ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در آی پی خارجی!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام خدمت تمام دوستان. Shy
من توی دلفی به یک مشکل بسیار عجیب برخوردم که اصلا فکرشو نمی کردم، از شما دوستان تقاضای راهنمایی و کمک دارم. SadSad

من یک برنامه ی بسیار ساده چت با دلفی و با استفاده از کامپوننت های IdUDPClient1 و IdUDPServer1 نوشتم که به درستی هم کار می کنند بدون هیچ مشکلی.
مشکل من در متصل شدن به آی پی می باشد که الان عرض می کنم.
من وقتی با آی پی 127.0.0.1 امتحان می کنم کاملا درست کار می کند.
وقتی با آی پی شبکه داخلی که برای مثال 10 تا سیستم با هم شبکه کردن امتحان می کنم بازم بدون هیچ مشکلی کار می کنه برای مثال 192.168.1.50

حالا مشکل من از جایی شروع می شود که من در مشهد هستم و دوستم در تهران بعد که بخواهیم با هم با این برنامه چت کنیم برنامه اصلا کار نمی کند.
یعنی من وقتی آی پی دوم کامپیوتر ها که همان آی پی خارجی می باشه که توی سایت ها وقتی میرین نشان میده را به درستی وارد می کند برنامه اصلا وصل نمیشه.
راستی اصلا از فیلتر شکن هم استفاده نمی شه.
یعنی منظورم این هست که وقتی آی پی اصلی یک کامپیوتر دیگه که در شهر دیگه هست را میزنم اصلا برنامه وصل نمیشه که بتونیم با هم چت کنیم.

لطفا راهنمایی کنید با تشکر فراوان.
(۱۱-اسفند-۱۳۹۱, ۰۵:۰۹:۴۸)The.Ghost نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت تمام دوستان.Shy
من توی دلفی به یک مشکل بسیار عجیب برخوردم که اصلا فکرشو نمی کردم، از شما دوستان تقاضای راهنمایی و کمک دارم.SadSad

من یک برنامه ی بسیار ساده چت با دلفی و با استفاده از کامپوننت های IdUDPClient1 و IdUDPServer1 نوشتم که به درستی هم کار می کنند بدون هیچ مشکلی.
مشکل من در متصل شدن به آی پی می باشد که الان عرض می کنم.
من وقتی با آی پی 127.0.0.1 امتحان می کنم کاملا درست کار می کند.
وقتی با آی پی شبکه داخلی که برای مثال 10 تا سیستم با هم شبکه کردن امتحان می کنم بازم بدون هیچ مشکلی کار می کنه برای مثال 192.168.1.50

حالا مشکل من از جایی شروع می شود که من در مشهد هستم و دوستم در تهران بعد که بخواهیم با هم با این برنامه چت کنیم برنامه اصلا کار نمی کند.
یعنی من وقتی آی پی دوم کامپیوتر ها که همان آی پی خارجی می باشه که توی سایت ها وقتی میرین نشان میده را به درستی وارد می کند برنامه اصلا وصل نمیشه.
راستی اصلا از فیلتر شکن هم استفاده نمی شه.
یعنی منظورم این هست که وقتی آی پی اصلی یک کامپیوتر دیگه که در شهر دیگه هست را میزنم اصلا برنامه وصل نمیشه که بتونیم با هم چت کنیم.

لطفا راهنمایی کنید با تشکر فراوان.
به احتمال زیاد یکی از شما مودمی دارد که قابلیت اتصال به چند رایانه رو داردBiggrin
این ها باید تعیین کنی که چه پورتی رو به چه آی پی (داخلی) بفرسته تازه ممکن هست این آیپی داخلی ثابت نباشه شما باید ثابتش کنیBiggrin
بعد گاهی وقت ها هم این درخواست ها رو بلاک می کنه (بسته به تنظیمات امنیتی مودم)
شما این موارد رو باید چک کنید
بدون آیپی ولید امکان پذیر نیست تو ایران هم آی پی ولید نمیدن
مگه اینکه کلاینت سرور از طریق یه سرور واسطه عمل کنه مثل یاهو مسنجر
من فکر کنم ربطی به Ip Valid بودن نداشته باشه ، چون خلاصه همه ما یه ISP داریم که ip ما رو به هر طریقی که میشه (اغلب NAT) برای ارتباط با IP های Global آماده میکنه ، مشکل از نوع ارتباطه (TCP/IP) و اطلاعاتی که این ارتباط برای برپا شدن میخواد که اونم به دلیل ارتباط نقطه به نقطه بودنشه و موارد دیگه که من زیاد نمیدونم ...
/ داداشم اگه ارتباط رو روی پروتکل UDP بالا بیاری مشکلت برطرف میشه /

