من پریروز تهران رفتم برای خرید باتری که میخواستم نبود فروشنده گفت اونچیزی که شما میخوای باید بالای 30cباشه این cدقیقا چیه؟
(۰۴-شهریور-۱۳۹۲, ۲۲:۵۱:۲۶)salehjg نوشته است: [ -> ]سلام
باتری هایی که آقا بهزاد میگفتن رو پیدا کردم...
http://robochip.ir/CFL-B
درسته؟
ویرایش: طبق بیانیه ی بهزاد :) تکذیب شد
----------------------------------------------------------------------------------
اینم باتری هایی که خودم خریدم : هر سلول 18.5 تومن با پک اینا
هر کدومشو دوستم گرفت دوازده تومن از جمهوری!
(۲۲-شهریور-۱۳۹۲, ۱۳:۳۵:۵۴)msjia نوشته است: [ -> ]هر کدومشو دوستم گرفت دوازده تومن از جمهوری!
سلام
کدوم هارو؟
از اونایی که من عکسشو گذاشتم یا از اونایی که لینک فروشگاهشو گذاشتم؟
نقل قول: من پریروز تهران رفتم برای خرید باتری که میخواستم نبود فروشنده گفت اونچیزی که شما میخوای باید بالای 30cباشه این cدقیقا چیه؟
یعنی 30 برابر جریان شارژ نرمالش می تونه جریان بدهه و آسیبی نبینه.
معمولا چیزایی که دم دسته 25c هستن ...
(۰۴-شهریور-۱۳۹۲, ۲۲:۵۱:۲۶)salehjg نوشته است: [ -> ]سلام
باتری هایی که آقا بهزاد میگفتن رو پیدا کردم...
http://robochip.ir/CFL-B
درسته؟
ویرایش: طبق بیانیه ی بهزاد :) تکذیب شد
----------------------------------------------------------------------------------
اینم باتری هایی که خودم خریدم : هر سلول 18.5 تومن با پک اینا
تکذیب کدومه مال منم همین شکلیه
حالا نمی دونم شاید مشحصاتش فرق داشته باشه(این حروف کنارش رو چینوشته؟)
ولی خوب من باطری هام پکه یادم نیست چی نوشته
ولی قیمتش خیلی دور نیست شاید دوست ما گرون فروش باشه ولی در هر حال مبارکه
(۲۳-شهریور-۱۳۹۲, ۲۳:۰۲:۳۱)sharin نوشته است: [ -> ]نقل قول: من پریروز تهران رفتم برای خرید باتری که میخواستم نبود فروشنده گفت اونچیزی که شما میخوای باید بالای 30cباشه این cدقیقا چیه؟
یعنی 30 برابر جریان شارژ نرمالش می تونه جریان بدهه و آسیبی نبینه.
معمولا چیزایی که دم دسته 25c هستن ...
البته اینم بگم که آسیبی نبینه یعنی منفجر نشه وگرنه معمولا از 3-4 C که بالا تر میره باطری شروع به تجزیه شدن و این بازیا می کنه و دیگه ظرفیت قبلش رو از دست میده...
نقل قول: البته اینم بگم که آسیبی نبینه یعنی منفجر نشه وگرنه معمولا از 3-4 C که بالا تر میره باطری شروع به تجزیه شدن و این بازیا می کنه و دیگه ظرفیت قبلش رو از دست میده...
البته کاهش میلی آمپرساعتشون یه چیز طبیعی هست و اجتناب ناپذیر ، نباید سخت گرفت :) ، با 3-4 C کار راه نمی یفته :)
سلام ، خسته نباشید.
من یک شارژر برای باطری روبات خودم گرفتم مدل آن هم در لینک هست ، درون همین لینک فیلم آموزشی آن هم قرار دادند . اما اون چیزی که من میحوام را ندارد . اگر فیلم را شما هم نگاه کنید میبینید که کابلی که برق را وارد دستگاه میکند طوری است که نمی شود مستقیم وارد پریز برق کردش . میخواستم ببینم چطوری میتونم به شارژر برق برسونم ؟ کابل را باید به منبع تغذیه بزنم ؟
با تشکر
http://hobbyking.com/hobbyking/store/__7...ories.html
سلام
نباید مستقیم به برق ac وصل کنی.
یه منبع تغذیه سوچینگ هم داخل شارژرت باید باشه که یه طرفش به برق ac و طرف دیگه اش که یه ولتاژ dc میره به شارژرت
بعد شارژرت راه میفته.
تویه همووون شکل ورودی سمت چپ شارژر بالاس.
برید از جایی که خریدین منبع تغذیه سوچینگشوو بگیرید.
بامنبع تغذیه جدا هم اگه داری میتونی راش بندازی.
سلام دوستان.
خسته نباشید.
1-من یک کنترل دارم که 8 تا باطری 1.5v میخوره آیا میشه به جای این 8 تا من از یک باطری که 12 ولت ، ولتاژ میده استفاده کنم ؟
2-من میخوام با Power سیستم کامپیوترم به شارژر که در زیر مشخصات آن را گفتن برق برسونم ولی اصلا روشن نمیشود. شنیدم که این کار که می خواهم انجام بدم امکان دارد. آیا ولتاژ خروجی Power من ممکن پایین باشد یا چیز دیگری است ؟
شارژر ولتاژ ورودی آن بین 11 تا 17 ولت و جریان 1 تا 6 آمپر است.
1. بله میشه.
2. بازم میشه با ولت متر خروجی پاورت اندازه بگیر ببین برق داری؟؟
(۳۰-آبان-۱۳۹۲, ۱۵:۳۷:۲۲)akbar8 نوشته است: [ -> ]1. بله میشه.
2. بازم میشه با ولت متر خروجی پاورت اندازه بگیر ببین برق داری؟؟
مرسی.
درستش کردم
ولی دیگه از پاور نمیشه برای سیستم استفاده کرد :))
وقتی زده 11~17ولت یعنی ولتاژ اگر تو بازه آن باشه کار میده مهم هم نیست که مثلا 11.5 یا 16.5 هم باشه ؟