ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل ساختن new folder
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
آقا دمت گرم منم این مشکلو پیدا کرده بودم.اون آدرس رو پاک کردم فایل ضمیمه رو اجرا کردم حل شد.ولی فکر میکنم یه ویروس این مشکل رو ایجاد کرد!مگه میشه یک دفعه همینطوری پیش بیاد؟! من بعد از نصب نرم افزارهای web freer و tor browser با این مشکل روبرو شدم!!
ممنون واقعا ! دیگه داشت اعصابم خورد میشدا !!!
من هم اين مشكل رو داشتم و از راهنماي دوست خوبمون استفاده كردمو سه سوته مشكلم حل شد . اقا ممنون خيلي حال دادي
داداش حامد نمیدونم با چه زبونی ازت تشکر کنم منم همین مشکلو داشتم ولی درست شد
(۰۷-فروردین-۱۳۹۲, ۱۹:۱۶:۲۲)hamed_Arfaee نوشته است: [ -> ]با سلام
تو رجیستری
تو مسیر :
کد:
HKEY_CLASSES_ROOT\Folder
باید این زیر مسیر باشه :
کد:
HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\ShellNew
فایل ضمیمه حاول ساختار کلید هاشه

این لینک هم می تونه مفید باشه

سلام حامد جان آقا من CMD یا Run رو که باز میکنم بعد از یک ثانیه خودبه خود بسته میشه چه کنم؟ :(
(۱۲-شهریور-۱۳۹۲, ۲۳:۱۹:۱۸)illu نوشته است: [ -> ]سلام حامد جان آقا من CMD یا Run رو که باز میکنم بعد از یک ثانیه خودبه خود بسته میشه چه کنم؟ :([/font][/size]
سلام
سیستمتون ویروسی هستش متاسفانه
(۰۷-فروردین-۱۳۹۲, ۱۳:۲۸:۲۹)aleas نوشته است: [ -> ]دوستان تو ویندوز لپ تاپم بطور اتفاقی نمیدونم چی شده دگه نمیتونم هیچ کجای ویندوز پوشه بسازم
[تصویر:  i9175_1.jpg]
جای گزینه ساخت پوشه مینویسه shorcut مشکل چی؟
(۰۷-فروردین-۱۳۹۲, ۱۹:۱۶:۲۲)hamed_Arfaee نوشته است: [ -> ]با سلام
تو رجیستری
تو مسیر :
کد:
HKEY_CLASSES_ROOT\Folder
باید این زیر مسیر باشه :
کد:
HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\ShellNew
فایل ضمیمه حاول ساختار کلید هاشه

این لینک هم می تونه مفید باشه
آقا دمت خیلی گرم .مشکل ما هم حل شد ...متشکرم
سلام دوستان وقت بخیر خدا قوت
مشکل من تو ویندوز 10 هست با کلیک راست new folder  میاد و ایجاد میشه  ولی با زدن آیکون new folder قسمت بالای فلدر باز شده ( File Explorer  ) هیچ اتقاقی نمی افتد یعنی وقتی آیکن new folder  رو میزنم هیچ new folder ( نیو فلدری ) ایجاد نمیشود چراااا ؟؟؟ 
ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل حل بشه  
صفحه‌ها: 1 2