با وی بی 6 تست کردم ارتباط UDP جواب میده.
اینم پیدا کردم شاید به کارت بیاد
(۱۱-اسفند-۱۳۹۱, ۱۲:۲۹:۱۸)veyskarami نوشته است: [ -> ]بدون آیپی ولید امکان پذیر نیست تو ایران هم آی پی ولید نمیدن
مگه اینکه کلاینت سرور از طریق یه سرور واسطه عمل کنه مثل یاهو مسنجر

وا! کی گفته نمیدن آرش جان!
آیپی من ولیده الا! اینم الا دومین ISP هست که استفاده میکنم؛ هردوشون هم ولید میدادن
با تشکر از شما دوستان عزیز ولی میشه یکمی بیشتر راهنمایی کنید! چون خیلی لازم دارم.
با تشکر فراوان.
(۱۱-اسفند-۱۳۹۱, ۱۸:۱۹:۰۴)The.Ghost نوشته است: [ -> ]با تشکر از شما دوستان عزیز ولی میشه یکمی بیشتر راهنمایی کنید! چون خیلی لازم دارم.
با تشکر فراوان.

نگاه کنید
همونطور که آقا آرش گفت اید آیپی ها ولید باشن!

آیپی ولید شبیه اینه که:
الا هر خونه یک تلفن با یک شماره تلفن داره؛ شما از هر جا میتونید به این شماره ها زن بزنید؛ ایم میشه شماره تلفن ولید

حالا شما یک شهر رو فرش کن که توی خیابوناش از این تلفن کارتیا باشه!! این تلفن‌های کاریت شماره ندارن! میشه باهاشون زنگ زد اما نمیشه از بیرون باهاشون تماس گرفت! این میشه شماره تلفن آن‌ولید!

برنامه‌ای که شما نوشتید مثل این میمونه که من میخوام از یکجا زنگ بزنم به تلفن کارتی!

راهکاری که آقا آرش گفتند چیه؟
اول اینکه آیپی ولید بگیرید! که بستگی به isp داره مه بده به شما یا نده
دوم اینکه یک دانه سرور بگیری؛ یک برنامه توش بنویسی که به عنوان میانجی عمل بکنه

سرور شبه اینه که:
من از تلفت کارتی زنگ بزنم به شماره XXX که روی بلند گو هستش
از هر شماره‌ی دیگه ای هم زنگ بزنم به XXX که اینم روی بلند گو هستش
حالا عملا میتونم با کسی که پشت تلفن کارتی هست که شماره آن‌ولید داشت حرف بزنم!

از دیدگاه بیرون مهم ارتباط بین تلفن کارتی و هر شماره‌ای بود که الا میسر شد! Biggrin

توی سرور هم شما وصل میشین به اون سرور؛ دوستتون هم وصل میشه و باهم به گفت و گو میپردازین (مثل یاهو مسنجر)

----
این همه واست نوشتم باید هفتاد هشتادتا پروژه اسمبلی واسم بنویسی وگرنه نوشته هامو پاک میکنم BiggrinBiggrin

(۱۱-اسفند-۱۳۹۱, ۱۳:۲۱:۳۸)flush نوشته است: [ -> ]من فکر کنم ربطی به Ip Valid بودن نداشته باشه ، چون خلاصه همه ما یه ISP داریم که ip ما رو به هر طریقی که میشه (اغلب NAT) برای ارتباط با IP های Global آماده میکنه ، مشکل از نوع ارتباطه (TCP/IP) و اطلاعاتی که این ارتباط برای برپا شدن میخواد که اونم به دلیل ارتباط نقطه به نقطه بودنشه و موارد دیگه که من زیاد نمیدونم ...

