ايران ويج

نسخه‌ی کامل: رفع مشکل نویز
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام... من یک دستگاه کنترلر وزن در یک محیط صنعتی جدیدا" نصب کردم ولی متاسفانه وقتی الکتروموتور شروع به کار میکنه مقداری وزن اضافه دستگاه نشون میده؟؟ من زمین نشان دهنده را با زمین مدار الکترموتور جدا کردم ولی باز این مشکل را دارم...مدار الکتروموتور یک چپگرد و راستگرد ساده است که هر وقت فعال میشه مدار کنترلر وزن ، وزن اضافه نشان میده؟؟؟
(۱۷-اسفند-۱۳۹۱, ۰۰:۳۷:۲۲)fabienmartin نوشته است: [ -> ]سلام... من یک دستگاه کنترلر وزن در یک محیط صنعتی جدیدا" نصب کردم ولی متاسفانه وقتی الکتروموتور شروع به کار میکنه مقداری وزن اضافه دستگاه نشون میده؟؟ من زمین نشان دهنده را با زمین مدار الکترموتور جدا کردم ولی باز این مشکل را دارم...مدار الکتروموتور یک چپگرد و راستگرد ساده است که هر وقت فعال میشه مدار کنترلر وزن ، وزن اضافه نشان میده؟؟؟

کاشکی‌ بیشتر توضیح میدادید ولی‌ اینجا من ۳ اصل را کلی‌ میگم شاید کمکی‌ باشه.

یک) منابع تغذیه در مدار کنترل وزن باید خوب رگوله باشند و در هنگام روشن شدن موتور قوی افت ولتاژ نداشته باشند. اگر افت ولتاژ باشد، ممکن هست که ولتاژ مرجع کنترلر تغییر می‌کند و اشتباه در اندازه گیری پیش میاید.
اگر به نویز مشکوک هستین،

دو) از طریق تشعشع منتقل میشه
کنترل وزن را در صورت امکان با فلز (یا در جعبه فلزی کامل قرار بدین) و پوشش فلزی را هم زمین خوب بدین.

اگر در اندازه گیری بهبودی حاصل نشد،
سه‌) از طریق زمین منتقل میشه.
فیلتر ۲۲۰ ولت در مدار ورودی ۲۲۰ کنترل وزن قرار بدین،
۲۲۰ ولت کنترل وزن را از جای دورتر از ۲۲۰ ولت موتور بگیرید،
استفاده از ترانسفورماتور ایزولاسیون ۲۲۰ ولت هم می‌تونه جلو نویز مداری را هم بگیره.

موفق باشین