۱۰-فروردین-۱۳۹۲, ۱۳:۳۶:۵۹
صفحهها: 1 2
۱۰-فروردین-۱۳۹۲, ۱۵:۵۱:۱۱
نقل قول: آره منم ماسف رو قبول دارم.
ولی باز دلم پیشه رله گیره Biggrin
میتونی چندتا رله ضخیم (رله خرکی) رو باهم موازی کنی.
برادر موازی کردن رله کار درسی نیس. کلا از بیخ اشتباه اس.
شما دوتا رله 10امپر موازی کن ازش 11 امپر عبور بده ای کی ثانیه جفت رله هات پر پر میشن.
دلیلشم ضریب حرارتی اونه. بعضی قطعات دارای ضریب حرارتی منفی و بعضی دیگر دارای ضریب حرارتی مثبتن.
ترانزیستور رو ایا میشه موازی کرد و جریان عبوری از اون مسیر کلکتور رو بیشتر کرد؟؟!!! بدون شک خیر.(رله هم همینطوره.)
چون ترانزیستور بی جی تی دارای ضریب حرارتی منفی.
یعنی با افزایش جریان عبوری از ترانزیستور مقاومت حالت روشنش کم میشه و باعث افزایش جریان عبوری از اون میشه.
به دلیل افزایش بیشتر جریان مقاومت حالت روشن ترانزیستور باز هم کمتر میشه و جریان بیشتر تا اینکه بای بای ترانزیستور فرت.
حالا وقتی دوتا ترانزیستور موازی میشن بدلیل مساوی نبودن دقیق مقاومت ها حالت روشن ترانزیستور ها جریان میاد از ترانزیستوری که مقاومت کمتری داره عبور میکنه و یکی از ترانزیستور ها داغ تر میشه مقاومتشم کمتر میشه همین منوال ادامه پیدا میکنه تا ترانزیستور اول اینقد مقاومتش کاهش پیدا میکنه که همه جریان از اون میگزره و از ترانزیستور دوم هیچی عبور نمیکنه. تا ترانزیستور اول میسوزه و بدنبالش ترانزیستور دوم میسوزه.
رله فیوز ترانزیستور بی جی تی و.... قابلیت موازی شدن رو ندارن و این کار هیچ تاثیری نداره. چون ضریب حرارتیشون منفی.
امیدوارم پر حرفی نکرده باشم.
۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۱۹:۱۳:۳۰
سلام
من یه مدار گیرنده دارم که ازش نمیشه زیاد جریان کشید به چه مداری ببندم تا 5 امپر تحمل کنه ؟ البته میخوام همون ولتاژی که گیرنده میده مدار بده .
من یه مدار گیرنده دارم که ازش نمیشه زیاد جریان کشید به چه مداری ببندم تا 5 امپر تحمل کنه ؟ البته میخوام همون ولتاژی که گیرنده میده مدار بده .
صفحهها: 1 2