۰۶-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۸:۳۵:۳۹
۰۶-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۹:۴۰:۲۳
نقل قول: الا روی فلش من ۳ تا لینوکس هست که همشون قابلیت بوت و نصب رو دارندهمون فایله isoکه دانلود میکنیو باید بریزی رو فلش یا باید اکسترت شه؟
۰۶-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۹:۴۷:۳۸
چندین راه مختلف وجود داره؛ باید از برنامه استفاده کرد
من از برنامهای استفاده کردم که مثل بیشتر برنامه ها (یا بهتر بگم تمام برنامههایی که دیدم) فایل ISO رو اکستراکت میکنه و بعد باقی ماجرا
اما یسری نرم افزارهای لینوکسی و اپن سورس دیدم که برای بوت کردن از روی فایل ISO بکار میره
این سایته مخصوص این چیزاست؛ با برنامههاش میشه همه چی رو بوت کرد؛ این لینک رو هم ببین که واسه همین سایتست؛
من از برنامهای استفاده کردم که مثل بیشتر برنامه ها (یا بهتر بگم تمام برنامههایی که دیدم) فایل ISO رو اکستراکت میکنه و بعد باقی ماجرا
اما یسری نرم افزارهای لینوکسی و اپن سورس دیدم که برای بوت کردن از روی فایل ISO بکار میره
این سایته مخصوص این چیزاست؛ با برنامههاش میشه همه چی رو بوت کرد؛ این لینک رو هم ببین که واسه همین سایتست؛
۰۶-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۹:۴۹:۳۶
نقل قول: چندین راه مختلف وجود داره؛ باید از برنامه استفاده کردنمیتونیم با همین وین رر خودمون اکسترت کنیم؟(کرک شده ام همون اپن سورسه خودمونه دیگه:d)
نوعه اکسترت شدنش مهمه؟
۰۶-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۰:۰۳:۴۴
(۰۶-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۹:۴۹:۳۶)WhiteNoise نوشته است: [ -> ]نمیتونیم با همین وین رر خودمون اکسترت کنیم؟(کرک شده ام همون اپن سورسه خودمونه دیگه:d)
نوعه اکسترت شدنش مهمه؟
تو فقط مفهوم موضوعات +۱۸ رو خوب درک میکنی؟ نه؟
------
من فکر کردم پیش ضمینهای از این موضوع داری! اما زهی خیال باطل
نگاه کن
نه خود فایل ISO و نه اکسترکت شدی اگه تو فلش باشن؛ بوت نمیشن! خوب این اتفاق چیز عادیای هستش! چون فقط فایلها رو داری کپی میکنی داخل فلش؛ در حالی که برای بوت شدن باید یچیزای دیگههم کپی بشن که خوب با کلیک راست و کپی و پیست کردن این اتفاق نمیافته!
برای اینکه بتونیم از فلش بوت کنیم؛ باید از یه سری نرم افزارهای که واسه اینکار درست شدند استفاده کنیم! این نرمافزارها ۲ دسته میشن:
دسته اول اینکه فایل ISO رو اکستراکت میکنند بر روی فلش و بعد به فلشتون قابلیت بوت شدن میدن
دسته دوم دیگه اکستراکت نمیکنند! همون فایل yyy.ISO در فلشتون هست؛ اما باز فلشتون رو جوری تنظیم میکنند که بتونید از روی همین فایل ISO بوت بشید!
------
حالا من گفتم بیشتر ترن افزارهایی که دیدم از دسته اول هستند! یعنی خود نرم افزار استراکت میکنه و قابلیت بوت شدن رو به فلش میده؛
اون سایتی که معرفی واسه دسته دوم بود که نمیخواد اصلا ببینیش
۰۶-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۰:۳۹:۳۱
نقل قول: شما دوتا سیستم رو که هردوش ویندوز هستند رو با usb وصل کنی چی میشه مگه؟
ببخشید ، باید می نوشتم پورت سری نوشتم usb !
2 تا سیستم رو با هم شبکه کنیم... چه می دونم !.... بتونیم محتویات رو با هم به اشتراک بزاریم!
خوب ، شما از چه روشی برای کپی اطلاعات روی فلش استفاده کردید؟
روش اول یا دوم؟
بی زحمت اگه امکان داره اسم نرم افزار رو بگید.
بسیار ممنون.
۰۶-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۰:۴۲:۱۵
لینوکس استراک گذاری خودش رو داره؛ اما یه برنامهای نصب میشه که با فایلهای استراک گذاشته شدهی ویندوزی هم کار میکنه (samba)
یکی از برنامههای ساده و هلو
http://unetbootin.sourceforge.net/
یکی از برنامههای ساده و هلو
http://unetbootin.sourceforge.net/
۰۶-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۰:۴۹:۱۰
الان تست کردم ، خود winrar که روی ویندوز هست فایلی رو که من دانلود کرده بودم رو اکسترکت کرد ، الان می تونم بریزیم رو فلش؟
من الان فایل اکسترکت شده رو اجرا کردم با پسوند exe
این پنجره باز شد:
یعنی از داخل ویندوز می تونم نصبش کنم؟!!
من الان فایل اکسترکت شده رو اجرا کردم با پسوند exe
این پنجره باز شد:
۰۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۰۲:۳۱:۰۸
(۰۶-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۰:۴۹:۱۰)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]الان تست کردم ، خود winrar که روی ویندوز هست فایلی رو که من دانلود کرده بودم رو اکسترکت کرد ، الان می تونم بریزیم رو فلش؟
http://www.iranled.com/forum/thread-2566...#pid195376
مهندس اینو نخوندیاااااااا! به جان مهرداد اگه اینو خونده باشی!
خیلی توضیح کاملی بودا! بخونش کامل؛ اگه بازم سوالی پیش اومد رو چشمم؛ جواب میدم
(۰۶-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۰:۴۹:۱۰)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]من الان فایل اکسترکت شده رو اجرا کردم با پسوند exe
این پنجره باز شد:
این برنامه اسمش هست wubi؛ واسه اینه که لینوکس رو میتونید همانند یک برنامه در ویندوز نصب کنید؛ با اینکار دیگه پارتیشن بندی احتیاج نیست؛ میتونید از همین روش نصب کنید؛ اما این روی فلش نصب نمیکنهها!
۰۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۱:۰۳:۰۰
نقل قول: این برنامه اسمش هست wubi؛ واسه اینه که لینوکس رو میتونید همانند یک برنامه در ویندوز نصب کنید؛ با اینکار دیگه پارتیشن بندی احتیاج نیست؛ میتونید از همین روش نصب کنید؛ اما این روی فلش نصب نمیکنهها
یعنی روی همون پارتیشنی که ویندوز هست میشه نصب کرد؟
دقیقا مثل یک نرم افزار میشه؟
۰۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۸:۵۶:۲۰
(۰۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۱:۰۳:۰۰)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]یعنی روی همون پارتیشنی که ویندوز هست میشه نصب کرد؟
دقیقا مثل یک نرم افزار میشه؟
به پارتیشن و این چیزا کار نداره؛ شما عملا داری یه برنامه مثل تمام برنامههای دیگه نصب میکنی؛ بهش مسیر میدی و نصب میشه
بعد وقتی که ویندوز رو ریست کردی و داری میایی بالا؛ میتونی بین ویندوز یا لینوکس یکی رو انتخاب کنی