ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تابلو روان با کیبرد کامپیوتر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من تابلو روان معمولی درست کردم و خوب کار میکنه. الان میخوام کیبرد رو بهش وصل کنم. درضمن من با کیبرد هم تقریبا آشنایی دارم. الان مشکل من اینه که وقتی کاراکتری مثلا "س" رو مینویسم و بعدش "ل" رو مینویسم اون کاراکتر اولی پاک میشه و کاراکتر جدید به جاش میاد. من کاراکترها رو توو حافظه خود میکرو ذخیره میکنم. میکرو mega16 و برنامه بیسیک
آیا راهی هست تا بشه باهاش کاری کرد که کاراکتر قبلی سرجاش بمونه و کاراکتر بعدی وارد شده به اندازه خودش به طرف چپ شیفت داده بشه؟؟
ممنون میشم کمکم کنید دوستان
کسی نیست دوستان!! کمک کنین دیگه لطفا
فقط یه نکته مهمی رو بهت میگم که هر موقع خواستی کیبرد بهش وصل کنی حتما ترتیب پایه هاشو دقیق بدون بعدش وصل کن!!

من خودم اولین بار یه کیبور رو سوزوندم و دیگه دنبالش نرفتم Biggrin
ممنون دوست عزیز من کیبرد رو وصل کردم. کاراکتر جدید رو که از کیبرد وارد میکنم کاراکتر قبلی پاک میشه و به جای اون نوشته میشه. من میخوام کاراکتر قبلی سرجاش بمونه و کاراکتر بعدی کنارش نوشته شه.
بازم از نکته ای که فرمودین ممنونم
خب حتما برنامتون ایراد داره دیگه

باید برنامتونو بذارین تا دوستان کمکتون کنن ...
برنامه رو گذاشتم از دوستان میخوام لطفا کمکم کنین
(۱۸-اسفند-۱۳۹۱, ۱۱:۵۸:۴۲)mehran032 نوشته است: [ -> ]برنامه رو گذاشتم از دوستان میخوام لطفا کمکم کنین

سلام
مهندس دستورات اصلی تو لیبل های main و Eep نوشته شدن که باید اول سراغ اونا برید و مشکل حذف کاراکتر قبلی رو حل کنید.
اگه بتونید شبیه ساز مدار رو هم بذارید، بهتر میشه کمکتون کرد
ممنون دوستان من برنامه رو مجددا کامل میکنم و میزارم فقط لطفا کمک کنین

درضمن به دوستان یاداوری میکنم که من الان موندم چه جوری یه کلمه بسازم با تک تک کاراکتر ها
با تشکر