با سلام
من یک مدار کنترل ماشین جوجه کشی رو از اینترنت دانلود کردم
اما چون که رشته من شیمی هست و نقشه این مدار رو با برنامه پرتئوس ساخته شده من نتوانستم از نقشه اون چیز دقیقی بفهمم
اگر میشه من رو در این موارد راهنمایی کنید
1. این یک مدار کنترل دیجیتال و قطع و وصل جریان برق میباشد که دما و رطوبت و زمان چرخش موتور رو تنظیم و نمایش میده با این حال من هرچی مدار رو چک کردم نتوانستم سنسور رطوبت و دما رو در اون پیدا کنم میخواستم بدونم کدوم قطعه کار سنسور رو انجام میده؟ و کجا قرار میگیره
2. محل قرار گیری قطعه ای که برق 220 ملت دستگاه های متصل شونده (هیتر و رطوبت ساز و ...) روقطع و وصل میکنه کجاست؟
3.محل ورودی جریان به مدار و میزان ولتاز اون چقدر میبشد؟ و قطب های مدار چگونه هستند؟
4. به نظر شما چقدر احتمال داره که این مدار درست کار بده؟داخل برنامه شبیه ساز که دما و رطوبت فرضی رو نشان میداد
ممنون میشوم اگر هرچه سریعتر راهنمایی کنید
اگر امکان داره نقشه مدار چاپی ان راهم برام قرار بدهید
این هم فایل مدار
http://www.omidravanro.com/files/outo.rar
سلام
مهندس تایید همچین مداری که برنامش در دست نیست کار سختیه و تا رو سخت افزار پیاده نشه نمیشه تاییدش کرد!
برای نتیجه گرفتن یا باید خودتون رو برنامه و مدار کار کنید که در این مورد کمی جستجو در سایت می تونه کمکتون کنه و یا درخواست انجام پروژه بدید تا من یا دوستان این سیستم رو واستون کار کنیم.
سلام دوست گرامی.
من به کمک دوستان همینجا یه دستگاه جوجه کش رو دارم می سازم. اگه عجله نداشته باشید وقتی کامل شد همراه با توضیحات کامل توهمین سایت میزارم. اما احتمالاً برا بعد از عید آماده میشه.
با سلام
ممنون از راهنمایی شما
باتشکر من مهندس نیستم دانشجو شیمی هستم که گاهی مدار الکترونیکی هم سر هم میکنم تا اوقات فراغتم روپرکنم
ممنون از عنایت و توجه شما باید بگم فکر کنم برنامه هگزا ای سی هاش تو همون فایل هست و فایل هم با برنامه پرتیوس نوشته شده و شبیه سازیش هم درست انجام میشه ولی همنطور که گفتم سنسور هاش رو نمیدونم کجا باید نصب کرد یا کدوم قطعه هست
کمی توضیح هم تو سایت
http://www.omidravanro.com
تو بخش پروژههای اکترونیک پست 20به بعد با موضوع مدار جوجه کشی (کنترل رطوبت دما چرخش
)
هست
ممنون حتما بعد از عید از پروژه شما استفاده میکنم
ولی اگر میتونستید قبل از عید مدار رو معرفی کنید بهم تا بتونم تو تعطیلات روش کار کنم خیلی سپاس گذار میشدم
چون من دانشجو هستم و بعد تعطیلات باید برم دانشگاه و بیام
به هر حال ممنون از همایت و پشتیبانی شما دوستان
هروقت پروژتون تکمیل شد من روهم با همین پست یا ایمیل ekf2000@gmail.comمطلع کنید
با سلام دوستان
با کمی بررسی پی پردم که سنسور این مدار سنسوردسته sht است که قیمت ساده ترین مدل اون 50هزارتومن تا sht75 که مدل خوبی هست 120هزار تومن هست
که با این پول میشه یک کنترل اماده خرید و کامل
من یک مدار مد نظر دارم که با سنسور های خوب و ساده و ارزون مثل lm35 به صورت سنسور مجزا و جداگانه رطوبت و دما ولی با یک کیت مشترک راه بیافته
