ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یک سوال در مورد ADSL
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام.

آقا من گیج شدم ، این شرکت هایی که adsl ارائه می دند ، سرعت های متفاوتی می دند و می زنن 128 الی آخر.اما سرعت دانلود با چیزی که شرکت می ده تفاوت داره که بستگی به ضریب اون داره ، اما:

1-با توجه به اینکه کاربران خانگی نمی تونند از سرعت های 128 به بالا استفاده کنند ، پس اگه یک شرکت اومد و سرویس 128 رو با ضریب %100 داد اون موقع مشترک می تونه تقریبا با همون سرعت 128 دانلود کنه ، اما اگه یک شرکت اومد و مثلا سرویس رو با ضریب 1 به 8 داد اون موقع مشترک با سرعت 16 کیلو! دانلود می کنه ، خوب قضیه چیه؟اینجوری که سره یه عده ای کلاه میره!

2-از طرفی با توجه به ممنوعیت کاربران خانگی در استفاده از سرعت های 128 به بالا ، یک عده ای با سرعت مثلا 16 کلیو دانلود می کنند و یک عده ای هم با سرعت 128! و فقط اسم اون سرویس هست 128!

3-نحوه محاسبه قیمت این سرویس ها چه جوریه؟مثلا اونی که ضریبش 1 به 4 هست چقدر گرون تر در میاد تا ضریب 1 به 8؟
آهان! اینجاست که باید نکته بین شد!
نگاه کن! شما سرعت 128kb میخری! این یعنی ۱۲۸ کیلو بیت بر ثانیه
اما سرعتی که داری دانلود میکنی هستش 16kB ! یعنی کیلو بایت!
(b کوچیک یعنی بیت و B بزرگ یعنی بایت) (هر 8 بیت میشه یک بایت)

پس عملا سرعت ۱۲۸ که دارن بهت میدن سرعت دانلودش همون 16 کیلو بایته! چرا؟ چون 128 / 8 میشه 16 دیگه!

پس سرعت شما باید 16 باشه قانونا! حالا شرکت میاد یه سرعت بیشتری در احتیار میزاره یا ظریب بندیش میکنه نهایتش اینه که شما با همون سرعت 16 دانلود میکنی و بعضی مواقع با سرعت بیشتر! در نتیجه کلاه سرت نمیره! چون مینیمم سرعتت همون سرعت واقعیته!! Biggrin

الا بیشتر ISP ها سرعتی فراتر از سرعتی که میفروسن میدن!
با اینکار هم کاربر حالی میبره
هم حجم چون سریعتر تموم میشهکاربر مجبور میشه حجم بخره و پول بیشتری نصیبشون میشه

شما باید شرکتی انتخاب کنی که از اینکارا میکنه! Biggrin
خوب جناب babyy مساله اینجاست که یکی از دوستان الان سرویس 256 گرفته ، داره با سرعت 100 کیلو دانلود می کنه ، اما ماهیانه 11 تومن می ده و 1 گیگ هم ترافیک.خوب با این حساب 70 کیلو بیش تره سرعتش!

یکی هم همین سرویس رو می گیره ، سرعتش هست 32.خوب من نمی دونم وقتی می گند کاربران خانگی نباید بیش تر از 128 انتخاب کنند ، اولا ایشون چه جوری گرفته؟دوما عملا بیش از 256 گرفته؟100 کیلو سرعت دانلود داره.بعدشم ظاهرا هزینه اون در مقایسه با سرویس 256 باضریب 1 به 8 یکیه حدودا ، درسته؟
(۰۷-فروردین-۱۳۹۲, ۰۳:۰۵:۵۲)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]خوب جناب babyy مساله اینجاست که یکی از دوستان الان سرویس 256 گرفته ، داره با سرعت 100 کیلو دانلود می کنه ، اما ماهیانه 11 تومن می ده و 1 گیگ هم ترافیک.خوب با این حساب 70 کیلو بیش تره سرعتش!

