ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ایرانویج تکونی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام

در اول از آقای هادی امین زاده تشکر میکنم بابت همه چیز مخصوصا امکاناتی که برامون فراهم کردن

همچنین از آقای حامد ارفعی

و از تمامی مدیران و کاربران فعال و کاربرانی که همشون زحمت می کشن

...

دیدم همه دارن دم عیدی خونه تکونی می کنن با خودم گفتم چرا ما نه Biggrin

می خوام یه سری مطالبی رو خدمتتون عرض کنم

شاید بعضی هاتون با خودتون بگین که اینروزا دیگه ایرانویج شده اسپم خونه

اما اینطوری نیست

قدیما اسپم کم بود دربرابرش پاسخ به بخشهای علمی هم کم بود

الان درسته اسپم زیاد شده اما کاربرا فعال تر هم شدن و در کنار اسپم خیلی زود به پستهای علمیشون هم میرسن

البته خودم از اسپم دادن حمایت نمی کنم ها ...

بگذریم

هدفم یه چیز دیگریست

عارضم به حضور گرمتون که لطفا هر پیشنهاد یا انتقادی در مورد بخشهای مختلف و پستها و تاپیکهای سایت و ... دارین که منجر به بهترتر شدن سایت میشه دریغ نفرمایین

البته یه سری تغییراتی انجام شده که امیدوارم سازنده باشن

بازهم اگر نیاز به تغییری میبینید لطفا بفرمایید

اما پیشنهاد خود حقیرم:

به نظر من بهتره سعی کنیم یکم بیشتر به مسائل علمی بپردازیم تا از مسیر روشن ایرانویج جدا نشیم

منتظر پیشنهادات سازنده دوستان هستیم

پیشاپیش هم از همه عزیزانی که لطف می کنن و نظرات سبزشونو میگن سپاسگذارم Heart

به امید پربارتر شدن درخت علمی ایرانویج :IR:
سلام
رسول جان بنظرم باید کرسی پابرجا باشه و اسپم دهی تو کرسی سرجاش بمونه
هرچی باشه آشنایی بیشتر بچه ها باهم و صمیمیت مابینشون و مدیون وجود کرسی هستیمCool
ولی باید یه محدودیت هایی برای کرسی ایجاد بشه تا کمی سرعت اسپم دهی پایین بیاد و وقتمون و بیشتر رو تاپیک های علمی بذاریم
مثلا در کرسی رو آخر هفته باز کنیم یا یه ساعت خاصی براش درنظر بگیریم و یا... تا یکی مثل من روزانه 30 صفحه نخونده نداشته باشهBiggrin
بعدی:))
تو بخش پروژه های گروهی رو طرح و ایده های جدید کار بشه
next:))
یه سری تاپیک های آموزشی قدیمی دوباره به روز بشن و بصورت گروهی رو تاپیک ها کار بشه:
مثلا چندتا از بچه ها کار با fpga و شروع کنن و اطلاعات و بریزن رو هم بذارن رو سایت
دیگر:))
بچه ها که زبان خارجی شون خوبه، یه تاپیک آموزشی و تخصصی برای تقویت زبان بزنن و باهم دیتاشیت و مقالات خارجی رو ترجمه کنیم(می تونیم از مقالات در مجله هم استفاده کنیم)
و مهمتر از همه:))
روزانه دو وعده رانی هلو به اعضا اهدا بشهBiggrin
مجوز این آخری و ندید من نیستمBiggrin
سابقه نشون داده دنده پهنی بالا هست کار هایی که راحت الحلقوم هست فردا انجام میشه
کار های زیر سازی معمولا مورد توافق قرار نمی گیرن و اگه قرار بگیرن بیشتر موقع ها کسی نیست که انجامش بده
استثنا هم داریم ها!
-
اصولا حرف تا عمل راه بسیار هست بهتر هست توی همون حرف هم دنده پهنی بازی در بیاریم Biggrin

ClapClapClap
عالیه ایده تون اقا امید
کاش میشدBiggrin
متاسفانه استقبال نمیشه از بخش های علمی و بیشتر افراد به دنبال حفظیات برای نمره هستن تا علم
اگه استقبال بشه من مطالب خوبی دارم که بیشترش رو خودم نوشتم میتونم بزارم