Biggrin کلا اشتباه فکر میکنیدهاااااااا
شما اصلا آیپی پشت nat رو نمیتونی ببینی! اونم اینکه از داخل چطور میتونه بیرون رو ببینه قضیه داره! Biggrin
و اینکه فکر کنم ارتباط دوستمون از همون نوع udp بوداااااااا Biggrin کامپوننتهاش که نوشته بود UDP Biggrin
همه شرکت های ایرانی آی پی ولید اما غیر استاتیک می دن. هر بار به اینترنت متصل شدین آی پی شما عضو میشه و باید به نحوی اون رو به طرف مقابل بگید.
یا برای استاتیک شدن ( تغییر نکردن در زمان روشن خاموش کردن مودم ) باید هذینه ماهانه پرداخت کنید.
(فکر کنم از وقتی می خواستن فعالیت کاربرها توو اینترنت ایران رو تحت کنترل بگیرن) به همه شرکت ها گفتن باید آی پی ولید بدن و ثبت کنند که فلان ساعت کی با این آی پی فعال بوده تا مثلا بعد از دزدی آنلاین، بتونن پیگیری کنند.

مشکل شما این هست که اکثر موذم ها فایروال داخلی دارن و آی پی که به سیستم شما میدن مجازی هست و اگر کسی به آی پی شما وصل بشه، در حقیقت به مودم شما وصل شده. باید بلد باشید که چطور توو مدمتون این تنظیمات رو غیر فعال کنید
(۱۲-اسفند-۱۳۹۱, ۰۰:۳۲:۲۳)babyy نوشته است: [ -> ]
(۱۱-اسفند-۱۳۹۱, ۱۸:۱۹:۰۴)The.Ghost نوشته است: [ -> ]با تشکر از شما دوستان عزیز ولی میشه یکمی بیشتر راهنمایی کنید! چون خیلی لازم دارم.
با تشکر فراوان.

نگاه کنید
همونطور که آقا آرش گفت اید آیپی ها ولید باشن!

آیپی ولید شبیه اینه که:
الا هر خونه یک تلفن با یک شماره تلفن داره؛ شما از هر جا میتونید به این شماره ها زن بزنید؛ ایم میشه شماره تلفن ولید

حالا شما یک شهر رو فرش کن که توی خیابوناش از این تلفن کارتیا باشه!! این تلفن‌های کاریت شماره ندارن! میشه باهاشون زنگ زد اما نمیشه از بیرون باهاشون تماس گرفت! این میشه شماره تلفن آن‌ولید!

برنامه‌ای که شما نوشتید مثل این میمونه که من میخوام از یکجا زنگ بزنم به تلفن کارتی!

راهکاری که آقا آرش گفتند چیه؟
اول اینکه آیپی ولید بگیرید! که بستگی به isp داره مه بده به شما یا نده
دوم اینکه یک دانه سرور بگیری؛ یک برنامه توش بنویسی که به عنوان میانجی عمل بکنه

سرور شبه اینه که:
من از تلفت کارتی زنگ بزنم به شماره XXX که روی بلند گو هستش
از هر شماره‌ی دیگه ای هم زنگ بزنم به XXX که اینم روی بلند گو هستش
حالا عملا میتونم با کسی که پشت تلفن کارتی هست که شماره آن‌ولید داشت حرف بزنم!

از دیدگاه بیرون مهم ارتباط بین تلفن کارتی و هر شماره‌ای بود که الا میسر شد! Biggrin

توی سرور هم شما وصل میشین به اون سرور؛ دوستتون هم وصل میشه و باهم به گفت و گو میپردازین (مثل یاهو مسنجر)

----
این همه واست نوشتم باید هفتاد هشتادتا پروژه اسمبلی واسم بنویسی وگرنه نوشته هامو پاک میکنم BiggrinBiggrin

(۱۱-اسفند-۱۳۹۱, ۱۳:۲۱:۳۸)flush نوشته است: [ -> ]من فکر کنم ربطی به Ip Valid بودن نداشته باشه ، چون خلاصه همه ما یه ISP داریم که ip ما رو به هر طریقی که میشه (اغلب NAT) برای ارتباط با IP های Global آماده میکنه ، مشکل از نوع ارتباطه (TCP/IP) و اطلاعاتی که این ارتباط برای برپا شدن میخواد که اونم به دلیل ارتباط نقطه به نقطه بودنشه و موارد دیگه که من زیاد نمیدونم ...

