باسلام. من مي خواستم خروجي ترموکوپل که در حد ميلي ولت هست را به اپ امپ بدم و اپ امپ در صورت وجود داشتن دما يک رله را فعال کند؟ مثلا" شمعک اب گرمکن که ترموکوپل بهش متصل هست در صورت وجود مشعل يک رله وصل بشه؟
نقل قول: اسلام. من مي خواستم خروجي ترموکوپل که در حد ميلي ولت هست را به اپ امپ بدم و اپ امپ در صورت وجود داشتن دما يک رله را فعال کند؟ مثلا" شمعک اب گرمکن که ترموکوپل بهش متصل هست در صورت وجود مشعل يک رله وصل بشه؟
ببخشید قسمته سوالی رو میشه دقیق تر بگید؟
ترموکوپلتون اگه بغیر از اون حالته خاصی که ازش انتظار دارین بقیه مواقع خروجیش صفره اگه ناتش کنید راحت تر جواب میگیرید
ترموکوپل تایپ k هستش ( خروجی ترموکوپل در حد میلی ولت و در حدود 10 میلی ولت است )... اگر به شمعک دستگاه آب گرمکن یا بخاری نگاه کرده باشید یک ترموکوپل می بینید؟ من میخوام این ترموکوپل به یک اپ امپ بدم و در صورت وجود شعله یک رله وصل بشه و با خاموش شدن شعله رله قطع بشه؟ اگر کسی مدار در این زمینه داره بگذاره؟
این روش خطای زیادی داره
با یکم گرم و سرد شدن برد دما ۳ - ۴ درجه عوض می شه
یه سری آی سی ترمووپل هست اونها رو بگیرید خیلی راحت تره
اگه دفت مهم نیست حداقل از یه آپ امپ بهتر مثل ad620 استفاده کنید
باتشکر...اسم این ای سی ها را بدهید..
من یک مدار کنترل دما با ترموکوپل گذاشتم ...این مدار در یک دستگاه آزمایشگاهی بود ولی می بندمش در ست کار نمیکنه نمیدونم چرا ولی همین مدار در دستگاه داره کار میکنه؟؟؟ شما هم یه نگاه بهش بندازید و منو راهنمایی کنید؟؟
ديود D1 و D2 به نظر من نياز نيست.
يه ديود هرزگرد در 2 سر رله يا ترانزيستور نياز هست به اين دليل كه بعد از اولين اتصال و قطع شدن ، ترانزيستور بخاطر جريان برگشتي رله نسوزهه ...
سلام. عیب از دیود d1,2 و هرزگرد نیست.. می خواستم بدونم این مدار از نظر تئوری و عملی در ست است یا نه؟