سلام به همه اساتید
من میخوام دوسر مثبت و منفی ولتاژ 30 یا 35 ولت را که جریانش حدودا صفره در حد 6 یا 7 میلی آمپر را با قطعه ای غیر از رله سوییچ کنم .
می خواستم بدونم این کار شدنیه؟؟؟ با ترانزیستور انجام دادم نشد .باید ترانزیستور خاصی استفاده کنم؟؟
الان چي گفتيد ؟!
جريانش حدودا صفرهه ؟ بعد در حد 6 يا 7 ميلي آمپر !!
6-7mA جريان قابل ملاحظه اي هست ، كارتون چيه ، براي كجا مي خوايد؟ بار مدارتون چيه ...
واضح بگيد كه اگر كسي مي دونه بتونه كمكتون كنه ، وگرنه كسي حوصله نمي كنه روي سوالتون فكر كنه ...
موفق باشيد.
(۰۳-اسفند-۱۳۹۱, ۲۰:۱۹:۴۰)sharin نوشته است: [ -> ]الان چي گفتيد ؟!
جريانش حدودا صفرهه ؟ بعد در حد 6 يا 7 ميلي آمپر !!
6-7mA جريان قابل ملاحظه اي هست ، كارتون چيه ، براي كجا مي خوايد؟ بار مدارتون چيه ...
واضح بگيد كه اگر كسي مي دونه بتونه كمكتون كنه ، وگرنه كسي حوصله نمي كنه روي سوالتون فكر كنه ...
موفق باشيد.
ممنون مهندس
ابن مربوط میشه به تو تا ترمینال در موتور و دم و دستگاه پله برقی که به صورت مکانیکی سوییچ میشه.من ولتاژ این دوتا سرو گرفتم حدودا 30 ولت بود .جریانش هم 6 میلی آمپر بود .این دو تا سر همیشه به هم وصلند.و گاهی اوقات به صورت مکانیکی از هم جدا میشن .من میخواستم با ترانزیستور این دو سرو به هم سوییچ کنم .به نظر خودم جریان نا چیزیه که هیچ وقت جرقه نمیزنه چون اکث موقع ها به هم متصلند
بحث سوئيچينگ ترانزيستور فرق مي كنه با سوئيچ مكانيكي و ...
شما اگر ترانزيستور بذاري يه ولتاژي روي CE مي يفته ... ، بعد هدف از سوئيچينگ در ترانزيستور ، درست كردن سطح ولتاژ براي سطوح منطقي هست.
فكر نمي كنم كار درستي باشه و عملي باشه ...
دوستان ديگه هم نظر بدن ، چون من شب ها معمولا هنگم ...
داداش من پیشنهاد میکنم از ترانزیستور ماسفت استفاده کنی
سلام مهندسین منم یه سوال داشتم.میخوام یه جایگزین واسه رله پیدا کنم.من میخوام 220 ولت رو با میکرو فرمان قطع و وصل بدم(کوچیک بودن مدار واسم خیلی مهمه.).جریان مصرف کننده ac من حداکثر 1.5 امپره.میخوام یه مدار خیلی کوچیک درست کنم.ولی میخوام در حالت عادی وصل باشه فکر نکنم ترایاک در این مورد جوابگو باشه
خوب یه رله کوچیک هم باید جوابگوی کارتون باشه ، مدار ترایاکی یا تیریستوریش بزرگتر می شه که، یا در همون حد هست...
البته برای طراحی با ترایاک و ... باید نوع مصرف کننده و میزان سلفی بودن و ... اش هم در طراحی لحاظ کنی، برای هر باری قابل استفاده نیست.
موفق باشید.
برای 30 ولت از تریستور استفاده کن البته اگر دی سی باشه
از رله ایسی استفاده کن مثل رله عمل میکنه ولی مکانیکی نیست تو اینترنت یه سرچ بزنی مدلهاشو میبینی