۱۸-اسفند-۱۳۹۱, ۲۳:۴۱:۴۷
۱۸-اسفند-۱۳۹۱, ۲۳:۴۴:۰۳
(۱۸-اسفند-۱۳۹۱, ۲۳:۴۱:۴۷)cinapa نوشته است: [ -> ][b]دوستان میخوام مقدار دقیق یه مقاومت را اندازه بگیرم برنامش با بسکام اگه باشه بهتره مثثلا تا 800 اهم یا از صفر تا 1000 اهم کسی برنامه یا مداری نداره [/bیه مقاومت که میدونی رو باهاش سری
i رو با توجه به افته ولتاژ رو مقاومته خودت بدست بیار(با adcافته ولتاژو حساب کن)
بعد i و vمقاومته جدیدو داری
مقاومتش میشه ولتاژ تقسیم بر جریان
۱۹-اسفند-۱۳۹۱, ۰۰:۱۴:۳۱
(۱۸-اسفند-۱۳۹۱, ۲۳:۴۱:۴۷)cinapa نوشته است: [ -> ][b]دوستان میخوام مقدار دقیق یه مقاومت را اندازه بگیرم برنامش با بسکام اگه باشه بهتره مثثلا تا 800 اهم یا از صفر تا 1000 اهم کسی برنامه یا مداری نداره [/bسلام دوست عزيز
قبلا با يكي از دوستان ساختيمش مكانش يادم نيست يكم سرچ كنيد پيدا مي كنيد
موفق باشيد
۱۹-اسفند-۱۳۹۱, ۰۳:۱۵:۳۰
نقل قول: دوستان میخوام مقدار دقیق یه مقاومت را اندازه بگیرم برنامش با بسکام اگه باشه بهتره مثلا تا 800 اهم یا از صفر تا 1000 اهم کسی برنامه یا مداری ندارهاهم متر به زبان بیسیک
[attachment=8904]
اهم متر به زبان c
[attachment=8905]
۱۹-اسفند-۱۳۹۱, ۲۰:۴۱:۰۸
دوستان دست گل همتون درد نکنه . بابا شما دیگه کی هستین
انشا الله که همین باشه اگه هم نبود . همین که تحویلم گرفتین و جوابمو دادین بسیار ممنونم
انشا الله که همین باشه اگه هم نبود . همین که تحویلم گرفتین و جوابمو دادین بسیار ممنونم
۲۲-اسفند-۱۳۹۱, ۱۲:۰۹:۴۷
سلام اساتید محترم
يه سوال دارم اگه بخوام يک پورت کامل ميکرو را که به تابلو روان وصله وبراي کم وزياد شدن نور اين پورت ها بايد چه کار کنم منظورم براي کم وزياد شدن نور ال اي دي ها که به تمام پورت هاي ميکرو وصله از چه روشي بايد استفاده کنم که بشه و جواب بده ايا نرم افزاري يا سخت افزاري هست . از طریق pwm فقط میشه یک یا حداکثر سه تا پین را کنترل کرد ولی من میخوام کل پورت میکرو را کنترل کنم . نظر شما چیه
يه سوال دارم اگه بخوام يک پورت کامل ميکرو را که به تابلو روان وصله وبراي کم وزياد شدن نور اين پورت ها بايد چه کار کنم منظورم براي کم وزياد شدن نور ال اي دي ها که به تمام پورت هاي ميکرو وصله از چه روشي بايد استفاده کنم که بشه و جواب بده ايا نرم افزاري يا سخت افزاري هست . از طریق pwm فقط میشه یک یا حداکثر سه تا پین را کنترل کرد ولی من میخوام کل پورت میکرو را کنترل کنم . نظر شما چیه
۲۳-اسفند-۱۳۹۱, ۰۸:۱۲:۱۸
(۲۲-اسفند-۱۳۹۱, ۱۲:۰۹:۴۷)cinapa نوشته است: [ -> ]سلام اساتید محترمسلام
کاش سوال و تو تاپیک مناسب مطرح میکردید
مهندس در این مورد تجربه ندارم ولی شما می تونید یه موجی رو به پایه adc میکرو بدید و مقادیر رو بخونید و با ایجاد شرط پورت های دلخواه رو کنترل کنید.
مثلا اگه مقدار adc کمتر از 50 شد یکی از پورت ها رو یک و اگه مقدار adc بیشتر از 30 شد یه پورت دیگر صفر کنید.
۲۳-اسفند-۱۳۹۱, ۱۵:۳۹:۲۰
متشکرم ولی فکر کنم نتونستم منظورم را خوب برسونم .