با سلام ،
می خواستم ببینم چطور میشه هندل دکمه ی send صفحه ی ارسال پی ام یاهو مسنجر رو پیدا کرد ؟ مثلا ما برای بدست اوردن دکمه ی ضربدر (close) و همچنین فرمان دادن به اون از این کد استفاده می کنیم
PostMessage CloseIt, WM_CLOSE, CLng(0), CLng(0)
حالا برای دکمه ی send صفحه ی پی ام مسنجر چطور میشه ؟
لطفا کمک کنید

لطفا کمک کنید

لطفا کمک کنید

کــــــــسی نیست جواب سوال منو بده ؟ :)
از اساتید کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوست من عیدمثل اینکهها!
بجای اسپم چند روزی دندون بر جیگر بزارید تا دوستان بیان
:d برای بدست اوردنش باید اسم کلاسشو داشته باشی و با استفاده از تابع findWindowEX هندلشو بدست بیاری
برای پیدا کردن اسم کلاسش هم استفاده از برنامه هایی هست که ساختار درختی المانهای روی یک فورم رو نشون میده مثل برنامه ای که hosseinvig عزیز نوشتن
درود ...
دوست من بنده دنبال این قضیه رو از ماه ها پیش هستش که گرفتم . راه های زیادی تست کردم ! انجمن های زیادی گشتم ، فک نکنم کسی توی اینترنت این برنامه رو گذاشته باشه ! ممنون می شم اگه سورس این برنامه رو بزارین !
اگه سورس رو بزارین و برنامه بنده کامل بشه سورس کل برنامه رو بصورت رایگان میزارم توی سایت
متشکر
شما میتونی با استفاده از تابع enumchildwindows لیست تمام فرزندهای فورم اصلی رو بگیری اینجوری میتونی ساختار درختی کنترلهای روی پنجره یاهو رو ببینی و کدتو راحت بنویسی
یه روش دیگه با تابع GetforgroundWindows و getParent میتونی این ساختار رو پیدا کنی
یه روش دیگه استفاده از تابع Getcursorpos و windowfrompoint هست که هندل پنجره ای که موس روشه رو میده بعد با تابع getparent میتونی دونه دونه پرنتها رو پیدا کنی تابع فورم اصلی برسی بعد راحت میتونی کدتو بنویسی
شما سعی کن خودت یاد بگیری کد رو بنویسی هر جاش مشکل داشتی کدتو بزار تا بقیه کمکت کنن