ايران ويج

نسخه‌ی کامل: برنامه واسه بيرون آوردن سورس برنامه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
salam man narm afzari mikham ke be toone

source barnameh hayi ke delphi ya vb nevshete shode ro biroon biyare

mesle resource hacker ke delphi ya vb namitoone

kasi sorag nadare ke betoone source vb ya delphi ro biroon biyare
دوست عزیز اگه می خوای سورسی رو که موقع درست کردن برنامه، نوشته شده رو بدست بیاری دنبالش نرو که من هم خیلی دنبالش بودم ولی گیر نیاوردم.ولی نا امیدت نمی کنم و اگر هم برنامه برای این کار گیر آوردی به ما هم بده.
ولی اگه می خوای مثل Resource hacker ظاهر برنامه و آیکن و مشخصات و ... برنامه رو تغییر بدی باید بگم که Resource Hacker با دلفی و ویژوال مشکلی نداره و اونا رو هم می تونه باز کنه.ولی بعضی از برنامه ها قفل شده اند مثل Magic ps که با دلفی نوشته شده و به علت قفل بودن نمی شه اونو ادیت کرد.
در ضمن متنتو به فارسي بنويس
سلام. موضوع برگردوندن فايل اجرايي به سورس تو همين فروم هم قبلا بحث شده.برگردوندن به سورس اوليه تقريبا غير ممكنه.
اول سلام.
امكانش كه وجود داره !! البته نه به هر زبوني .
برنامه هاي زيادي وجود دارند كه سورس اسمبلي برنامه رو مي دن ..
و اگه بدوني برنامه با چه محيطي نوشته شده . مي توني سورس اونو برگردوني.
مثل vb decompailer
یا PE Explorer که با اون میشه تشخیص داد برنامه با چه زبونی نوشته شده .البته اگه زبون ها رو بلد باش :(
و البته نباید برنامه کمپرس شده باشه . قبلش باید از کمپرس خارج بشه . که اغلب توسط upx این کار انجام میشه.
حتي اگه از حالت فشرده هم خارجش كني بازم با اين برنامه هايي كه گفتي به صورت كامل سورس رو بهت نميده
veyskarami نوشته است:حتي اگه از حالت فشرده هم خارجش كني بازم با اين برنامه هايي كه گفتي به صورت كامل سورس رو بهت نميده

اين درسته و شكي هم نيست . من هم نگفتم كه سورس كامل رو ميده .
اما اينكه به صورت كامل انكار كنيم دسترسي به سورس برنامه امكان نداره . يه حرف ديگه اس و اينكه سورس ناقص باشه يه حرف.