یکی هم همین سرویس رو می گیره ، سرعتش هست 32.خوب من نمی دونم وقتی می گند کاربران خانگی نباید بیش تر از 128 انتخاب کنند ، اولا ایشون چه جوری گرفته؟دوما عملا بیش از 256 گرفته؟100 کیلو سرعت دانلود داره.بعدشم ظاهرا هزینه اون در مقایسه با سرویس 256 باضریب 1 به 8 یکیه حدودا ، درسته؟

از پارس گرفته؟ Biggrin منم 256 گرفتم سرعت دانلودم 200 هستش!
اگه بفهمند که دوستتون گرفته بهش گیر میدن؛ من با مجوز این سرعتو گرفتم؛ کاربران خانگی همون 128 اسمی بیشتر نمیدن!

Biggrin زیاد به این چیزا فکر نکنه؛ ول کن؛ وا بده Biggrin
نقل قول: از پارس گرفته؟

با اجازتون!

نقل قول: منم 256 گرفتم سرعت دانلودم 200 هستش!
200؟!! فکر کنم اینترنت 1 مگ هم که بگیریم 200 نده!

راستی در کل وایمکس گرون تر از adsl هست دیگه؟!
(۰۷-فروردین-۱۳۹۲, ۰۳:۲۲:۰۵)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]راستی در کل وایمکس گرون تر از adsl هست دیگه؟!

تا اونجا که خبر داریم وایمکس گرونتره
سرعت ارسال هم دقیقا مثل دریافت هست؟
اینو مینویسن توی سرویس؛ من تست نکردم؛ ولی سرعت ارسال بنظرم بیشتره Biggrin
طبق قوانین ایران سرعت ارسال 25 درصد دریافت است
-
این افزایش سرعت حاصل از این هست که برخی شرکت ها سقف سرعت را محدود نکرده اند مثلا من در حالت عادی باید 16 کیلو بایت بر ثانیه دریافت کنم اگر خطوط ان شرکت فشار کمی داشته باشد این شرکت پهنای باند خود را به من داده و سرعت من بیشتر میشود در حالی که شرکت هایی مثل مخابرات و شاتل سرعت را محدود کرده و حد اکثر همان سرعت ضمانت شده را میدهد
ببین دوست عزیز ساده تر بخواهی جوابتو بگیری اینه تو ایران قانون فقط برای افراد سطح پایین اجرا میشه الان گرفتی یا نه ! برای افراد سطح بالا خیلی کم !
یعنی الان یکی از دوستان من 1مگ گرفته تنها بخاطری اشنا بود !

---------------

در مورد کم زیاد بدون سرعت هم نسبت به سرعت واقعی که خریداری میکنیم دو راه وجود داره !
1 - آشنا باشی ! یا انواع روش های آشنا شدن بکار ببری ! که بهت واقعیت قبل از خرید سرویس بگن
2- از کسانی که از اون شرکت مورد نظر سرویس گرفتن پرس و جو کنی !
نقل قول: ببین دوست عزیز ساده تر بخواهی جوابتو بگیری اینه تو ایران قانون فقط برای افراد سطح پایین اجرا میشه الان گرفتی یا نه !
اون که صد درصد!

شرکت ها سرویس رو با ضرایب مختلف می دند یا هر شرکتی یکسری شرایطی داره؟ و مثلا فقط 128 رو با ضریب 1 به 8 می دند؟

جالبه که توی سایت مبین نت(وایمکس)زده سرویس ها با ضریب دسترسی 1 به چهار قابل دسترسی هست و سرویس های دانلود نامحدود 1 به 10.خوب اگه اینجوریه که فقط اسمش هست که ما مثلا 128 گرفتیم چون اینجوری فقط 12 کیلو سرعت دانلوده! حالا چه فایده که دانلود نا محدود باشه؟!

همه شبانه رایگان دارند؟
صفحه‌ها: 1 2 3 4