Biggrin کلا اشتباه فکر میکنیدهاااااااا
شما اصلا آیپی پشت nat رو نمیتونی ببینی! اونم اینکه از داخل چطور میتونه بیرون رو ببینه قضیه داره! Biggrin
و اینکه فکر کنم ارتباط دوستمون از همون نوع udp بوداااااااا Biggrin کامپوننتهاش که نوشته بود UDP Biggrin

ممنون دوست عزیز از کمکت، نگران نباش برات مینویسم. Wink
فقط یک سئوال یکی از کامپیوتر ها آی پی ولید داشته باشه کافی و یا باید هر دو کامپیوتر آی پی ولید داشته باشند، اینو من خوب متوجه نشودم.Whistle
دستت درد نکنه.Biggrin
واضح بود دبگه!
شما از تلفن کارتی میتونید به تلفن ثابت زنگ بزنید!
اونی که آنولیده میتونه به اونی که ولیده دسترسی داشته باشه! در واقع مهم ایپی گیرندست و نه فرستنده Biggrin

در ضمن اونی که modj.ir در خط آخر گفت کاملا درسته؛ اگه مودم رو از نوع PPPoE تنظیم کردید باید حتما واسه دسترسی توی مودم تنظیکات انجام بدید! (اسمش هست NAT )
در مورد خط سوم هم باهاش موافق نیستم Biggrin‌ که باید بحث کنیم Biggrin
(۱۲-اسفند-۱۳۹۱, ۰۲:۰۱:۴۸)modj.ir نوشته است: [ -> ]همه شرکت های ایرانی آی پی ولید اما غیر استاتیک می دن. هر بار به اینترنت متصل شدین آی پی شما عضو میشه و باید به نحوی اون رو به طرف مقابل بگید.
یا برای استاتیک شدن ( تغییر نکردن در زمان روشن خاموش کردن مودم ) باید هذینه ماهانه پرداخت کنید.
(فکر کنم از وقتی می خواستن فعالیت کاربرها توو اینترنت ایران رو تحت کنترل بگیرن) به همه شرکت ها گفتن باید آی پی ولید بدن و ثبت کنند که فلان ساعت کی با این آی پی فعال بوده تا مثلا بعد از دزدی آنلاین، بتونن پیگیری کنند.

مشکل شما این هست که اکثر موذم ها فایروال داخلی دارن و آی پی که به سیستم شما میدن مجازی هست و اگر کسی به آی پی شما وصل بشه، در حقیقت به مودم شما وصل شده. باید بلد باشید که چطور توو مدمتون این تنظیمات رو غیر فعال کنید
آي پي هايي كه هر ISP به كاربرانش مي ده هميشه بايد وليد باشه اما لوكال يا محلي هستند،‌يعني فقط در محدوده همون

ISP اعتبار دارن و اگر بخواهيد آي پي دريافت كنيد كه در كل اينترنت يكتا باشه، بايد هزينه اي براي ثبت اون بپردازيد، يه اين

آي پي مي گن گلوبال كه در ايران با نام هاي وليد و استاتيك و ... خوانده مي شن.

فعاليت كاربران اينترنت رو به روش هاي خيلي مختلفي مي شه كنترل كرد از جمله از روي مك آدرسشون و شناسايي از روي

آي پي ( حتي گلوبال ) بسيار ابتدايي و بچه گانه است، حتي سايت هاي خبري هم براي امتياز دادن به كامنتها و كنترل عدم

ارسال چند امتياز توسط يك كاربر از آي پي استفاده نمي كنن!!
صفحه‌ها: 1 2