ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در آی پی خارجی!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
الان 90% به بالای ISP ها آی پی ولید کامل میدن و توو شرابط هم می نویسند . در عمل چند شرکت اصلی PAP وظیفه تامین این IP ها رو در کنار پهنای باند دارند که در اختیار حتی شرکت های کوچک ISP می گذارن، الان هذینه آی پی اونقدر بالا نیست که نتونند بگیرن.
کنترل فعالیت با مک آدرس فقط وقتی امکان پذیر هست که سایت های پذیرنده بتوانن مک آدرس رو ثبت کنن ! امکانی که اصلا امکان پذیر نیست. وقتی شلوغی ای پیش میاد و کاربری شروع به آپلود فیلم می کنه یا ایمیلی رو برای همه فوروارد می کنه یا ... ، فقط مشخصه IP طرف و ساعت انجام ، مشخص هست. مثلا الان که من دارم این متن رو می نویسم، فقط آی پی من هست که اینجا ثبت میشه و فقط با اون هست که میشه من رو پیگیری کرد !
(پس بیایید بدون بحث فرض کنیم) فقط وقتی کسی داره سرقت مثلا بانکی با حساب کاربری های مردم می کنه، آی پی رو ثبت می کنن و رسیدگی می کنند
من یک سئوال دارم اگه آی پی من ولید باشه و آی پی کامپیوتر دوم ولید نباشه.
کامپیوتر دوم میتونه به کامپیوتر من که آی پی ولید داره اطلاعات بفرسته. تا اینجا درست.
حالا اگه من بخواهم به کامپیوتر اون که آی پی غیر ولید داره اطلاعات بفرستم باید چه کار کنم؟؟؟
آیا کامپیوتر دوم هم لازم هست آی پی ولید داشته باشه و یا نه فقط یکی از کامپیوتر ها کافی داشته باشه.

منظورم از اطلاعات یک برنامه ی چت خیلی خیلی ساده است.
با تشکر.
اگه اونی که آنولید داره به اونی که ولید داشته باشه متصل بشه؛ و ارتباط بینشون tcp/ip باشه؛ هردو میتونند به یکدیگر اطلاعات بفرستند؛ خود پروتکل tcp/ip این مشکل رو حل میکنه
سلام کسی میدونه که چطور پروتکل tcp/ip توی دلفی این کار انجام میده؟ منظورم این هست کسی مثالی نداره که این کار به چه صورت در دلفی انجام می شود؟
با تشکر.
مثال چی میخواهی؟
از tcp/ip که زیاد هست حتی از reverse connection هم هست
من یک مثال با کامپوننت های IdTCPClient و IdTCPServer می خواهم که وقتی یک کامپبوتر آی پی ولید داشته باشه و بقیه نداشته باشند کار کند مثل حرفی که دوست عزیز گفت می خواهم بدونم که آیا واقعا کار می کنه یا نه؟ و یک مثال ازش داشته باشم.

با تشکر فراوان از شما دوستان عزیز.
میتونی از یک سرور واسطه کمک بگیری
یعنی کامند ها رو به صورت فایل روی اف تی پی بفرستی و کلاینت ها اونا رو دریافت و طبق اون عمل کنن.
(۰۸-فروردین-۱۳۹۲, ۰۲:۲۶:۲۷)veyskarami نوشته است: [ -> ]میتونی از یک سرور واسطه کمک بگیری
یعنی کامند ها رو به صورت فایل روی اف تی پی بفرستی و کلاینت ها اونا رو دریافت و طبق اون عمل کنن.

دوستت عزیز میشه یکمی بیشتر راهنمایی کنی؟؟ و یا با یک مثال توضیح بدی خیلی خیلی ممنون میشم.
دستت درد نکنه.
صفحه‌ها: 1 2