راه افتاد
المنت گرمایش 12 ولت را از دیجیکالا بخواهید!
کافیست کلمه الکترومکانیک را در دیجیکالا جستجو کنید
قابل راه اندازی با باتری خودرو و انواع منبع تغذیه