سلام
تویه منوی Project - گزینه ی Project Settings قابلیتی برای دادن اسکین به صفحه است. یعنی صفحه در قالب عکس نمایش داده میشه.و بعدش هم از طریق ابزار Image همون تصویر رو در Page قرار میدم.
ولی وقتی میخواد ناحیه اضافی دور عکس رو حذف کنه این کار تمیز در نمیاد.
نمونه زیر رو ببینید. اشکال کار چیه ؟ من این عکس رو در فرمتهای مختلفی به برنامه دادم( png , jpg , ...) ولی دور عکس تمیز حذف نمیشه.
سلام.
با MMB کار می کنین دیگه؟ بگین تا بقیه هم متوجه بشن.
یکی از نقاط ضعف MMB همین عدم توانایی در برداشتن دور صفحه با کیفیت بالاست.
برای برداشتن دور صفحه ماسک نیاز دارین و ماسک شما باید حتما bitmap با دو رنگ سیاه و سفید باشه و از تولرانس رنگی نمی تونه استفاده کنه.
یعنی رنگ های طیف خاکستری رو نمی شناسه. یا سیاه و یا سفید.
مثلا برای یک فرم حالت دار فرضی که برای لوگوی اول برنامه استفاده می کنین، یا شکل فرم استفاده شده در نرم افزار باید از قالب های دندانه دار استفاده کنین.
چند نمونه رو در پایین می بینین: [به دندانه دار بودن لبه شکل ها دقت کنید]
نقل قول: با MMB کار می کنین دیگه؟ بگین تا بقیه هم متوجه بشن.
بله.
در مورد مطلبی که گفتین اگر درست متوجه شده باشم من باید اون لوگو جلوه رو مثلا با فتوشاپ به صورت اسکین درست کنم.
- یعنی تویه فتوشاپ دور شکل رو انتخاب و توش رو با رنگ سیاه پر کنم و با پسوند bmp ذخیرش کنم و بیارمش تویه mmb(توی مسیری که در پست قبلی گفته شد) منظورتون از ماسک همینه دیگه ؟ درسته ؟
یخورده جستجو کردم و یه نمونه برنامه پیدا کردم که حالت Transparent رو توی MMB انجام میده.
البته نه با حالت ماسک گذاری خود MMBٰ بلکه با پلاگین.
برنامه رو همراه با پلاگین و سایر فایل هاش میذارم. البته تحلیلش یخورده سخته که بخواین مثل اینو درست کنین.
من خودم هم روش کار می کنم و سعی می کنم به زبان ساده توضیح بدم و آموزشش رو در ادامه همین موضوع بذارم.
(۱۷-فروردین-۱۳۹۲, ۱۰:۴۴:۵۵)فاطمه وطن دوست نوشته است: [ -> ]نقل قول: با MMB کار می کنین دیگه؟ بگین تا بقیه هم متوجه بشن.
بله.
در مورد مطلبی که گفتین اگر درست متوجه شده باشم من باید اون لوگو جلوه رو مثلا با فتوشاپ به صورت اسکین درست کنم.
- یعنی تویه فتوشاپ دور شکل رو انتخاب و توش رو با رنگ سیاه پر کنم و با پسوند bmp ذخیرش کنم و بیارمش تویه mmb(توی مسیری که در پست قبلی گفته شد) منظورتون از ماسک همینه دیگه ؟ درسته ؟
بله دقیقاً همینه.
مثلا ماسک لوگوی شما تقریباً اینطوری میشه:
نقل قول: برنامه رو همراه با پلاگین و سایر فایل هاش میذارم. البته تحلیلش یخورده سخته که بخواین مثل اینو درست کنین.
من خودم هم روش کار می کنم و سعی می کنم به زبان ساده توضیح بدم و آموزشش رو در ادامه همین موضوع بذارم.
کاملا واضحه.نیازی به آموزش نیست آقای سیدی.
1- یه اسکریپت برای خود Page گذاشته.که برای اجراش هم یه دونه اسکریپت رو از ابزار سمت چپ آوورده روی صفحه.
