ايران ويج

نسخه‌ی کامل: 13 آموزش فتوشاپ که به تازگی منتشر شده است
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
بسم الله الرحمن الرحیم
آموزش های منتشر شده توسط اینجانب
1.ایجاد خراش بر روی صورت
2.دادن استایل تابستانی به عکس ها
3.ساخت تصاویر هنری در فتوشاپ
4.قرار دادن سر خود بر روی تصاویر دیگران در فتوشاپ
5.مهارت استفاده از رنگ ها در فتوشاپ
6.استفاده از رنگ های گرم در عکس ها و دادن جلوه ویژه به عکس
7.دادن استایل ویژه به عکس { مخصوص آتلیه ها }
8.نوشتن متن بر روی شیشه بارانی در فتوشاپ
9.دادن جلوه فشن به عکس های معمولی در فتوشاپ
10.نوشتن متن ها بر روی دیوار سنگی در فتوشاپ
11.تبدیل عکس های شخصی به قدیمی در فتوشاپ
12.چسباندن تصاویر با برچسب زدن در فتوشاپ
13.آموزش ارایش چشم ها در فتوشاپ

آموزش در قالب pdf میباشد به همراهی تمامی عکس های مورد نیاز

برای برقراری ارتباط با ما و سوالات خود از راه های زیر ارتباط برقرار کنید.
Gmail: d4rknes3@gmail.com
FB/Hossein.Tori
Yahoo : w0lfwin
پیروز باشید.

دانلود

نقل قول: http://localhostr.com/MYDzGawWGWn6
سلام دوست عزیز
ممنون بابت آموزش هایی که گذاشتی
ولی بهتره برای آموزش هایی که میذاری یه پیش نمایش از هر آموزش هم کنارش قرار بدی و اگر امکان داره اون ها رو جداگانه برای دانلود قرار بدی.
اینطوری برای استفاده کننده های آموزش خیلی کاربردی تر و راحت تره.

ضمناً آموزش های گذاشته شده رو با منبع معرفی کنید.
آموزش ها از سایت iPhotoshop.ir گرفته شده.

فایل های آموزشی خیلی مفید هستند ولی به شرط اینکه به صورت کاربردی و با ظاهر مناسب ارائه بشه.
موفق باشید.
یه سوال : اگر مطالبی که در سایت های آموزشی گذاشته میشه ( منظورم سایت های لاتین ) میشه بعد از ترجمه به صورت کتاب جمع آوری کرد و چاپ کرد؟ البته به صورتی که حق کپی رایتش رعایت بشه یعنی مکاتبه با سایت مربوطه انجام بشه و کسب اجازه گرفته بشه! یا حتی ساخت سی دی های چند رسانه ای برای این آموزش هاست؟
به نظرتون کسی استقبال میکنه ؟
(۲۹-بهمن-۱۳۹۱, ۱۹:۵۹:۱۴)فاطمه وطن دوست نوشته است: [ -> ]یه سوال : اگر مطالبی که در سایت های آموزشی گذاشته میشه ( منظورم سایت های لاتین ) میشه بعد از ترجمه به صورت کتاب جمع آوری کرد و چاپ کرد؟ البته به صورتی که حق کپی رایتش رعایت بشه یعنی مکاتبه با سایت مربوطه انجام بشه و کسب اجازه گرفته بشه! یا حتی ساخت سی دی های چند رسانه ای برای این آموزش هاست؟

در مورد کتاب:
از طرف افراد خیلی مبتدی آره؛ شاید بشه گفت که شانسی کتابو بخرن؛
ولی واسه افرادی که یکم حرفی‌ترند و بقولی اینترت کارن؛ مسلما نمیرن پول نمیدن و کتاب بخرن! چون الا تمام آموزشها به راحتی در اینترنت چه به زبان ایرانی و خارجی موجوده! اونم مجانی!

الا کسی حوصله کتاب خوندن نداره!

در مورد مولتی مدیا هم استقبال خیلی بیشتر خواهد بود؛
اگه آموزشها ناب باشن حتی شاید حرفی تر ها هم حاضر به پرداخا هزینه باشن!
صبر میکنم دوستان دیگه هم نظر بدن! بعد نتیجه گیری میکنم!
(۲۹-بهمن-۱۳۹۱, ۲۳:۲۴:۳۵)babyy نوشته است: [ -> ]
(۲۹-بهمن-۱۳۹۱, ۱۹:۵۹:۱۴)فاطمه وطن دوست نوشته است: [ -> ]یه سوال : اگر مطالبی که در سایت های آموزشی گذاشته میشه ( منظورم سایت های لاتین ) میشه بعد از ترجمه به صورت کتاب جمع آوری کرد و چاپ کرد؟ البته به صورتی که حق کپی رایتش رعایت بشه یعنی مکاتبه با سایت مربوطه انجام بشه و کسب اجازه گرفته بشه! یا حتی ساخت سی دی های چند رسانه ای برای این آموزش هاست؟

در مورد کتاب:
از طرف افراد خیلی مبتدی آره؛ شاید بشه گفت که شانسی کتابو بخرن؛
ولی واسه افرادی که یکم حرفی‌ترند و بقولی اینترت کارن؛ مسلما نمیرن پول نمیدن و کتاب بخرن! چون الا تمام آموزشها به راحتی در اینترنت چه به زبان ایرانی و خارجی موجوده! اونم مجانی!

الا کسی حوصله کتاب خوندن نداره!

