ايران ويج

نسخه‌ی کامل: كمك...! البته لطفا!!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام!
من مي خوام تو يه بانك كه دوتا جدول مربوط به يه چيز ميشه عمل حذف و درج و بروز رساني رو انجام بدم.
اين دوتا جدول مثلا يه جدول مربوط به مشخصات دارو با يه فيلد كليد كد دارو
يه جدول هم مشخصات ثانوي دارو مثلا قيمت وغيره كه اين جدول هم فيلد كد دارو رو مثل جدول قبل به عنوان كليد داره. حالا چطوري ميتونم تو ويبي كه به بانك متصل شدم (اي دي او) عمل حذف و درج و... رو رو هر دوتا جدول انجام بدم؟؟ يهني اگه داروي جديدي به ليست داروها اضافه شد (جدول اول) تعداد و قيمت و... هم به جدول دوم اضافه بشه! (آخييي!! خسته شدم!) :roll:
ممنون!

مهمان

سلام دوست عزیز :
تا اونجایی که من متوجه شدم شاید هم غلط باشه ولی می گم :
شما بیا دو تا تابع تعریف کن و با هر کدوم به جدول وصل شو و عمل حذف یا ایجاد رو توش بنویس و هر بار اون توابع رو فرا خوانی کن و اگر هم ایراد داشت آخر تابع ارتباط دیتابیس رو قطع کن در توضیح اضافی هم اینکه : برای تابع خدوت به مقدار نیاز آرگومان بساز برای ابعت

آخیش تموم شد :wink:
سلام!
ممنون. ولي فكر نميكنم ديتابيس كارا از اين روش استفاده كنن. ميكنن؟؟
نمونه برنامه هاي ديتا بيسي زياده تو سايت برو مقاله هاي ali110 و يا آقاي روحاني نژاد رو بخونيه جستجو هم بزني روي كلمه DDR كلي گيرت مياد)
سلام!
آقا اشكان من سوال زياد پرسيدم و خيلي ها شونو هم شما محبت كردين جواب دادين و گفتيد تو سايت نمونه زياده سرچ كن.
ولي من هيچ وقت نتونستم با سرچ سايت چيزي پيدا كنم. نميدونم چرا.