۰۹-خرداد-۱۳۹۳, ۰۱:۲۸:۴۰
۱۵-خرداد-۱۳۹۳, ۱۰:۰۹:۲۰
سلام
من یه مشکلی توی این مینت جدید دارم
انگار بعضی وقتا موس درست راه اندازی نمی شه
وقتی بوت می شه تنظیمات تاچ پد روی حالت دیفالتش هست (سرعت پایینه - کلیک نداره - اسکرول نداره و ...) توی تنظیماتش هم هر تغییراتی بدم اعمال نمیشه انگار اصلا بهم وصل نیستن ولی اگه یه موس دیگه بهش وصل کنم مشکلی اون نداره
وقتی این مشکل پیش میاد یه ریست دوباره میدم حل میشه
اصلا از کجا بفهمم مشکل از کجاست و چه کدی تو سرش بریزم این برنامه مرده رو ؟
وقتی بوت می شه تنظیمات تاچ پد روی حالت دیفالتش هست (سرعت پایینه - کلیک نداره - اسکرول نداره و ...) توی تنظیماتش هم هر تغییراتی بدم اعمال نمیشه انگار اصلا بهم وصل نیستن ولی اگه یه موس دیگه بهش وصل کنم مشکلی اون نداره
۲۳-خرداد-۱۳۹۳, ۱۷:۱۱:۲۸
سلام.
من الآن با بی تی عن که وصل میشم بعد چند ثانیه قطع میشه .
چرا اینطوریه ؟ :|
بعد یه چیز دیگه اونم اینکه این آپدیت هارو میتونم جداگانه دانلود کنم و نصب کنم ؟
بازم یه چیز دیگه من الآن یه پرینتر کانن 6000 دارم ، اما اوبونتو درایورشو نداره ، باید چیکارش کنم ؟
و در آخر عکسی رو که پیوست کردم رو حتما ببینید :/
واقعا جای تاسف داره :|
بعد یه چیز دیگه اونم اینکه این آپدیت هارو میتونم جداگانه دانلود کنم و نصب کنم ؟
بازم یه چیز دیگه من الآن یه پرینتر کانن 6000 دارم ، اما اوبونتو درایورشو نداره ، باید چیکارش کنم ؟
و در آخر عکسی رو که پیوست کردم رو حتما ببینید :/
۲۳-خرداد-۱۳۹۳, ۱۷:۲۱:۴۲
(۲۳-خرداد-۱۳۹۳, ۱۷:۱۱:۲۸)h.unique نوشته است: [ -> ]من الآن با بی تی عن که وصل میشم بعد چند ثانیه قطع میشه .
متوجه نشدم چی نوشتی!!
(۲۳-خرداد-۱۳۹۳, ۱۷:۱۱:۲۸)h.unique نوشته است: [ -> ]بعد یه چیز دیگه اونم اینکه این آپدیت هارو میتونم جداگانه دانلود کنم و نصب کنم ؟
آپدیت سیتم عاملو؟! فکر کنم بشه! تست نکردم خودم هیچوقت!
(۲۳-خرداد-۱۳۹۳, ۱۷:۱۱:۲۸)h.unique نوشته است: [ -> ]بازم یه چیز دیگه من الآن یه پرینتر کانن 6000 دارم ، اما اوبونتو درایورشو نداره ، باید چیکارش کنم ؟
یک نگاه بنداز! باید دانلود کنی درایورشو و نصبش کنی!
داخل cd پرینتر رو هم ببین شاید درایور لینوکسیش باشه!
http://askubuntu.com/questions/174474/in...untu-12-04
(۲۳-خرداد-۱۳۹۳, ۱۷:۱۱:۲۸)h.unique نوشته است: [ -> ]و در آخر عکسی رو که پیوست کردم رو حتما ببینید :/
اینکه ترمینال رفته زیر رو میگی؟!
