سلام
من یک لیست از اطلاعات دارم مانند محمد ، حسن ، علی و .... من می خواهم تعداد محمد ها و حسن ها و علی ها به تفکیک جلوی هر اسم نشون داده بشه بدون اینکه من اسم ها را تایپ نمایم یعنی تمام اسم ها به همراه تعداد آن ها جلوی آن ها نمایش داده بشوند بدون اینکه در هنگام جستجو اسم تایپ شود خود نرم افزار تمام اسم ها را جستجو کند و سپس تعداد هر یک را جلوی آن اسم نمایش بدهد
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
چیزی به ذهنم الآن میرسه اینکه
یک آرایه دو بعدی تعریف کنی؛ ( n در 2 )
چیزی شبیه بالا؛ داخل
اسامی رو بریزی و داخل
تعدادشون رو
نحوی کار هم اینطوره برای هر اسمی اول
رو چک میکنی؛ اگر توی یکی از اینا اسمت پیدا شد که آرایه دومی رو به علاوه یک میکنی!
اگر پیدا نشد باید اسم رو بریزی داخل آرایه
کد php:
a(i+1)(1) = NAME
a(i+1)(2) = 1
شاید راه ساده تری هم وجود داشته باشه!
این خیلی مشکله اگه راه دیگری بدهید ممنون می شوم
(۲۴-بهمن-۱۳۹۱, ۱۸:۱۵:۳۶)automa نوشته است: [ -> ]این خیلی مشکله اگه راه دیگری بدهید ممنون می شوم
اینهمه توضیح همش کار ۶ الی ۷ خط میشه ها!
فک کنم همون چیزیه که می خواین. کد رو جوری نوشتم که نیازی به تعریف اسم برای جست و جو نداشته باشه و خودش بتونه اسم ها رو تشخیص بده. اطلاعات رو باید در ListBox بریزی.
خیلی ممنون به همین شکل می خواستم کار کند
حالا اگر بخواهم این اطلاعات را از اکسس بخواند و در اکسس دو فیلد داشته باشیم که در یکی نام و در دیگری عددی به دلخواه نوشته شده باشد . برنامه عدد جلوی هر نام را بگیرد و مجموع آن عدد را در دیتا گرید در دو ستون نام و اعداد مجموع آن نام را نمایش بدهد به چه شکلی باید عمل نمایم
سال نو مبازک
لطفا راهنمایی نمایید
نقل قول: خیلی ممنون به همین شکل می خواستم کار کند
حالا اگر بخواهم این اطلاعات را از اکسس بخواند و در اکسس دو فیلد داشته باشیم که در یکی نام و در دیگری عددی به دلخواه نوشته شده باشد . برنامه عدد جلوی هر نام را بگیرد و مجموع آن عدد را در دیتا گرید در دو ستون نام و اعداد مجموع آن نام را نمایش بدهد به چه شکلی باید عمل نمایم
لطفا راهنمایی نمایید
با تشکر
من که جوابتون رو دادم!
با اون روش میتونید هر چیزی که میخوایین رو مجاسبه کنید و بعدش حالا هرجا بخوایین سیوش کنید و . . .
اگه میشه یه نمونه سورس بدید
با تشکر