ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سنسور مادون قرمز
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام دوستان حداکثر برد سنسور مادون قرمز چقدره؟(برای ربات مسیر یاب)
من سنسور مادون فرمزی میخوام که تا 5 سانتی متر جواب بده
آیا سنسور مادون قرمزی وجود داره که بردش بالا باشه و نسبت به نور هم حساس نباشه؟
[تصویر:  sensor1.jpg]
در مورده برد در حده 5 6 سانتی متر همین فرستنده گیرنده های عادیم کافین
من کنار یه cny70یه فرستنده 5mm گزاشتم تا 20 25 سانتم جواب داده
در مورده حساسیت به نورم روشایه زیادی هست
یکیش اینه که یه سری ldcسفید دور تا دوره برد سنسوراتون بزارید بعد همشونو روشن کنید بعدش کالیبره کنید
یا اینکه فرستنده رو با یه فرکانس خاص روشن کنید بعد تو گیرنده آشکارش کنید و...(تو پرتال چنتا پروژه بود اونا رو چک کن)
البته با توجه به اینکه شما میخواستی بدونه میکرو باشه فکر میکنم راه اول براتون راحت تر باشه
سلام.
یه کاردیگه هم میشه کرد.
دور هر سنسور وارنیش حرارتی ببندی و واسه گیرنده هات هم مولتی ترن بزاری.
و در آخر هم علاوه بر کار های بالا دور کل بردد پرز بزار.(پرز مثل فلچه یا مسواک یا....).
خوبی این پرز های اینه که هم آشغال های رو پیست رو جمع میکنن و هم زیره برد تاریک میشه.
موفق باشی...
ببخشید که این همه سوال میپرسم آماتورم دیگه
ldc سفید چیه؟
(۳۰-بهمن-۱۳۹۱, ۱۱:۱۹:۱۵)javad.alavi نوشته است: [ -> ]ببخشید که این همه سوال میپرسم آماتورم دیگه
ldc سفید چیه؟
شما آماتور نیستی عزیزم من افلیجمBiggrin
منظورم led بود
شما سروری
میرم تست بزنم مدار رو مشکلی بود برمیگردم
با سلام
دوستان من یه مدار درست کردم با این منظور که بتونه با کمک سنسورهای فرستنده و گیرنده مادون قرمز حرکت چشمها رو در حین خواب از زیر پلک اسکن بکنه اما این سنسورهای اعصاب خورد کن فقط به حرکت دست یا یه تکه کاغذ سفید حساسند اما روی پلکهام میزارم بعد چشمهامو حرکت میدم خیلی خیلی خیلی به زور با هزار دنگ و فنگ تشخیص میده برای افزایش حساسیتش یه مقاومت 68 اهمی که با led مادون قرمز که به پایه 6 میکروکنترولر 12f675 وصله سری کرده بودم رو کلا حذف کردم فکردم led میسوزه اما مثل اینکه کار میکنه باز تاثیری نداشت بعد یه مقاومت 5.6 کیلو اهمی که یه سرش به مثبت باتری وصل میشد و یه سره دیگش به پایه 3 میکروکنترولر 12f675 و IR photo TRAN(به صورت سه راه: مقاومت-ای سی-IR photo TRAN) رو به 3.3 کیلو کاهش دادم ولی باز هم تاثیری نداشت باید چیکار کنم تا حساسیتش افزایش پیدا کنه
با سپاس
با سلام و خوش آمدگویی خدمت شما

با این کارها نمیشه حرکت پلک رو تشخیص داد!!

یک راهش استفاده از پردازش تصویر هستش
با عرض سلام و احترام به مدیر ارشد ایران ویچ
میشه زحمت بکشید به این ادرس مراجعه کنید من مدارمو از اون سایت درست کردم
http://www.instructables.com/id/Lucid-Dr...g-infrared
با سپاس
شما می خواین فقط حرکت پلک رو تشخیص بدین و مقدار و جهت حرکت براتون مهم نیست؟

به نظرم سنسور pir بهتر و دقیقتر از مادون قرمز میتونه حرکت پلک رو تشخیص بده (البته اینم باید مثل همون مدار مادون قرمز به پشت عینک وصل بشه تا فقط حرکت پلک رو تشخیص بده)

درکل خطای این نوع سنسورها حالا چه مادون قرمز باشه و ... زیاده

حالا خود این مدار مادون قرمز هم حتما جواب گرفتن که اونجا گذاشتن دیگه .. شاید شما سنسورها رو در محل مناسبی در عینک وصل نکردین
سلام من فقط حرکت چشم رو می خوام بقیه برام مهم نیستن قبلا هم به طراح این مدار ایمیل کردم و بهش گفتم که به جای گیرنده و فرستنده فقط یه سنسور PIR قرار بده ولی من شخصا اصلا نمی دونم در مدار باید چه تغییراتی بدم تا از سنسور PIR به جای اون دو تا استفاده کنم فک کنم باید تغییرات اساسی بدم اگه شما میتونید بهم نشون بدید خیلی خیلی خیلی سپاس گذارتون میشم منتظر نظرتون هستم
با سپاس
صفحه‌ها: 1 2