ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارسال کاراکترهای فارسی با پورت سریال
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام :
اول به خاطر اینکه وقت میزارید واین پست را میخونید تشکر میکنم
دوم اینکه یه توضیح کلی در رابطه با مشکلم بدم:
دوستان من به کمک avr اطلاعاتی را از دیوایسی (که مهمنیست چیه) میخونم(از روی پورت سریالش) و اونها رو دوباره با پورت سریا ل به یک پرینتر سوزنی میفرستم و به طور کاملا درست اطلاعات چاپ میشن
اما مشکلم : من میخام یکسری کاراکتر فارسی را با این پرینتر چاپ کنم ولی نمیدونم چه طوری
حالا سوالم اینه که چه طور میتونم کاراکترهای فارسی را از طریق پورت سریا ل منتقل کرنم همونطور که میدونید کدهای اسکی فارسی را ساپورت نمی کنند و فقط یونی کد کاراکترهای فارسی را داره آیا میتونم یونی کد را با پورت سریا ل انتقال بدم؟ اگه میشه لطف کنید کمی توضیح بدید
باز هم کمال تشکر را دارم
آقایون سلام مجدد
پس از کلی تلاش وپیگیری فهمیدم که پرینترهای معمولی چه طور فارسی یا هر زبان دیگری را تایپ میکنند
هر پرینتری برای خودش یک جدول به نام جدول کدهای کاراکتر داره که اگه تو این جدول فارسی داشته باشه میتوان با فرستادن کد معادل آن کارکتر فارسی را چاپ کرد این جدول را میتوانید از راهنمای پرینتر بگیرید برای نمونه یک جدول کاراکتر مربوط به یک پرینتر حرارتی را گذاشتم

[attachment=8845][attachment=8845][attachment=8846]
سلام
پس تونستی نتیجه بگیری خوب الان اطلاعاتت را به اشتراک بزار منم می خوام استفاده کنم یعنی به کمکت نیاز دارم
چی جوری می تونم فارسی در پرینتر حرارتی بنویسم این جدول را چه جوری بدست آوردی یعنی چه دستوری را به پرینتر دادی جدول را برات چاپ کرد