ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پروژه usb به سریال با attiny2313 تست شده
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام یکی دو هفته هست که n تا مدار usb2serial از اینترنت گرفتم ولی هیچ کدومشون کار نکردن در آخرین مورد از یه سایت انگلیسی یه مقاله گرفتم که کار کرد . تصمیم گرفتم اونو اینجا قرار بدم که بقیه استفاده کنن.
ابتدا فایل زیر رو دانلود کنید.
http://maddad.persiangig.com/other/usbtoserial.zip
1- مطابق تصویر design.jpg مدار رو ببندید.
2- میکرو رو با فایل cdc213 پروگرام کنید.
3- فیوز بیت ها رو مطابق تصویر fusebits.jpg تنظیم کنید. پیشنهاد میکنم از برنامه progisb استفاده کنید.
4-مدار رو به کامپیوتر وصل کنید و وقتی میخواید درایورش رو نصب کنبد از یکی از فایل های داخل پوشه windows Driver استفاده کنید.
با نصب درایور یه پورت کام مجازی در اختیارتون قرار میگیره که که میتونید از اون استفاده کنید.
سوالی بود در خدمتم.Wink

کد:
AVR-CDC with USART (ATtiny2313)
        speed:     600 - 38400bps
        datasize: 8
        parity:   none
        stopbit:  1
شما صحبت از attiny2313 کردید
در فایل pdf از مگا16 استفاده شده
در یکی از عکس ها از مگا8 استفاده شده
در عکس دیگه مگا32 هست
و نهایتا پروژه بیسکام هم مگا16 هست
آخر مشخص نشد که چی به چیه
از اینا گذشته از پروژه میشه اینطور متوجه شد که اطلاعات سریال را میشه مستقیم به usb داد
درست میگم؟
مهندس ، پروژه بر مبناي ATMEGA8 هست. با اين ميكرو يه ماژول مبدل ساخته ( USB به سريال ) روش كار اينه كه از كلاس CDC استفاده مي كنه و به صورت يه COM مجازي سمت PC تشخيص دادهه مي شه. احتياج به درايور هم دارهه كه در همون فايل هست.

حالا يه پروژه ديگه با ATMEGA16 انجام داده ، كه وصلش مي كنه به همون ماژول مبدل usb به سريال ( كه بر مبناي ATmega8 هست )
و اينطوري دما رو به PC منتقل مي كنه...
(۲۴-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۰۸:۱۶:۱۲)parsdc نوشته است: [ -> ]شما صحبت از attiny2313 کردید
در فایل pdf از مگا16 استفاده شده
در یکی از عکس ها از مگا8 استفاده شده
در عکس دیگه مگا32 هست
و نهایتا پروژه بیسکام هم مگا16 هست
آخر مشخص نشد که چی به چیه
از اینا گذشته از پروژه میشه اینطور متوجه شد که اطلاعات سریال را میشه مستقیم به usb داد
درست میگم؟
شما درست میفرمایید . من چند مدت پیش یه فایل با همین نام در اونجا آپلود کردم که متاسفانه با فایل اصلی عوض شده. فایل ها رو پیدا کردم دوباره قرار میدم.

فایل ها رو پیدا کردم.
ابتدا ضمیمه رو دانلود کنید.
1- مدار رو مطابق design.pdf ببندید.
2- میکرو رو با فایل cdc2313.hex =روگرام کنید.
3-فیوز بیت ها رو مطابق شکل fusebits.png تنظیم کنید.
4- بعد از وصل کردن مدار به کامپیوتر از شما درایور میخواد که بسته به نوع سیستم عاملتون از یکی از درایور های داخل پوشه avrcdc_inf استفاده کنید.
البته درایور های لینوکس و مک هم موجوده اگه کسی لازم داشت بگه براش آپلود کنم.
برای دانلود میتونید از لینک زیر هم استفاده کنید.
http://maddad.persiangig.com/other/USB2COM.zip
سلام ميشه سورس فايل مبدل رو بزاري و اون سايت انگليسي رو معرفي كني؟
ميخوام بدون تبديل به سريال از اطلاعات اصلي ميكرو استفاده كنم اينجوري لازم نيست از دوتا ميكرو استفاده كنم
(۱۴-خرداد-۱۳۹۳, ۲۱:۱۸:۱۵)mohammad311 نوشته است: [ -> ]سلام ميشه سورس فايل مبدل رو بزاري و اون سايت انگليسي رو معرفي كني؟
ميخوام بدون تبديل به سريال از اطلاعات اصلي ميكرو استفاده كنم اينجوري لازم نيست از دوتا ميكرو استفاده كنم
AVR-CDC
برای تمام میکرو ها همراه با سورس هست که با C نوشته شده