ايران ويج

نسخه‌ی کامل: بحث در مورد باتری روبات ها, نحوه شارژ, نگهداری ,بررسی دیتا شیت و...
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7
دوباره سلام
1.آره خوبه اما واسه شارژ نمیدونم فک کنم کم کم برا باتری هات مشکل پیش بیاد من خودم از این شارژ استفاده میکنم.
http://up.sibdownload.com/uploads/137631012740851.jpg
خیلی خوب شارژ میکنه. داخل همین شارژر هم یه سری سوکت هس که اگه باتری موبایل و... رو پک کردین از هر سلول یه سیم بکشین بیرون بدین به شارژر.
اینجوری باتری ها بالانس و عمرشون زیاد میشه. تازه سلول ها همزمان همه با هم شارژ میشه. البته خیلی کم این کار میکنم معمولا سیم مثبت منفی رو مستقیم میدم به شارژر و همه سلول ها رو سری شده با هم شارژ میکنم.
http://up.sibdownload.com/uploads/137631012866963.jpg
اونا هم باتری های خوبی من زیاد ازشون استفاده میکنم.
لحیم روش راحت میچسبه و.. .
اما اونام مث بارتری موبایل به شارزر خوب نیاز دارن.
البته اینم بگم من تا حالا باتری لیتیم رو با منبع مستقیم شارژ نکردم اما شندیم خیلی برای عمر باتری تاثیر داره و کار زیاد جالبی نیس. حالا شما میخای تست کن بهمون خبرشوو بده باتری خراب میشه یا... Biggrin

3. باتری نیکل خوبه. شارژ کردنشونم به گمونم با یه منبع مستقیم بشه چون تویه دستگاه ها مختلف دیدم که مستقیم شارژ میکنن. مث دلر شارژی.
برو دست دوشو تویه تعمیر گاه ها پیدا میکنی.

4. من تا دلت بخواد از این خربکاری ها کردم خطرناک نیس اما باید سریع لحیم کنی زیاد وگرنه کار باتریت تموم.
(۲۱-مرداد-۱۳۹۲, ۱۷:۱۳:۲۸)salehjg نوشته است: [ -> ]سلام اکبر آقا Biggrin
ممنون بابت پاسخ
این باتری ها خیلی خوبن... هم از نظر قیمت و هم ظرفیت
ولی مشکل اصلی سر سایز باتریه.. که باید مثل باتری موبایل کتابی باشن...
4 تا باتری موبایل هم به زور جا میشه
9 سانت در 8 سانت در 5 سانتی متر خیلی بزرگه، خیلی

خوبیه لیتیوم ها به کوچیک و سبک بودنشونه
حالا اگه از نظر جریان دهی اگه با 1500 کنار بیام، نظرتون در مورد اون سوالایی که پست قبلی مطرح کردم چیه؟ Biggrin Biggrin

خداییش قیمت باتری ها خیلی نجومی شدن ... Whistle
شارژ کردن باطری موبایل خیلی راحت هست تازه شارژ لیتیوم آیون راحت ترBiggrin
کلا من خودم دارم یه پک درست و حسابی برای ولتاژ ربات طراحی می کنم چند تا اپلیکیشن نوت توپ براتون میزارم مطالعه کنیدBiggrin
این تگزاس اینسترومنت که ترکونده همه ی باطری ها رو توضیح داده:d
(۲۱-مرداد-۱۳۹۲, ۰۳:۴۱:۱۲)salehjg نوشته است: [ -> ]اگه از این باتری های پک Li یون که روبوکیو هم داره(مثلا 3 سلولی) استفاده کنم، شارژش از چه قراره؟ همین طوری باید با منبع تغذیه شارژ بشه یا ....؟
مثلا آیسی و مدار شارژر برای باتری های تک سلولی؟(یعنی 3.7 ولت) بازار گیر میاد.... ولی این یکی پک 3 سلولی هست... اینو چطوری شارژ کنم؟؟

سلام صالح جان
من با منبع شارژشون نکردم
ولی شارژر خودشون اشتباه نکنم 4 تا رنج داره
حالت تک سلول،دو ، سه و چهار سلول
که اگه بخوای سه تا سلول رو شارژ کنی
رنج رو باید روی 3تا تنظیم کنی و باتری ها رو بصورت سری ببندی و شارژ کنی
@بهزاد
دمت گرم، الان داشتم اولی رو میخوندم، جالب بود 008
ایول Clap

@امید:
سلام امید جون
شارژری که میگین چیه؟ اسم یا لینکی دارید ازش؟
راستی اکبر جون هم دو تا عکس گذاشته بود از شارژرش ... ( ارسال 14 همین تاپیک)
از اوناست؟
قیمت اشون چقدره حدودا؟
(۲۱-مرداد-۱۳۹۲, ۲۲:۱۳:۰۸)salehjg نوشته است: [ -> ]@امید:
سلام امید جون
شارژری که میگین چیه؟ اسم یا لینکی دارید ازش؟
راستی اکبر جون هم دو تا عکس گذاشته بود از شارژرش ... ( ارسال 14 همین تاپیک)
از اوناست؟
قیمت اشون چقدره حدودا؟

این لینکش

کد php:
http://www.roboeq.ir/products/detail/%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98%D8%B1%20%D9%84%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D9%88%D9%85%20%D9%BE%D9%84%DB%8C%D9%85%D8%B1/ 
سلام

امروز رفته بودم پاساژ عالی قاپو تبریز، اینا رو دیدم،

قیمت قرمزه 5 تومنه ،، اون یکی 7 تومن
خودش میگفت کیفیت 4200mah ها بهتره

خودش هم پک میکرد، پک 3 سلولی حدودا 16 تومن میشد...

حالا به نظرتون قیمت پک 3 سلولی روبوکیو رو باور کنم ؟ (خودشم باتری ی روبوکیو، 1500 mah هه! و قیمت اش 35 تومن! لینک عکس: لینک)

یا

قیمت پک 3 تایی از باتری هایی که عکسشو گذاشتم با ظرفیت 4200mah !!!!! ؟؟

نظری ندارید؟
کسی از این باتری ها استفاده کرده؟

026
يك سوال اين باطري ها مال اين تلفن بي سيم ها هستن نميشه با خود تلفن شارژشون كرد كسي نظري نداره ؟؟
(۲۳-مرداد-۱۳۹۲, ۱۷:۴۰:۳۴)saeedshams نوشته است: [ -> ]يك سوال اين باطري ها مال اين تلفن بي سيم ها هستن نميشه با خود تلفن شارژشون كرد كسي نظري نداره ؟؟
سلام
یعنی باتری رو روی بیسیم شارژ کنید، و بعدا استفاده کنید؟
چرا نشه
اتفاق خیلی هم خوبBiggrin میشه BiggrinBiggrinBiggrin
حرفم خنده دار بود مهندس !!! {ً;ً}
(۲۳-مرداد-۱۳۹۲, ۱۸:۲۱:۰۶)saeedshams نوشته است: [ -> ]حرفم خنده دار بود مهندس !!! {ً;ً}
Eeee
نه اتفاقا فکر خیلی خوبیه
منم به همین موضوع برای شارژ کردن باتری های موبایل فکر میکردم
فكر كنم اونوقت بايد هر باطري را جدا شارژ كرد نميشه پكش كرد بعد 2 تا سيم را وصل كنيم به تلفن ؟؟
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7