ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یه خطای عجیب هنگام ورود به SQL Server 2008
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام بر شما دوستان عزیز
من چند ماهی هست که با برنامه SQL Server 2008 کار می کنم ولی دیروز وقتی خواستم وارد برنامه SQL Server 2008 بشم با یه پیغام عجیب مواجع شدم . که در اصل مانع از مرود من به برنامه SQL Server 2008 شد و من دیگر به آن اطلاعاتم دسترسی ندارم .
[تصویر:  di-VLQG.jpg]
ویا
[تصویر:  di-1YBO.jpg]
مشکل از کجاست و چگونه می توان آن را رفع کرد .
باتشکر از شما دوست عزیز
در قسمت Server NAme اسم سيستم خودتون رو بنويسيد
از اس كيو ال اتنتيكشن استفاده كنيد و يوزر SA رو بدون پسورد ( اگر پسورد براش نگذاشتيد ) وارد كنيد
فایده ای نداشت .
من هم اسم سیستم خودم را نوشتم و هم با کلمه (local) امتحان کردم و هم یا یوزر SA ولی فایده ای نداشت باز خطا میده . کسی هست از شما دوستان من را کمک کنه؟
با تشکر پیشاپیش از شما دوست عزیز
مي توني تيز يه تيم ويور بدي چكش كنم؟
با سلام

این خطا وقتی اتفاق می افته که :

سرور فعال نباشه و یا دچار ایراد باشه
ادرس سرور درست معرفی نشده باشه
از پروکسی استفاده کرده باشین و منیجر نتونه لوپ بک کنه به لوکال
سرویس اس کیو ال سرور استاپ شده باشه

اگه هیچکدوم از این ها نباشه خوشحال میشم حالت (های) دیگه رو هم بدونم .
مشکل از اینها نیست . راستش من چند ماهی هست که دارم به همین صورت ازش استفاده می کنم . در اصل من فقط سیستم را فقط روشن می کردم و با یه برنامه که با ویژوال بیسیک نوشتمبا آن بانک اطلاعاتی ارتباط را برقرار می کردم و به همین صورت چند ماهی ازش استفاده کردم تا چند روز پیش که دیدم هنگام اتصال با برنامه برنامه خطا میده وقتی وارد ویندوز سرور 2008 شدم دیدم که دستی هم دیگه نمیشه به بانک SQL Server 2008 دسترسی داشته باشم و خطاهایی را که در بالا مشاهده کردید را میداد . به نظر شما مشکل از کجاست در حالی که من هیچ تغییر در تنظیماتی که قبلا داده بودم و برنامه کار می کرد نداده بودم .
با تشکر از شما دوستان عزیز
شما تست کردین که سرویس استاپ نشده باشه ؟
بعضی وقتا بدون دلیل سرویس اس کیو ال سرور استاپ میشه .

از این مسیر نگاه کنین :
نقل قول: Start Menu -> All Programs -> Microsoft SQL Server 2008 -> configuration tools -> SQL Server Configuration Manager.
رفتم ولی هرچی میزنم استارت نمیشه و خطای زیر را میده
[تصویر:  di-58N9.jpg]
نمی دونم علتش کجاست ؟
پروتوکل VIA رو غیر فعال کنین و دوباره سرویس رو استارت کنین :
[تصویر:  2320_img5.jpg]
اون را هم غیر فعال کردم ولی همون خطا را داد دوباره .
[تصویر:  di-RU4G.jpg]
اینم یه تست بکنین :
روی سرویس راست کلیک و برین تو خصوصیاتش (Properties)

و گزینه Local system رو انتخاب کنین
[تصویر:  SQL%20-%2005%20-%20Set%20SYSTEM%20Accoun...anager.jpg]
صفحه‌ها: 1 2