اوه ...!
چندتا ديتاشيت دانلود كردم تا آخر پيداش كردم ( مطمئن بودم ديدمش ) :)
تصوير پيوست رو ببينيد ، ديتاشيت براي Texas Instruments هست.
ديود دوم رو كه قبلا گفته بودم براي وصل كردن پلاريته ي اشتباه در خروجي هست.
در كل هر 2تا ديود براي حفظ جان رگولاتور هستن. اكثرا هم بسته به طراحيتون نياز نيست استفاده كنيد!
موفق باشيد.
وقتی Vo بیشتر از Vin بشه ، این دیود بایاس مستقیم می شه.
حالا یا خودت اشتباهی جاشون رو جابه جا می گیری ، "یا در مدار اتفاقی پیش می یاد که خروجی بالاتر از ورودی می رهه" ( این تیکه رو خود دیتاشیت گفته ).
شما الان در شماتیکی که گذاشتی پلاریته ی ورودی رو برعکس لحاظ کردی ، که کارش ربطی به این دیود ندارهه . اینجوری رگولاتورت بایستی بسوزهه :)
مگه مدار مال محافطت کردن دیود در برابر ولتاژ معکوس نیس؟
زیر عکسش نوشته که مدار حفاطت بایاس معکوس. منم واسه همین ولتاژ معکوس زدم.
اگر منظورتون زدن + و - به صورت اشتباه در ورودی هست که بعد این دیود بخواد مشکل رو رفع کنه ... ، نه منظور این نیست
اینجا ولتاژ Vout و Vin مد نظر هست!
برای اونکار باید در ورودیه رگولاتور پل دیودی ببندیم.
ُسلام
یه اشتباه دیگه امروز کردم البته چندبار برام تکرار شده گفتم بگم.
موقع تست برد یا... حتما زیر بردتوون نگاه گنید وسیله رسانایی نباشه تا قطعاتتون آسیب نبینه.
موقع کار معمولا دورو ور یکم شلوغ میشه دیگه.
تا حالا دوتا پاور کامپیوتر اینطوری سوزوندم.
همین امشب مداری هم یه مدار گیرنده رو روی یه انبردس گزاشم و سپس برد روشن کردم و مدار دار فانی رو وداع گف.
خوشبختانه تلفات زیادی نداشم.
(۱۱-مرداد-۱۳۹۲, ۰۲:۴۷:۵۶)akbar8 نوشته است: [ -> ]ُسلام
یه اشتباه دیگه امروز کردم البته چندبار برام تکرار شده گفتم بگم.
موقع تست برد یا... حتما زیر بردتوون نگاه گنید وسیله رسانایی نباشه تا قطعاتتون آسیب نبینه.
موقع کار معمولا دورو ور یکم شلوغ میشه دیگه.
تا حالا دوتا پاور کامپیوتر اینطوری سوزوندم.
همین امشب مداری هم یه مدار گیرنده رو روی یه انبردس گزاشم و سپس برد روشن کردم و مدار دار فانی رو وداع گف.
خوشبختانه تلفات زیادی نداشم.
سلام
من یه بار این اشتباه رو کردم و بعد از اون برا جلو گیری از این اشتباه میام آخر کار یه تیکه کارتون زیر بردم میچسبونم :-)
یه چیزی که همیشه هست اینه که من معمولا رو بردم سوکت ها تعداد پین های یکسانی دارن مخصوصا رو روبات هام همیشه کلی وقتم رو میزاشتم تا اینا رو درست جا بزنم یا علامتی چیزی میزاشتم بعد مجبور به تغییرش میشدم ...
چند روز پیش هادی عظما حرف خوبی زد گفت سعی کن تعداد پین ها هیچ وقت یکسان نشه حتی اگه مجبوری پین خالی بزار گفتم حرف حساب جواب نداره که چرا به ذهن خودم نرسیده بود
من از اون وق دوبار این پست پاک کردم.باز نوشتم.
آقا من نمیدونم کارم درسه این پست میدم یانه.
من چند روز پیش 210 از روبوکیو خرید کردم که 44 تومن از قطعات توش نبود.
امروز حسابی باهشون گفتگو کردم گفتن باید بررسی شه حالا نمیدونم چی شد.
اما میگفتن احتمال خطاشون خیلی کمه چون دو نفر دارن قطعات چک میکنن برای منم قانع نمشدن فک میکردن من اشتباه میگم.
به هرحال هر چی شد خبرشوو میدم.
ان شالله که دوباره قطعاتووو بفرستن. وگرنه من که دیگه ازشوون خرید نمیکنم.
آره ، اینو قبول دارم.
یبار آی سی بافر رو اشتباه بهم دادن منم حواسم نبودم و اونو گذاشتم تو مدار یهویی دیدم مدار داره میترکه.
یه نبارم اصلا دیگه یکی از قطعات رو برام نفرستادن.
نا گفته نماند ، که منم یه سری می خواستم خرید کنم برای جایی که بایستی فاکتور می گرفتم.
بعد از ثبت زنگ زد که قیمت ها تغییر کرده و تو سایت هم 1 ساعت دیگه تغییرش می دیم!
85 بود ، گفت شده 120 !!
من : نخواستیم ! ( تو دلم : خر خودتی )
اون: با شما 110 حساب می کنیم !!
من: نخواستیم ! ( تو دلم : خر خودتی )
بعد بای بای.
بعد از چند دقیقه قیمتش شد 100 !
نگفتم که ... خودشه :)
درسته که از جیبم نمی خواستم بدم و پولش از جای دیگه ای بود ، اما واقعا زورم گرفت. خوشبختانه تاحالا خرید نکردم و بعد از این اتفاقی که افتاد هم ...
یکی زحمت بکشه این پست ها رو به اون تاپیک توی بخش آزاده فکر کنم منتقل کنه.
سپاس :)