بهتر صبر کنم ببینم دوستان گرامی که دارند رو مدار جوجه کشی کار میکنند چه کار میکنند
امیدوارم حداقل خرج سنسوراش بالای 20هزار تومن نشه تا منم بتونم استفاده کنم
با ارزوی موفقیت و شما در این پروژه
یادتون باشه حتما من رو هم باخبر کنید ممنون میشوم
(۰۵-اسفند-۱۳۹۱, ۰۰:۵۱:۴۲)Ekf2000 نوشته است: [ -> ]با سلام دوستان
با کمی بررسی پی پردم که سنسور این مدار سنسوردسته sht است که قیمت ساده ترین مدل اون 50هزارتومن تا sht75 که مدل خوبی هست 120هزار تومن هست
که با این پول میشه یک کنترل اماده خرید و کامل
من یک مدار مد نظر دارم که با سنسور های خوب و ساده و ارزون مثل lm35 به صورت سنسور مجزا و جداگانه رطوبت و دما ولی با یک کیت مشترک راه بیافته
بهتر صبر کنم ببینم دوستان گرامی که دارند رو مدار جوجه کشی کار میکنند چه کار میکنند
امیدوارم حداقل خرج سنسوراش بالای 20هزار تومن نشه تا منم بتونم استفاده کنم
با ارزوی موفقیت و شما در این پروژه
یادتون باشه حتما من رو هم باخبر کنید ممنون میشوم
از lm35 استفاده می کنم که هم خوب جواب میده و هم ارزونه، الان حدوداً 2600
انشاا.. بعد از تکمیل حتماً...
از lm35 استفاده می کنم که هم خوب جواب میده و هم ارزونه، الان حدوداً 2600
انشاا.. بعد از تکمیل حتماً...
[/quote]
با سلام مجدد
اگر قرار شد قرار بدهید قاعدتا تو همین بخش میکرو کنترلر ها باید باشه؟
امید وارم هرچه سریعتر موفق بشید و این مدار رو قبل عید قرار بدهید تا ما هم بتونیم تو عید روش کار کنیم
حتما اگر امکان داره من رو هم با ایمیل داده شده با خبر کنید
با نهایت تشکر و سپاس
موفق و پیروز باشید
اینم فایل
با سلام
من یک مدار جوجه کشی پیدا کردم ولی فقط رطوبت و درجه حرارت رو نشون میده ایا میشه کاری کرد که دما و درجه حرارت رو کنترل کنیم و یک رله به اون اضافه بشه
تو خود سایت اپلود کردم فقط خدا کنه که دانلود بشه
با ارزوی موفقیت و تکمیل هرچه زودتر مدار شما
اینم فایل
(۱۲-اسفند-۱۳۹۱, ۱۷:۵۵:۲۷)Ekf2000 نوشته است: [ -> ]اینم فایل
با سلام
من یک مدار جوجه کشی پیدا کردم ولی فقط رطوبت و درجه حرارت رو نشون میده ایا میشه کاری کرد که دما و درجه حرارت رو کنترل کنیم و یک رله به اون اضافه بشه
تو خود سایت اپلود کردم فقط خدا کنه که دانلود بشه
با ارزوی موفقیت و تکمیل هرچه زودتر مدار شما
اینم فایل
بله می تونید برنامه رو تغییر بدید و محدوده های دلخواه برای اندازه گیری دما و رطوبت ایجاد کنید.
ولی قبلش باید به طور کامل به برنامه مسلط بشید و بدونید چه دستوراتی برای چه منظوری نوشته شده اند و بعد با ایجاد چند شرط و دستور دلخواه رطوبت و دما رو کنترل کنید.
با عرض سلام
با اینکه داخل انجمن.برای ساخت مدار جوجه کشی کمکی نشد
ولی در انجمن eca
دوستان لطف کردن مدار کامل جوجه کشی
شامل
کنترل دما و رطوبت و چرخش و تهویه و...
به صورت رایگان به بهای صلوات ساخته شد
و در ادرس زیر قرار گرفت
www.eca.ir/forum2/index.php?topic=96054.0
درپناه حق موفق و سربلند و پیروز باشید