سلام میخواستم بدونم چطور میشه ال سی دی 16*2 رو تست کرد؟آخه هر کاری میکنم رو ال سیدی متنی نشون نمیده.فقط واسه تست به صورت خیلی ساده یه کلمه رو خواستم نشون بده اما چیزی نشون نداد.دوتا ال سی دی دارم.هردوتا به همین منوال بودند
سلام
بین پایه شماره 3 ال سی دی و مثبت و منفی تغذیه پتانسیومتر 10 کیلویی گذاشتی؟
سلام
پایه های 1 و 3 و 5 و 16 به منفی و 2 و 15 به 5 ولت، اگه دو تا سطرش سیاه شدن یعنی درسته و البته نور صفحه هم روشن بشه ...
رویه یه مداری که میدونی سالمه تستش کن.
بعدشم شما با پروتوس شبیه سازیش کن شاید قسمتی از برنامه ایکه نوشتی مشکل داشه باشه.
سلام من طبق فرمایش ive_1389 پایه های 1 و 3 و 5 و 16 به منفی و 2 و 15 به 5 ولت وصل کردم.البته بدون استفاده از پتانسیومتر.اما فقط ردیف پایین سیاه شدن.به نظر شما ال سی دی سوخته؟
خب پایه های 14و13و12و11 رو هم الکی خودت 0 و 1 کن یه کارکتر های نامشخصی رو نمایش میده.
اگه نمایش داد حله.
ولی اگه میتونی یه مقاومت در حد 800 اهم هم واسه پایه ی 3 بزار.
ولی اگه پتاسیومتر باشه اون خوبه.
منظورم اینه که تو همین حالت که گفتم فقط اسکیلهای ردیف پایین رو نشون میده دلیل بر سوخته بودنش که نیست درسته؟
من الان با ال سی دی که استفاده می کردم دوچاره شک شدم و رفتم یه ال سی دی نو باز کردم و تست کردم. فقط ردیف بالا روشن شد!
خب شما چرا خودتون رو اذیت می کنید، یه برنامه ساده مثل این بنویسید ببینید چه جوابی میده:
کد:
$regfile = "M8def.dat"
$crystal = 8000000
Config Lcdpin = Pin , Db4 = Pinc.2 , Db5 = Pinc.3 , _
, Db6 = Pinc.4 , Db7 = Pinc.5 , Rs = Pinc.0 , E = Pinc.1
Config Lcd = 16 * 2
Main:
Locate 1 , 1
Lcd "****************"
Locate 2 , 1
Lcd "++++++++++++++++"
Goto Main
End
منم یکبار همچین مشکلی داشتم
شما پایه سه رو زمین نکن.
فقط 1 و5 رو زمین کن
2 رو هم به مثبت
راستی از شما هم روی ال سی دیتون یک مقاومت دارین؟؟
بعدش همون برنامه ی ساده ای که اقا مسلم دادن رو اجرا کنین
(۲۰-فروردین-۱۳۹۲, ۰۹:۳۵:۲۳)kelaran نوشته است: [ -> ]منظورم اینه که تو همین حالت که گفتم فقط اسکیلهای ردیف پایین رو نشون میده دلیل بر سوخته بودنش که نیست درسته؟
متاسفانه از من که همچین مشکلی داشت و مثه شما شده بود سوخته بود

ایشالا که نسوخته باشه
دوست عزیز مشکل اینجاست که با برنامه جواب نداد.گفتم شاید هنگام استفاده از کریستال مدار دچار مشکل میشه.واسه همین خواستم بدونم راه دیگه هست یا نه
ببین گلم این باره دومه که یگم شما تو شبیه ساز برنامه ای که نوشتی رو امتحان کن.
بعدشم فک نکنم سوخته باشه چون این ال سی دی ها اگر هم به میکرو وصل باشند ولی برنامه مشکل داشته باشه نمیتونه چیزی نشون بعده ، و واسه پاک کردن اون فسمت از صفحه نمایش باید حتما دستور cls رو از طرف میکرو دریافت کنه.
شما این ال سی دی رو ، رو برد بورد داری تست میکنی؟
اصلا یه عکس از پشت و روی ال سی دی و مدارت اینجا قرار بده و برنامه ای که نوشتی رو هم همین جا بزار.