در مورد مولتی مدیا هم استقبال خیلی بیشتر خواهد بود؛
اگه آموزشها ناب باشن حتی شاید حرفی تر ها هم حاضر به پرداخا هزینه باشن!

سلام
با بعضی نظرات babyy موافق و با بعضی هاش مخالفم
درسته که افراد مبتدی دنبال کتاب هستند و حرفه ای تر ها میرن توی اینترنت دنبالش می گردن و این جمله هم همیشه یادم هست که [عاقبت جوینده یابنده است] اما بعضی چیزها هست که اگر خیلی تر و تمیز آماده بشه و بصورن مفید و کاربردی ارائه بشه خیلی استفاده راحت تری داره نسبت به موقعی که بری و وقت بذاری تا مطالبشو پیدا کنی.

به نظر من درصورت استفاده از آموزش ها همونطوری که خانم وطن دوست گفتن و ایجاد یک بسته آموزشی بهتره که کمی خلاقیت به خرج بدیم و تحلیلی هم به آموزش اضافه کنیم. که البته نیازمند اینه که خودمون خیلی وارد باشیم.

به هرحال ساخت کتاب هم خوبه ولی به صورت الکترونیکی مشتری بیشتری داره.
ببینید تویه بعضی از کتابها مطالب وقتی ارائه میشن بدون مثال کاربردی هستند! ولی وقتی یک مثال به همراه مطلب ارائه میشه فهم اون برای کاربر بهتر خواهد بود! توی هنرستان ها و یا مراکز آموزشی آزاد ( آموزشگاه ها ) من اکثر مواقع می بینم مربی مربوطه وقتی تدریس میکنه در نهایت خروجی مفید از آموزش درس فتوشاپ هرگز بدست نمیاد!
که این چند دلیل داره
1- علاقه نداشتن هنرجو
2- بی سوادی مربی
3- پائین بودن سطح آموزشی / کتب فنی حرفه ای و کاردانش و ....
بعنوان مثال وقتی مربی مربوطه یه ابزار رو سر کلاس توضیح میده ولی به صورت عملی و در قالب طرح ارائه نمیشه مطمئنا اون مبحث برای بچه ها چندان مورد پسند نیست!
یا بعنوان مثال وقتی هنرجو سر کلاس عکس خودش رو میاره و شروع به تغییر دادن چهره خودش میکنه و در نهایت خروجی لازم رو میگیره بسیار کلاس شیرین تر خواهد بود!
مثلا در انتهای کلاس از هنرجو خواسته میشه طرحی رو ارائه بده ولی میبینید یه طرح ساده رو نشونت میده!انگار فقط ابزارها رو به صورت حفظی یادگرفته!
میخواهیم در کنار کتب آموزشی مقدماتی کتابی ارائه بشه که توش مرحله به مرحله کاربرد ابزارها طی یک طراحی گفته بشه!
(۳۰-بهمن-۱۳۹۱, ۱۴:۴۱:۰۶)Loyal نوشته است: [ -> ]با بعضی نظرات babyy موافق و با بعضی هاش مخالفم

صادق جان اینکه همش موافق بود! منم همینا رو گفتم دیگه Biggrin مخالفاش کو؟!

(۳۰-بهمن-۱۳۹۱, ۱۸:۵۹:۳۱)فاطمه وطن دوست نوشته است: [ -> ].....
میخواهیم در کنار کتب آموزشی مقدماتی کتابی ارائه بشه که توش مرحله به مرحله کاربرد ابزارها طی یک طراحی گفته بشه!

یعنی میخوایین در کتابتون بدون اینکه ابزارها رو معرفی کنید برد سراغ طراحی؟!
نقل قول: یعنی میخوایین در کتابتون بدون اینکه ابزارها رو معرفی کنید برد سراغ طراحی؟!

به نظر خودتون حجم کتاب زیاد نمیشه؟ البته فکر کنم cd چند رسانه ای گزینه ی بهتری خواهدبود! منظورم اینه که تمام مطالب گفته شده در کتب مقدماتی در یک کتاب دیگه فصل بندی بشه و آموزشهای مرحله به مرحله ارائه بشه.

نقل قول: صادق جان اینکه همش موافق بود! منم همینا رو گفتم دیگه Biggrin مخالفاش کو؟!

فکر کنم منظورشون وقت بود و پکیج بودن اطلاعات!
(۳۰-بهمن-۱۳۹۱, ۱۹:۱۶:۱۶)فاطمه وطن دوست نوشته است: [ -> ]به نظر خودتون حجم کتاب زیاد نمیشه؟ البته فکر کنم cd چند رسانه ای گزینه ی بهتری خواهدبود! منظورم اینه که تمام مطالب گفته شده در کتب مقدماتی در یک کتاب دیگه فصل بندی بشه و آموزشهای مرحله به مرحله ارائه بشه.

چرا! زیاد میشه!
منم با cd موافقم! چیزی شبیه آموزش‌های لیندا؛
نقل قول:
نقل قول: صادق جان اینکه همش موافق بود! منم همینا رو گفتم دیگه Biggrin مخالفاش کو؟!

فکر کنم منظورشون وقت بود و پکیج بودن اطلاعات!

دقیقاً

آموزش های Total Training هم محیط خیلی خوبی برای آموزش داره. ولی فکر کنم برنامه نویسیش هم خیلی کار می بره.

اگر حوصله داشتین نظراتتون رو درباره آموزش های یک طرفه و آموزش های Interactive بیان کنید. (البته می دونم از بحث دور میشیم)
صفحه‌ها: 1 2