۲۳-خرداد-۱۳۹۳, ۱۷:۳۴:۲۴
نقل قول: متوجه نشدم چی نوشتی!!نخواستم کامل بنویسم VPN
نقل قول: اینکه ترمینال رفته زیر رو میگی؟!آره
۲۳-خرداد-۱۳۹۳, ۱۹:۳۹:۱۱
(۲۳-خرداد-۱۳۹۳, ۱۷:۱۱:۲۸)h.unique نوشته است: [ -> ]سلام.تو ترمینال اجراش کن بزار اینجا ببینیم چه ارروری میده
نقل قول: بعد یه چیز دیگه اونم اینکه این آپدیت هارو میتونم جداگانه دانلود کنم و نصب کنم ؟اپدیت چیو؟ پکیج هارو؟ عملا نه عملا بله
شما میتونی یکی یکی به apt بگی آپدیت کنه فایل هاش رو هم ذخیره می کنه می تونی نگه داری
اگه مشکلت دانلود کردنشه میتونی از نسخه هایی از apt استفاده کنی که مثلا از axel استفاده می کنن
اگه کلا می خوای خودت دانلود کنی دو راه حل داره یکی اسم کاملش رو از تو apt در بیاری و بری توی سایت ابونتو دانلود کنی
می تونی لیست فایل ها رو از سایت ابونتو بگیری فایلتو پیدا کنی ادرس ریپوزیتوری اونتو هست از اونجا لینکو دانلود کنی
خود سیستم عاملم آپدیت نمیشه
نقل قول: بازم یه چیز دیگه من الآن یه پرینتر کانن 6000 دارم ، اما اوبونتو درایورشو نداره ، باید چیکارش کنم ؟اگه توی سایت کانن نبود باید بری ببینی چه پیرینتری شبیهشه اونو به خوردش بدی
نقل قول: و در آخر عکسی رو که پیوست کردم رو حتما ببینید :/خو DNS سرورو عوض کن چیزی که عوض داره گله که نداره
(۱۵-خرداد-۱۳۹۳, ۱۰:۰۹:۲۰)behzady نوشته است: [ -> ]سلام
فهمیدم مشکل از اینجا هست که موس رو تشخیص می ده ولی نمی فهمه که تاچ هست و به عنوان PS2 معمولی میزنتش برای همین تنظیمات اعمال نمیشن
بعد فهمیدم که توی grub - پرامتر profile رو زدم که درایور هارو کچ کنه
چند وقتی هست اونو برداشتم مشکلی نیست ولی در تعجبم چرا در ورژن قبلی این مشکل نبود؟
۲۴-خرداد-۱۳۹۳, ۱۳:۵۳:۴۷
آقا ن بجای ویندوز 8 ، ویندوز 7 نصب کردم ، اما دیگه موقع بوت شدن نمیپرسته اوبونتو یا ویندوز.
چیکارش کنم ؟
یکی گفت ویندوز که نصب کردی باید از اول اوبونتو رو نصب کنی :|
چیکارش کنم ؟
یکی گفت ویندوز که نصب کردی باید از اول اوبونتو رو نصب کنی :|
۲۴-خرداد-۱۳۹۳, ۱۴:۵۳:۵۴
مشکل از اینه که ویندوز نمیتونه بوت درایو لینوکس رو تشخیص بده!
راه حلشم سادست؛
اگه از توی ویندوز میخوایی حلش کنی این برنامه رو نصب کن
http://neosmart.net/EasyBCD/
بعد از نصب باید بوت لینوکس به لیست اضافه کنی - با اینکار گرینهی لینوکس به منو بوت ویندوز اضافه میشه
و یا میتونی با سی دی لایو لینوکس بیایی بالا و دوباره منو بوت لینوکس (گراب) رو به عنوان راه انداز اولیه ترمیم کنیش
اون برنماه EsayBCD ساده تره
راستی اینم هست:
http://gag.sourceforge.net/pics.html
روی فلاپی نصبش کرده بودم؛ bsd رو میاوردم بالا
راه حلشم سادست؛
اگه از توی ویندوز میخوایی حلش کنی این برنامه رو نصب کن
http://neosmart.net/EasyBCD/
بعد از نصب باید بوت لینوکس به لیست اضافه کنی - با اینکار گرینهی لینوکس به منو بوت ویندوز اضافه میشه
و یا میتونی با سی دی لایو لینوکس بیایی بالا و دوباره منو بوت لینوکس (گراب) رو به عنوان راه انداز اولیه ترمیم کنیش
اون برنماه EsayBCD ساده تره
راستی اینم هست:
http://gag.sourceforge.net/pics.html
روی فلاپی نصبش کرده بودم؛ bsd رو میاوردم بالا
۲۵-خرداد-۱۳۹۳, ۱۱:۱۸:۰۷
خب بوت با easybcd حل شد ، واقعا این Easy تو اسمش بیخود نیس
خب حال من از همین uubunto softwar center یه برنامه واسه اجرای بازی ویندوز به اسم playonlinux گرفتم ، اما حجمش ۲۰۰ و خورده ای هست.