این قایلیت ادامه دانلود رو هم بزارین که با این کارتون(برداشتینش) سایت رو خراب کردین
(۲۳-اسفند-۱۳۹۱, ۱۶:۴۴:۴۵)r0b0 نوشته است: [ -> ]سلام
رسول جان بنظرم باید کرسی پابرجا باشه و اسپم دهی تو کرسی سرجاش بمونه
هرچی باشه آشنایی بیشتر بچه ها باهم و صمیمیت مابینشون و مدیون وجود کرسی هستیمCool
ولی باید یه محدودیت هایی برای کرسی ایجاد بشه تا کمی سرعت اسپم دهی پایین بیاد و وقتمون و بیشتر رو تاپیک های علمی بذاریم
مثلا در کرسی رو آخر هفته باز کنیم یا یه ساعت خاصی براش درنظر بگیریم و یا... تا یکی مثل من روزانه 30 صفحه نخونده نداشته باشهBiggrin
یه سری تاپیک های آموزشی قدیمی دوباره به روز بشن و بصورت گروهی رو تاپیک ها کار بشه:
مثلا چندتا از بچه ها کار با fpga و شروع کنن و اطلاعات و بریزن رو هم بذارن رو سایت
بچه ها که زبان خارجی شون خوبه، یه تاپیک آموزشی و تخصصی برای تقویت زبان بزنن و باهم دیتاشیت و مقالات خارجی رو ترجمه کنیم(می تونیم از مقالات در مجله هم استفاده کنیم)
هستم ولی خستم.....LaughLaugh
رسول جان ، فايل هايي كه تو سايت پيوست مي شن ، قابليت resume ندارن. قبلا هم نداشتن تا اونجا كه يادمه.
اما ماها كه Net امون مسخره ست، سرويس دهيه اينور مثل سمت شما نيست ، درسته كه ADSL هست ، اما قطعي لحظه اي دارهه ، اونايي كه قابليت resume ندارن ، 100KB هم زوري بايد ازش دانلود كنم.
اگر بتونيد قابليت resume رو اضافه كنيد كه خيلي خوب مي شه ...
--
در مورد بحث تاپيك ، بنظرم اول بايد اهداف سايت تعيين بشه ...
بعد بهتر مي شه نظر داد. بچه ها هم به نكات خوبي اشارهه كردن ...
منم صد درصد با حرفای امید و بهزاد موافقم ClapClap
با اجازه آقا محمد و بقیه بچه ها چندتا نظر برای پست مجله ایرانویچ دارم
به نظرم اینطوری مجله چاپ کردن خیلی فایده نداره چون خیلی تخصصی نیست ما الان پرا کنده ایم وهیچ نظارتی روی کارامون نیست مثلا من میام از یه موضوعی پست میذارم و نفر بعد از یه موضوع دیگه صحبت مبکنه که این کار یکپارچگی رو از بین می بره
به نظرم چندتا تغییر باید ایجاد کنیم
1-باید دو تا گروه ثابت تشکیل بدیم و گروه یک مطلب جمع کنه و گروه دوم روی مطالب کار کنه و دسته بندی کنه و تحویل آقا محمد بده و ماه بعد جای دو گروه عوض بشه
2-توی مجله به یک مترجم نیاز داریم
3-باید پروژه هایی که میذاریم رو کاملا تست کنیم
4- به نظرم اگر تاریخ دقیق چاپ مجله رو بذاریم اول هر ماه یا 15 هر ماه خیلی بهتر میشه
البته اینا مربوط به بخش الکترونیک بود و بخش کامپیوتر واقعا خوبهClap
لطفا بقیه هم نظراتشونه راجع به مجله بگن به نظرم باید یه تغییرات کلی توش بشه
آقا رسول یه مشکل هم سایت داره
وقتی وارد صفحه ی اصلی میشیم و توی فهرست اصلی روی گزینه ی آخرین ارسال کلیک می کنیم هیچ اتفاق خاصی نمی افته و فقط صفحه ی اصلی رفرش میشه
منظورم اینه[attachment=8955]

منم صد درصد با حرفای امید و بهزاد موافقم ClapClap
با اجازه آقا محمد و بقیه بچه ها چندتا نظر برای پست مجله ایرانویچ دارم
به نظرم اینطوری مجله چاپ کردن خیلی فایده نداره چون خیلی تخصصی نیست ما الان پرا کنده ایم وهیچ نظارتی روی کارامون نیست مثلا من میام از یه موضوعی پست میذارم و نفر بعد از یه موضوع دیگه صحبت مبکنه که این کار یکپارچگی رو از بین می بره
به نظرم چندتا تغییر باید ایجاد کنیم
1-باید دو تا گروه ثابت تشکیل بدیم و گروه یک مطلب جمع کنه و گروه دوم روی مطالب کار کنه و دسته بندی کنه و تحویل آقا محمد بده و ماه بعد جای دو گروه عوض بشه
2-توی مجله به یک مترجم نیاز داریم
3-باید پروژه هایی که میذاریم رو کاملا تست کنیم
4- به نظرم اگر تاریخ دقیق چاپ مجله رو بذاریم اول هر ماه یا 15 هر ماه خیلی بهتر میشه
البته اینا مربوط به بخش الکترونیک بود و بخش کامپیوتر واقعا خوبهClap
لطفا بقیه هم نظراتشونه راجع به مجله بگن به نظرم باید یه تغییرات کلی توش بشه
آقا رسول یه مشکل هم سایت داره
وقتی وارد صفحه ی اصلی میشیم و توی فهرست اصلی روی گزینه ی آخرین ارسال کلیک می کنیم هیچ اتفاق خاصی نمی افته و فقط صفحه ی اصلی رفرش میشه
منظورم اینه[attachment=8954]
(۲۴-اسفند-۱۳۹۱, ۰۱:۲۴:۱۷)hadikh73 نوشته است: [ -> ]کلیک می کنیم هیچ اتفاق خاصی نمی افته و فقط صفحه ی اصلی رفرش میشه
منظورم اینه
اینو منم گفته بودم یه 6 ماه پیش که به دنده پهنی محکوم شدمBiggrin
-
فکر میکنم سایت همسایه ما eca.ir می تونه الگوی خوبی باشه

بیشتر سایت باید از حالت عشقی(حالی به حالی) خارج بشهBiggrin
(۲۳-اسفند-۱۳۹۱, ۱۶:۴۴:۴۵)r0b0 نوشته است: [ -> ]مثلا در کرسی رو آخر هفته باز کنیم یا یه ساعت خاصی براش درنظر بگیریم و یا... تا یکی مثل من روزانه 30 صفحه نخونده نداشته باشهBiggrin

این پیشنهاد ها عالیه من حمایت میکنم مخصوصا اولیش خودم دارم معتادش میشم
صفحه‌ها: 1 2