2- نکته : در مورد اون پلاگینی که اضافه کرده.باید از منوی Project گزینه ی Embeded Files رو انتخاب و روی Add جهت افزودن تصویر برای از بین بردن حاشیه های اضافی تصویر اضافه کنید که تویه مثالی که شما گذاشتید 4 تا تصویر اضافه کرده.( فکر کنم برای اینکه کار تمیز تر در بیاد اومده تصویر رو به قطعاتی با طرح های مختلف تقسیم بندی کرده و با اون پلاگین و کد نویسی مربوطه حاشیه ها ی اضافی رو برداشته.)
3- در مورد کد نویسیش که تقریبا متوجه شدم .البته برای هر 4 تا تصویر این کد در بخش کدنویسی برنامه تکرار شده.
کد:
x=48
alpha=127
PluginSet("PlugIn","1")
PluginRun("PlugIn","HideTaskbarButton")
Path$='<Embedded>\bag.bmp'
PluginSet("PlugIn","Path$")
PluginSet("PlugIn","0")
PluginRun("PlugIn","AlphaBlendWindow")
SysCommand("CenterWindow","")
For i=1 To 255
PluginSet("PlugIn","-i")
PluginRun("PlugIn","AlphaBlendWindow")
Next i
[/quote]
4- بقیه ی اجزا هم متن و توضیحات اضافیه
من الآن یه مشکلی دارم اینکه نمیتونم تویه پروژه ای که در صفحه ی اولش از مسک برای نمایش لوگوی جلوه استفاده کردم برای بقیه صفحات ( Page های بعدی ) عناصر پروژه رو بذارم؟
باید یه پروژه مجزا برای عناصر بعدی ایجاد کنم و در پروژه ی اولی پروژه ی دومی رو فراخوانی کنم ؟
(۱۷-فروردین-۱۳۹۲, ۱۵:۴۶:۳۶)فاطمه وطن دوست نوشته است: [ -> ]بالاخره درست شد.
کار نشد نداره!
الآن این نمونه ای که گذاشتین رو با همین پلاگین جدید درست کردین یا با ماسک؟
من خودم برای کارهایی که می خوام Splash Screen داشته باشه دو تا فایل اجرایی درست می کنم.
یه دونه فقط برای خود Splash Screen و یکی هم که فایل خود پروژه هست به همراه سایر امکاناتش
[
attachment=9092][
attachment=9091]
نقل قول: الآن این نمونه ای که گذاشتین رو با همین پلاگین جدید درست کردین یا با ماسک؟
من خودم برای کارهایی که می خوام Splash Screen داشته باشه دو تا فایل اجرایی درست می کنم.
یه دونه فقط برای خود Splash Screen و یکی هم که فایل خود پروژه هست به همراه سایر امکاناتش
با مسک Mask.
فکر کنم برنامه با من لجه !
http://mmbsamples.com/smallplugin-17/
نمیدونم واقعا! اصلا سردرنمیارم چرا تویه نمونه بالا تصاویر استفاده شده مشکلی ندارن!و زمینه عکس ها حذف میشه ولی من عکس تویه نمونه میذارم انجام میشه منتها تصویر کم رنگ !
من 2 تا نمونه گذاشتم اولی کم رنگ دومی نمونه مثال های سایت MMBSamples هست.
و بالاخره من هم تونستم درست کنم.
درسته، کار نشد نداره. ولی خیلی سخت بود.
شما توی کار خودتون از کانال آلفا هم استفاده کردین دیگه؟
اگر جواب مثبت باشه بگین تا آموزش ایجاد کانال آلفا رو هم در همین موضوع بدم.
این هم نمونه اجرایی که درست کردم
[
attachment=9093]
و این تصویر اجرا شدن در سیستم خودم
[
attachment=9094]
نه کانال آلفا رو تنظیم نکردم.بیزحمت بگید روند کار به چه شکله.یکی دو تا لینک دیدم.اجازه بدید بخونم ببینم چی گفته.
بازم باید از طریق کانال آلفا مسک درست بشه .