حالا این دقیقا کجا ذخیره میشه که اگه بعدا اوبونتو نصب کردم دیگه دانلودش نکنم ؟
و بعد نرم افزاری داره که برنامه های exe ویندوز مثه اتمل استدیو و ... رو اجرا کنه ؟
خب حال من از همین uubunto softwar center یه برنامه واسه اجرای بازی ویندوز به اسم playonlinux گرفتم ، اما حجمش ۲۰۰ و خورده ای هست.
حالا این دقیقا کجا ذخیره میشه که اگه بعدا اوبونتو نصب کردم دیگه دانلودش نکنم ؟
و بعد نرم افزاری داره که برنامه های exe ویندوز مثه اتمل استدیو و ... رو اجرا کنه ؟
۲۵-خرداد-۱۳۹۳, ۱۳:۳۴:۲۹
(۲۵-خرداد-۱۳۹۳, ۱۱:۱۸:۰۷)h.unique نوشته است: [ -> ]حالا این دقیقا کجا ذخیره میشه که اگه بعدا اوبونتو نصب کردم دیگه دانلودش نکنم ؟
با ubuntu software کار نکردم؛ نمیدونم کحا ذخیره میشه! ولی احتمال میدم در مسیر زیر باشه:
کد php:
/var/cache/apt/archives/
اما توصیه میشه هرباز که نسخه جدید لینوکس رو نصب کردید برنامههای همون نسحه رو نصب کنید! اینطوری هم بروز تر هستی و هم مشکلات کمتری پیش میاد!
سعی هم کن نسخههای LTS رو نصب کنی! این نسخه ها پشتیبانی طولانی مدت دارند؛ مثلا اینی که من دارم نسخه 12.04 هست؛ تا ۵ سال پشتیبانی میشه!! واسه همین تا ۵ سال آینده احتیاجی پیدا نمیکنم به نسخه جدید برم و کل برنامههام تا ۵ سال آینده میمونه واسم!!
(۲۵-خرداد-۱۳۹۳, ۱۱:۱۸:۰۷)h.unique نوشته است: [ -> ]و بعد نرم افزاری داره که برنامه های exe ویندوز مثه اتمل استدیو و ... رو اجرا کنه ؟
wine ؛ برنماههای ویندوزی رو اجرا میکنه
در این مورد بهزاد نصب کرده نرم افزارهای الکترونیکی رو؛ بیشتر میتونه کمک کنه
۲۵-خرداد-۱۳۹۳, ۱۴:۱۴:۵۳
الآن من نسخه 14.04 LTS رو دارم.
wine رو شنیدم اما میگن playonlinux بهتره.
بهزار زود بیا جواب بده ببینم
بعد یه مشکل با ویندوز دارم.
از وقتی که لینوکس نصب کردم صدای تو ویندوز هر موقع حال کنه به اسپیکر اکسترنال صدا میده ، اما با اسپیکر اینترنال مشکلی ندارم.
یه مشکل دیگه هم اینه که تو ویندوز با نرو نمیتونم چیزی رایت کنم ، اما با خود ویندوز میتونم رایت کنم.
و یه سوال دیگه لینوکس خودش ابزار رایت داره ؟
wine رو شنیدم اما میگن playonlinux بهتره.
بهزار زود بیا جواب بده ببینم
بعد یه مشکل با ویندوز دارم.
از وقتی که لینوکس نصب کردم صدای تو ویندوز هر موقع حال کنه به اسپیکر اکسترنال صدا میده ، اما با اسپیکر اینترنال مشکلی ندارم.
یه مشکل دیگه هم اینه که تو ویندوز با نرو نمیتونم چیزی رایت کنم ، اما با خود ویندوز میتونم رایت کنم.
و یه سوال دیگه لینوکس خودش ابزار رایت داره ؟