(۲۲-اسفند-۱۳۹۱, ۱۵:۳۶:۲۳)WhiteNoise نوشته است: [ -> ]مدارتو اول رو برد برد یا فیبر سوراخ دار درست کن کاملش که کردی بعد pcbشو بزن
فعلا یکم زوده برا این کار
آقا به نظرت مداره کار میکنه؟عملی هست؟
نقل قول: آقا به نظرت مداره کار میکنه؟عملی هست؟
والا من خودم نساختمش
ولی دلیلی نداره کار نکنه
به نظرمم اگه جهت حرکت و تعداد کانال و ... برات مهمه باید میکرو بزاری
اگرم میکرو میزاری که دیگه این دنگو فنگا رو ول کن 24 تومن بده یه ماژول hmrبخربا یه ماژول hmt
دوتا 4 تومن میشه خرجه میکروهات
یه 20 تومنم باید بدی بالا پروگرمر یکم خرجش میره بالاتر ولی هم کارت تمیز تر در میاد هم ریسک کار نکردن مدار نداره(یه چیزیه که امتحان خودشو پس داده)
راحت ترین کاریم که میتونی بکنی همونه که رسول خان گفت
چون اصولا اگه تاحالا اصلا الکترونیک کا نکردی اشکت در میاد تو فراینده ساخته این مدار بخری راحت تری
فرستنده گيرنده ، بحث مخابراتيه نه الكترونيكي ...
از من مي شنوي ساختش رو بيخيال شو و يه ماژول آمادهه بخر و با ميكرو راه بنداز يا هموني كه رسول گفت ...
اينجوري بسازيش احتمالش خيلي زيادهه كه كار نكنه ، پروژه هاي مخابراتي ظرافت هاي خاصي دارن كه حتما بايد رعايت بشه ، تازهه اگر شماتيكش درست باشه ...
با شماتيك درست و صحيح هم به سختي مي شه از مدار نتيجه گرفت. كلا پروژه هاي مخابراتي اينطورين ، بخاطر همين يه سري شركت ماژول آمادهه درست مي كنن و مي ريزن تو بازار ... ( پيش اومدهه يه مدل ماژول خاص مشكل داشته ، همينطور تو بازار هم بودهه
)
دوستان من که دیگه از ماژول ها hmtr hmt hmr Rws ناامیدم. برید روی rfm ها کار کنید به ماژول های ذکر شده هیچ اطمینانی نیس. پولتون وقتتون انگار تویه جوب میریزید.
یه پیشنهاد دارم برات بهتره از RFM12B استفاده کنی با دو تا میکرو در گیرنده فرستنده می تونی 127 تا دیوایس کنترل کنی
یک ارتباط 12C بین دو میکرو برقرار کن و فقط کافی اطلاعات جا بجا کنی :) برد بالایی داره و خیالتم از اضافه کردن امکانات دیگه راحته
بچه ها بلاخره ساختمش اما 2 کانلش ( D: )
هر کی همچین مداری نیاز داشته باشه میتونه به کتاب مجموعه مدار برای جوانان جلد5 - محمود بخت آور رجوع کنه
هر کی نتونس کتاب تهیه کنه پ.خ بده اسکن کتاب براش بذارم
یا حق