ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال در مورد مدار پخش صدا با avr
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت همه دوستان
يه سوال داشتم من خودم هيچ اصلاعات در مورد الکترونيک ندارم ولي با ميکر کنترلر هاي avr تا حدودي کار کرده ام حال براي يک پروژه نياز به توليد صدا مثل صداي آژير دارم از دوستان خواهش مي کنم مداري کامل به من معرفي کنن به همراه برنامه تحت زبان c که براي من قسمت مدارش خيلي مهمه چون يکبار که برنامه توليد آژيز رو مي خواستم با بلندگو پخش کنم يکي به من گفت که شما براي پخش صدا به تقويت کننده احتياج دارين
با تشکر از همه دوستان
نقل قول: با سلام خدمت همه دوستان
يه سوال داشتم من خودم هيچ اصلاعات در مورد الکترونيک ندارم ولي با ميکر کنترلر هاي avr تا حدودي کار کرده ام حال براي يک پروژه نياز به توليد صدا مثل صداي آژير دارم از دوستان خواهش مي کنم مداري کامل به من معرفي کنن به همراه برنامه تحت زبان c که براي من قسمت مدارش خيلي مهمه چون يکبار که برنامه توليد آژيز رو مي خواستم با بلندگو پخش کنم يکي به من گفت که شما براي پخش صدا به تقويت کننده احتياج دارين
با تشکر از همه دوستان
سلام
اگه فقط آریژ می خواهید بسازید؛
ساده ترین کار اینه که یه بازر وصل کنید به یکی از پین های میکرو و پین مورد نظر رو روشن کنید
سلام..
شما با استفاده از دستور
کد:
sound  portx.y ,d,p
شما بجای d عدد یا متغیر که مشخص کننده تعداد پالس و بجای p هم عدد یا متغییر که مدت زمان بالا و پایین بودن پورت مورد نظر مثلا
کد:
sound portd.2,90,10
خودت میتونی صدای اژیر رو بسازی با این دستور و با سعی و خطا هر صدایی که خواستی رو بساز
موفق باشی
خیلی ممنون از جواب های دوستان
ولی من یه سوال دیکه داشتم
وقتی من موج لازم برای تولید صدا رو تولید کردم وقتی به طور مستقیم پورت مورد نظر رو به بلند گو وصل کردم صدایی تولید نشد و بلند گو خش خش می کرد حال باید من چیکار کنم؟ فکر می کنم یک مدار هم می خوام تا جریان تولیدی رو تقویت کنه (امپلی فایر ) ولی من هیچ اطلاعاتی در مورد مدار مورد نظر ندارم و از دوستان خواهش می کنم منو راهنمایی کنن
برای آمپلی فایر فکر کنم lm386 از همه چیز بهتر باشه
ولی در کل شما به پایه ی میکرو تون بیزر وصل کنین دیگه نیازی به آمپلی فایر هم ندارین و صدا هم تولید میشه