ايران ويج

نسخه‌ی کامل: صوت سنج با ميكرو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام ممنونم .من فعلا مدار رو نبستم و با نرم افزار شبیه سازی کردم . هدف از پروژه اینه که آلودگی صوتی رو روی lcd نشون بده ، در نرم افزار lcd روشن میشه اما چیزی نشون نمیده
امپلی فایر داره
(۲۶-مهر-۱۳۹۲, ۰۱:۱۱:۱۳)مریم احمدی نوشته است: [ -> ]سلام ممنونم .من فعلا مدار رو نبستم و با نرم افزار شبیه سازی کردم . هدف از پروژه اینه که آلودگی صوتی رو روی lcd نشون بده ، در نرم افزار lcd روشن میشه اما چیزی نشون نمیده
امپلی فایر داره
سلام
اگه تو شبیه ساز میکروفون گذاشته باشید طبیعیه که جواب نگیرید
چون تو شبیه ساز شدت صوت ورودی میکروفون تغییر نمیکنه و صرفا ثابته
باید به جای میکروفون، یه پالس تولید کنید و بدید به پایه میکرو و خروجی رو بررسی کنید

خوش باشید.
(۲۶-مهر-۱۳۹۲, ۱۳:۰۷:۱۷)r0b0 نوشته است: [ -> ]
(۲۶-مهر-۱۳۹۲, ۰۱:۱۱:۱۳)مریم احمدی نوشته است: [ -> ]سلام ممنونم .من فعلا مدار رو نبستم و با نرم افزار شبیه سازی کردم . هدف از پروژه اینه که آلودگی صوتی رو روی lcd نشون بده ، در نرم افزار lcd روشن میشه اما چیزی نشون نمیده
امپلی فایر داره
سلام
باید به جای میکروفون، یه پالس تولید کنید و بدید به پایه میکرو و خروجی رو بررسی کنید

خوش باشید.

بینهایت سپاسگزارم .

(۲۶-مهر-۱۳۹۲, ۲۲:۴۳:۴۳)مریم احمدی نوشته است: [ -> ]
(۲۶-مهر-۱۳۹۲, ۱۳:۰۷:۱۷)r0b0 نوشته است: [ -> ]
امپلی فایر داره
سلام

خوش باشید.

بینهایت سپاسگزارم .

ببخشید یه سوال ؟ برای اینکه پالس تولید کنم ، پالس رو باید با سیگنال ژنراتور بسازم ؟
خواهش میکنم
بله با سیگنال ژنراتور میتونید

البته اگه با شبیه ساز پروتئوس کار میکنید، میتونید درصفحه از نوار سمت چپ،قسمت generator mod،سیگنال سینوسی رو انتخاب کنید و مقدار دهی کنید.

خوش باشید.
صفحه‌ها: 1 2