۱۷-فروردین-۱۳۹۲, ۲۱:۴۶:۰۸
۱۷-فروردین-۱۳۹۲, ۲۳:۰۷:۰۹
(۱۷-فروردین-۱۳۹۲, ۲۰:۵۳:۱۹)akbar8 نوشته است: [ -> ]راسی اگه Hmtr هم داشتین 232 بود برین دوتا پین زیر اسی 232 رو بهم لحیم کنید.یه مسابقات داریم اماتوری برا اینکه خودی نشون بدیم
فرکانستوون دیگه ثابت و دیگه به پی سی وصل نمیشه.
نقل قول: والا وقت ندارم بیستم مسابقه داریم اگه امکان داره کمک کنیددوس عزیز میشه بگین مسابقه چیه؟؟ و کجاس؟؟
دوست اول مشخص کن پشت ماژولت چی نوشته؟ Hmr یا hmt یا hm-tr
دوم فیوز بیت ها درس چیندید؟؟
پشت نوشته hmr ,اون یکی hmt
چهارتا کلاک را یک کردم
(۱۷-فروردین-۱۳۹۲, ۲۱:۴۶:۰۸)r0b0 نوشته است: [ -> ]شما اول با یه برنامه ساده تست کنید جواب داد ادامه بدید
اگه نتونستید بگید یه برنامه ساده بنویسم براتون
نقل قول: اگر امکان داره برام بنویسید
من هر چی مینویسم اشتباه میشه
ارسال انجام نمیگیرد
خواسین دوتا Hmtr 915 رو میفروشم با قیمت خیلی ریر قیمت
خریدارم
پ.خ بده
۱۷-فروردین-۱۳۹۲, ۲۳:۲۶:۱۹
برنامتون به نظر که مشکلی نداره، این ماژولا راه اندازیشون مشکل داره اما وقتی راه افتادن کار کردن باهاشون خیلی هم جالبه. شما امدین کریستال خارجی تعریف کردین پس یه کریستال خارجی هم برا مدار گذشتین دیگه؟ و بعد فاصله بین گیرنده و فرستده حتماً از یک متر بیشتر باشه، و تغذیه دو تا مدارتون هم جداگانه باشه.
من یه مثال ساده قبلاً انجام دادم: فرستنده با یک شدن یکی از پینا یه عدد رو چند مرتبه می فرسته و همزمان هم یه چراغی رو روشن میکنه و طرف گیرنده هم در صورتی که عدد مورد نظر دریافت بشه یه چراغ رو روشن میکنه، دقت کنید که برا دریافت از وقفه استفاده شده و کریستا خارجی هم نگذاشتم ...
[attachment=9087]
من یه مثال ساده قبلاً انجام دادم: فرستنده با یک شدن یکی از پینا یه عدد رو چند مرتبه می فرسته و همزمان هم یه چراغی رو روشن میکنه و طرف گیرنده هم در صورتی که عدد مورد نظر دریافت بشه یه چراغ رو روشن میکنه، دقت کنید که برا دریافت از وقفه استفاده شده و کریستا خارجی هم نگذاشتم ...
[attachment=9087]
۱۷-فروردین-۱۳۹۲, ۲۳:۳۲:۲۸
(۱۷-فروردین-۱۳۹۲, ۲۳:۲۶:۱۹)live_1389 نوشته است: [ -> ]برنامتون به نظر که مشکلی نداره، این ماژولا راه اندازیشون مشکل داره اما وقتی راه افتادن کار کردن باهاشون خیلی هم جالبه. شما امدین کریستال خارجی تعریف کردین پس یه کریستال خارجی هم برا مدار گذشتین دیگه؟ و بعد فاصله بین گیرنده و فرستده حتماً از یک متر بیشتر باشه، و تغذیه دو تا مدارتون هم جداگانه باشه.ممنون
این وقفه نمیفهمم چیه
اره کریستال خارجی گذاشتم
تغذیه جداست
۱۷-فروردین-۱۳۹۲, ۲۳:۴۷:۳۰
وقتی گیرنده اطلاعاتی رو دریافت کنه هر جایی از برنامه که باشه توسط وقفه پرش می کنه به برچسب تعریف شده( In1) برا فعال کردنش فقط همین کافیه:
بعد از دریافت اطلاعات میاد کد دریافتی رو میریزه توc1 و ادامه کار...
کد:
On Urxc In1
Enable Urxc
Enable Interrupts
.
.
.
کد:
In1:
Inputbin C1
Return
۱۸-فروردین-۱۳۹۲, ۰۰:۳۸:۳۰
(۱۷-فروردین-۱۳۹۲, ۲۳:۴۷:۳۰)live_1389 نوشته است: [ -> ]وقتی گیرنده اطلاعاتی رو دریافت کنه هر جایی از برنامه که باشه توسط وقفه پرش می کنه به برچسب تعریف شده( In1) برا فعال کردنش فقط همین کافیه:باز در عمل مشکل دارم کار نمیکند
بعد از دریافت اطلاعات میاد کد دریافتی رو میریزه توc1 و ادامه کار...کد:On Urxc In1
Enable Urxc
Enable Interrupts
.
.
.
کد:In1:
Inputbin C1
Return
یعنی پایه d7روشن نمیشود
به این روش بستم
۱۸-فروردین-۱۳۹۲, ۰۰:۵۲:۴۶
(۱۸-فروردین-۱۳۹۲, ۰۰:۳۸:۳۰)navard نوشته است: [ -> ]باز در عمل مشکل دارم کار نمیکند
یعنی پایه d7روشن نمیشود
به این روش بستم
من اینکارو کرده بودم
کد:
Config Portd = Output
۱۸-فروردین-۱۳۹۲, ۰۱:۱۵:۳۱
(۱۸-فروردین-۱۳۹۲, ۰۰:۵۲:۴۶)live_1389 نوشته است: [ -> ]با سیم جواب داد(۱۸-فروردین-۱۳۹۲, ۰۰:۳۸:۳۰)navard نوشته است: [ -> ]باز در عمل مشکل دارم کار نمیکند
یعنی پایه d7روشن نمیشود
به این روش بستم
من اینکارو کرده بودم
که اشتباه بود. چون داریم پین فرستنده و گیرنده رو هم بعنوان خروجی تعریف می کنیم، شما فقط پین 7 پورت دی رو بعنوان خرجی تعریف کنید درست میشه.کد:Config Portd = Output
ولی با ماؤول نه
دوتا ماؤژل امتحان دارم
فاصله بینشون 4 متر
پایه enable هم یک کردم
ولتاز بین پایه دیتا و زمین هم گیرنده هم فرستنده 5 ولت میباشد نباید صفر هم بشود
۱۸-فروردین-۱۳۹۲, ۰۱:۴۱:۳۱
برا این مثال که گفتم کریستال خارجی گذاشتین؟
۱۸-فروردین-۱۳۹۲, ۱۲:۳۷:۳۲
(۱۸-فروردین-۱۳۹۲, ۰۱:۴۱:۳۱)live_1389 نوشته است: [ -> ]برا این مثال که گفتم کریستال خارجی گذاشتین؟
کریستال نگذاشتم
۱۸-فروردین-۱۳۹۲, ۱۹:۳۵:۵۰
اگه میگین با سیم درست کار می کنه خب مشکل از ماژولاست، یا درست بسته نشدن و یا اینکه سالم نیستن...