(۲۸-مرداد-۱۳۹۲, ۲۳:۱۱:۰۸)Ambassador نوشته است: [ -> ]خب مهربون منم که پستای قبلی همین کار رو کردم :-)
فقط تنها فرقش اینه من دو تا سوئیچ داشتم و دو تا گیرنده ( که جدا بودن) . وگرنه تفاونت زیادی با کار شما نداره، هم شبیه سازیش و هم کدش همونیه که گذاشتم.
کلاً قضیه اینطوریه که مثلاً وقتی سوئیچ اولی رو میزنید فرستنده میاد این رمز رو میفرسته 1010101 و گیرنده هم اگه همین رو گرفت ال ای دی مربوطه رو روشن میکنه، بعد اگه دومی زده شد فرستنده 0101001 و اگه گیرنده اینو گرفت ال ای دی مربوطه روشن میشه و الی آخر...
منظورتون به طور کامل نفهمیدم!
این برنامه که من نوشتم مشکلش چیه؟
یعنی باید برای هر pin یک دستور شرط جدا بزارم؟
مثلا :
کد php:
Dim S As Byte
if pinc.0=1 then
S=B&10000000
printbin S
end if
. . .
برای گیرنده هم همینطور؟
----------
ویرایش:
اگه امکانش هست یکی یه برنامه بده ببینم چطور میشه
شما مجموعه صفر و یکتون رو اینطوری بفرستین :
کد:
For A = 1 To 5
Printbin 1
Waitms T1
Printbin 0
Waitms T1
Printbin 1
Waitms T1
Printbin 0
Waitms T1
Printbin 1
Waitms T1
Printbin 0
Waitms T1
Printbin 0
Waitms T1
Next A
و گیرنده:
کد:
Inputbin C1
If C1 = 1 Then
Waitms T1
Inputbin C1
If C1 = 0 Then
Waitms T1
Inputbin C1
If C1 = 1 Then
Waitms T1
Inputbin C1
If C1 = 0 Then
Waitms T1
Inputbin C1
If C1 = 1 Then
Waitms T1
Inputbin C1
If C1 = 0 Then
Waitms T1
Inputbin C1
If C1 = 0 Then
Goto Chanal1
Else
Goto Main
End If
Else
Goto Main
End If
Else
Goto Main
End If
Else
Goto Main
End If
Else
Goto Main
End If
Else
Goto Main
End If
'Else
'Goto Main
End If
که t1=20 ! و این تیکه کد برا یکی از پیناست.
مشکل حل شد!
چیزی که فهمیدم این ماژولها خیلیییی حساسن
به قسمت انتن ماژول یک تیکه سیم وصل کردم مشکل حل شد
بدون انتن فقط نویز میگیره
با همون برنامه خودم کار کرد + انتن
خدا روشکر...
خب این ماژولا رو وقتی میخریم یه تیکه سیمم همراهشون هست که باید بعنوان آنتن ازش استفاده کنیم(لحیم کنیم) نکنه سیم رو روی مدارتون استفاده کرده بودین :-)
موفق باشید...
(۲۹-مرداد-۱۳۹۲, ۰۸:۲۱:۰۱)Ambassador نوشته است: [ -> ]خدا روشکر...
خب این ماژولا رو وقتی میخریم یه تیکه سیمم همراهشون هست که باید بعنوان آنتن ازش استفاده کنیم(لحیم کنیم) نکنه سیم رو روی مدارتون استفاده کرده بودین :-)
موفق باشید...
اینجایی که من ازش خرید کردم سیم نداد
منم تجربه کار با این ماژول رو نداشتم و . . .
ممنون
سلام من می یک قفل الکرونیکی درست کردم و حالا مخوام از راه دور یک خروجی رو کنترل کنه. پورت سریال با سیم که وصل میکنم جواب میده ولی ماژول های Hmt و Hmr را که میزام کلا اطلاعات غلط نشون میده رو LCD یکی از دوستام گفت اگه کریستال خارجی بزاری واسه دو میکرو درست میشه میخواتم بدونم تاثیر داره یا نه اگه دار لطفا مقدار کریستال های دو میکرو و چیزهایی که لازم داره رو واسم بگید خیلی ممنون
(۰۷-مهر-۱۳۹۳, ۰۲:۳۹:۰۷)saeed7164 نوشته است: [ -> ]یکی از دوستام گفت اگه کریستال خارجی بزاری واسه دو میکرو درست میشه میخواتم بدونم تاثیر داره یا نه اگه دار لطفا مقدار کریستال های دو میکرو و چیزهایی که لازم داره رو واسم بگید خیلی ممنون
سلام
بله حتما کریستال خارجی بذارید
مقدارش هم 11059200 باشه
مقدار baud rate هم روی 9600 تنظیم کنید
فقط توجه کنید که فرکانس و باود دوتا ماژول باید برابر باشن
موفق باشید.
(۰۷-مهر-۱۳۹۳, ۰۸:۳۰:۰۹)r0b0 نوشته است: [ -> ] (۰۷-مهر-۱۳۹۳, ۰۲:۳۹:۰۷)saeed7164 نوشته است: [ -> ]یکی از دوستام گفت اگه کریستال خارجی بزاری واسه دو میکرو درست میشه میخواتم بدونم تاثیر داره یا نه اگه دار لطفا مقدار کریستال های دو میکرو و چیزهایی که لازم داره رو واسم بگید خیلی ممنون
سلام
بله حتما کریستال خارجی بذارید
مقدارش هم 11059200 باشه
مقدار baud rate هم روی 9600 تنظیم کنید
فقط توجه کنید که فرکانس و باود دوتا ماژول باید برابر باشن
موفق باشید.
مرسي.
فقط من تا حالا كريستال نخريدم اگه رفتم مغازه يعني بايد بگم كريستال با فركانس 11059200 بده يا نه اين عدد به صورت نرم افزاري هست بعد اون دو تا خازن كه به پايه كريستال وصل ميشه 22n خوبه يا يك مقدار ديگه بگيرم؟
داخل برنامه ديگه مقدار كريستال تعريف نكنم مثل برنامه اول؟
بعد كدام فيوز بيت ها بايد تغيير داده بشه و اين تغيير چطوريه؟
در كل من قبلا كريستال خاجي استفاده نكردم و خيلي راه اندازيشو بلد نيستم
لطفا اگه هر نكته اي ( نرم افزاري يا سخت افزاري ) داره بگيد ؟
با تشكر
(۰۷-مهر-۱۳۹۳, ۱۲:۲۲:۴۸)saeed7164 نوشته است: [ -> ]فقط من تا حالا كريستال نخريدم اگه رفتم مغازه يعني بايد بگم كريستال با فركانس 11059200 بده يا نه اين عدد به صورت نرم افزاري هست
بگید کریستال 11.0592 مگاهرتز میخواهید
نقل قول: بعد اون دو تا خازن كه به پايه كريستال وصل ميشه 22n خوبه يا يك مقدار ديگه بگيرم؟
22n نه
10p تا 22p بگیرید
نقل قول: داخل برنامه ديگه مقدار كريستال تعريف نكنم مثل برنامه اول؟
میتونید تعریف نکنید
نقل قول: بعد كدام فيوز بيت ها بايد تغيير داده بشه و اين تغيير چطوريه؟
فیوزهای CKSEL0 تا CKSEL3 رو برابر 1 قرار بدید
فقط دقت کنید که موقع پروگرام کردن، کریستال به 2سر پایه های XTAL وصل باشه واگرنه احتمال قفل شدن فیوزها وجود داره
موفق باشید.