۲۴-مرداد-۱۳۹۲, ۰۹:۱۸:۴۲
صالح خان ، اون لیتیوم پلیمرها ، من از eca یه 2 سل اش رو گرفتم. 3500mAh هست.
شارژر نداشتم اون موقع نشد ازش استفاده کنم ، الان هم که شارژر دم دست دارم دیگه نیازش ندارم :) نرفتم سمتش ، رو مد storage فقط شارژش کردم.
عملکرد یه 4سل از اینا رو دیدم ، نمیدونم چند میلی آمپرساعت بود ، اما خفن بود.
شارژرشون هم حتما بگیر.
من برای پروژه ای که سرشم ، یه شارژر گرفتم 135 تومن بود فکر کنم ، همه چیز شارژ می کنه.
حدود 68 هم یه مدل فکر کنم داشت. نحوه ی استفاده و نگهداریشون هم خاص هست. باید دقت کنی. rcebay.ir
حتما از شارژر بایستی استفاده کنی ، می گن از ارزون ها استفاده نکنید.
اگر لیتیوم یون رو هم مثل لیتیوم پلیمر پک کنی ، می تونی ولتاژ سل هاش رو کنترل کنی و بالانس کنی و ...
نحوه ی شارژشون تقریبا مثل هم هست. هیچ وقت هم نباید بذاری خالی خالی بشه.
یه 30-40 درصد شارژی باید بذاری توش بمونه.
برای نگهداری باید هر سل رو 3.6 یا 3.7 ولت شارژ کنی که بهش می گن مود storage و تو یخچال بذاری.
و موقع استفاده شارژش کنی و کارت که تمام شد دوبارهه ، تو مد storage شارژش کنی و برداری.
البته بیشتر حساسیت سر باتری های Lipo یا همون لیتیوم پلیمر هست.
موفق باشی.
شارژر نداشتم اون موقع نشد ازش استفاده کنم ، الان هم که شارژر دم دست دارم دیگه نیازش ندارم :) نرفتم سمتش ، رو مد storage فقط شارژش کردم.
عملکرد یه 4سل از اینا رو دیدم ، نمیدونم چند میلی آمپرساعت بود ، اما خفن بود.
شارژرشون هم حتما بگیر.
من برای پروژه ای که سرشم ، یه شارژر گرفتم 135 تومن بود فکر کنم ، همه چیز شارژ می کنه.
حدود 68 هم یه مدل فکر کنم داشت. نحوه ی استفاده و نگهداریشون هم خاص هست. باید دقت کنی. rcebay.ir
حتما از شارژر بایستی استفاده کنی ، می گن از ارزون ها استفاده نکنید.
اگر لیتیوم یون رو هم مثل لیتیوم پلیمر پک کنی ، می تونی ولتاژ سل هاش رو کنترل کنی و بالانس کنی و ...
نحوه ی شارژشون تقریبا مثل هم هست. هیچ وقت هم نباید بذاری خالی خالی بشه.
یه 30-40 درصد شارژی باید بذاری توش بمونه.
برای نگهداری باید هر سل رو 3.6 یا 3.7 ولت شارژ کنی که بهش می گن مود storage و تو یخچال بذاری.
و موقع استفاده شارژش کنی و کارت که تمام شد دوبارهه ، تو مد storage شارژش کنی و برداری.
البته بیشتر حساسیت سر باتری های Lipo یا همون لیتیوم پلیمر هست.
موفق باشی.