سلام دوستان عزیز میخوام یه ربات بسازم که رو آسفالت واسم مسیریابی کنه و از پردازش تصویر هم نمیخوام استفاده کنم و از اونجایی که ممکنه رنگ آسفالت در طول مسیر یکسان نباشه از سنسور مادون قرمز فکر نکنم بشه استفاده کرد
چه سنسوری رو پیشنهاد میدید؟
تغییره رنگه آسفالت دیگه در این حد نیست که بخواد از خطه سفیده شما کمرنگ تر بشه که
شما تو کمرنگ ترین نقطه سنسوراتو کالیبره کنی به احتمال زیاد جواب میده
به نظرت سنسور رنگ تو این مورد قوی تر از مادون قرمز نیست؟ یا همون مادون قرمز جواب کارمو میده؟
با سنسور های مادون قرمز هم میشه البته از نوع دیجیتالیش که مستقیم 0و1 میده
دلیلش اینه که
خط سفید که سفیده و دیده میشه
این سنسور رنگ های تیره یا سیاه رو سیاه درنظر میگیره
دیجیتالی یعنی چجوری یعنی آپ امپ دیگه نمیخواد استفاده کنم؟
فکر میکنم یه راهم این باشه که شما سنسوراتو بدی بهADC
بعد یه میکرو سوویچ بزاری برا مده خوندن(علی تریپ قبلا یه چیزی تو این مایه ها ساخته بود بچه ها یادشونه:d)بعد روباتو بزاری تو یه جای کاملا سفید توری که همه سنسورا زیرشون سفید باشه
بعد دکمه رو بزنی میکرو ADCهارو بخونه مقداره دقیقه هر کدومو بریزه تو یه متغییر
بعد با یه اختلاف کم هر مقداری رو که کمتر از اون متغییر ها بود مشکی در نظر بگیره
نمیخوام از میکرو استفاده کنم
در حقیقت فقط میخوام باهاش یه موتور رو بیشتر روشن نکنم برای همین از میکرو نمیخوام استفاده کنم
راهی دیگه به غیر از میکرو هست؟
نقل قول: نمیخوام از میکرو استفاده کنم
در حقیقت فقط میخوام باهاش یه موتور رو بیشتر روشن نکنم برای همین از میکرو نمیخوام استفاده کنم
راهی دیگه به غیر از میکرو هست؟
راه که هست
باید از گیتهای منطقی استفاده کنید که هرچی تعداد سنسوراتون بیشتر شه مدارتون به طرزه فجیعی بزرگتر میشه
منظورتونو از روشن کردنه فقط یه موتور متوجه نمیشم
یعنی دوره خودش بچرخه وقتی خطو دیدحرکت کنه؟
آره میدونم که با گیت های منطقی میشه ولی تو پست شماره 6 از ADC اسم بردید برای همین گفتم از میکرو نمیخوام استفاده کنم
یعنی میشه از آپ امپ برای تبدیل سینگنال آنالوگ به دیجیتال استفاده کنم و از میکرو استفاده نکنم؟
کلا نمیخوام مدارم میکرو داشته باشه
نقل قول: آره میدونم که با گیت های منطقی میشه ولی تو پست شماره 6 از ADC اسم بردید برای همین گفتم از میکرو نمیخوام استفاده کنم
یعنی میشه از آپ امپ برای تبدیل سینگنال آنالوگ به دیجیتال استفاده کنم و از میکرو استفاده نکنم؟
کلا نمیخوام مدارم میکرو داشته باشه
فکر میکنم بشه
سطح منفیتون باید خیلی بالا بگیرید
یعنی یذره کمتر از ولتاژ خروجی سنسور رو خط سفید
اینجوری با یذره تغییر رنگ دیگه مشکی حساب میکنه
دقتش مثل دقت میکرو میتونه باشه یا خیر؟