ايران ويج

نسخه‌ی کامل: حماقت یا تجربه یا هرچیز دیگه ای که در الکترونیک انجام میدیم شدیدا ضرر میکنیم.
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
آره.
منم این بلا سرم اومد.
روزه پنج شنبه سفارش دادم شد 800 هزار و روز بعدش خواستم حساب کنم دیدم شده 1 میلیون و خورده ای ، بعد از کلی این ور اون ور کردن و زنگ زدم و اعتراض کردم گفت تخفیف میگیرم برات ، آخرشم 16 هزار تخفیف داد که رند شه .
هی چی دیگه مجبور بودم و خریدم ، ولی خیلی بم زور داشت.
اینی که من گفتم ، قیمت یک عدد موتور براشلس بود ، تغییر قیمت رو حال کن! :) ( فاصله ای بین سفارش و تماس نبود! )
برای همین باقیه چیزا هم کنسل کردم ، از جای دیگه خدا رو شکر تهیه شد ، بسیار بسیار مناسب تر ! :)
آره این roboeq داره خیلی گرون حساب میکنه چند روز پیش برای یک کاری یک باطری لیتیوم یون و چند قلم جنس خورده خریدم شد 100 تومن تخفیف ارسال رایگان خورد یکی از دوستان را فرستادم بگیره نامردا 107 هزار تومن گرفتن پول پیک را هم گرفتن رفیقمون هم پول داد بود و اومده بود

خیلی دمشون گرمه

راستی مواظب باشین 5 ولت سر پایه ریست نزنین یک بار زدم میکروم اشهد را خوند
دفعه دوم که این اتفاق افتاد تایمرها قاطی کرده بودن و سیگنال pwm را یک هو زیاد میکردن
دیروز هویمم افتاده بود رومیز و منم بیخبر، بعد که متوجه شدم امدم از برق کشیدم، الان دیگه داغ نمیشه Angry

[تصویر:  91717993468669121308.jpg]
مگر پايه هويه نداري؟!
اوه... اوه... اوه...
ببين چه كردهه Biggrin
--------------
راستي قبلا گفته بودم يكي از پورت هاي USB ام پريد و ... .
خبر خوب اينه كه ، اين سري كه ويندوز رو عوض كردم ، خوب كار مي كنه و مشكلي ندارهه Biggrin
خود USB براي جلو گيري از برخي پيشامدهاي عجيب ، ظاهرا بعد از يه سري اتفاق ها پورت رو مي بندهه و محدود مي كنه.
يه زماني كه يه دستگاه USB داشتم درست مي كردم ، تست هايي كه مي زدم و سمت PC شناسايي نمي شد ، بعد از حدود 5 بار كه مكرر امتحان مي كردم و اخطار مي داد ، پورت رو مي بست ( اولين بار فكر كردم يه USB 3 رو به همين سادگي از دست دادم! ) اما بعد متوجه شدم كه بعد از يه بار ريست دوبارهه پورت باز مي شه ، يا اگر بعد از چند بار خطا ،‌يه بار اتصال درست برقرار كنيد ، counter اش 0 مي شه.
خلاصه اينم تجربيات من سر پورت USB .
موقع لحیم کردن رگولاتور حواستون باشه همه پایه هاشو محکم لحیم کنین چند بار مگا هشت سوزوندم !
یه فیوز تو مدار بزارین بد نیست امروز داشتم به ماشین داییم دزدگیر میبستم که زدم در باز شه از اونور قفل مرکزی برعکس مدار من برق داد قفل مرکزی رو سوزوندم !!! ولی خبر نداشتم که مدارمم آسیب دیده بعد یه ساعت دود از ماشین اومد بیرون دیدم یه سره جک دربازکن فعاله ! اگه یه فیوز 30 تومنی گذاشته بودم کلی خسارت نمیزدم از همه مهمتر آبروم رفت
(۲۶-مهر-۱۳۹۲, ۱۹:۵۳:۲۴)sharin نوشته است: [ -> ]مگر پايه هويه نداري؟!
اوه... اوه... اوه...
ببين چه كردهه Biggrin
--------------

نه خب بعنوان تجربه همینو می خوام بگم :-) حتماً از پایه هویه استفاده کنید :-)
صفحه‌ها: 1 2 3