ايران ويج

نسخه‌ی کامل: 13 آموزش فتوشاپ که به تازگی منتشر شده است
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
اگر حوصله داشتین نظراتتون رو درباره آموزش های یک طرفه و آموزش های Interactive بیان کنید. (البته می دونم از بحث دور میشیم)

به نظر من که مرتبطه! البته از پست 3 به بعد!

1- آموزش های Interactive یا تعاملی مرحله به مرحله همه چیز رو توضیح میده و در حین برنامه ی آموزشی گوینده گاهی اوقات شروع به دادن توضیحات اضافه میکنه و کاربر حوصلش سر میره! کاربر باید زیاد منتظر بمونه !!!!

2- ولی آموزشهای یک طرفه :

مبحث توضیح داده میشه و بعد از اتمام مبحث آموزشی کاربر شروع میکنه به انجام مراحل آموزشی برای یادگیری.

=============
آموزش هائی که توی سایت خانم لیندا گذاشته شده فکر کنم عموما از نوع دوم یکطرفه هست !

به صورتی که خانم لیندا خودش توضیحاتی را راجع به محصولش و استفاده ی محصولش تویه موبایل و ... رو بهش اشاره کرده !

[تصویر:  6w88tke4x7val0tgck.png]
توضیحات جالبی بود

آموزش های Interactive (تعاملی) کار بیشتری می بره ولی درصورتی که خوب و با هدف طراحی بشه خیلی تأثیر زیادی هم در تسریع آموزش و هم در کیفیت اون داره.
البته روی هدف دار بودنش باز هم تأکید می کنم.

ایجاد آموزش تعاملی برای بسیاری از نرم افزارها ازجمله نرم افزار های گرافیکی کار بسیار مشکلیه چون کار فقط با کلیک کردن انجام نمیگیره بلکه باید اکثر کارها رو با کشیدن ماؤس (Drag) انجام داد.

به هرحال اگر سازنده آموزش برای چیزی که درست می کنه دل بسوزونه و وقت بذاره و مردونه کار کنه آموزشش خوب از آب در میاد.
صفحه‌ها: 1 2