۲۳-فروردین-۱۳۹۲, ۰۱:۱۱:۴۱
صفحهها: 1 2
۲۳-فروردین-۱۳۹۲, ۰۴:۲۶:۲۳
(۲۳-فروردین-۱۳۹۲, ۰۱:۱۱:۴۱)megatron نوشته است: [ -> ]سلام.
کسی کوکی هایجکینگ بلد هستش؟؟
سلام
بنظرتون بهتر نیست سوالتون رو در مورد همین مبحث بپرسید تا اگه کسی بلد بود جواب بده؟
بنظرم اینطوری کسی جوابی نمیده ها!
۲۳-فروردین-۱۳۹۲, ۱۲:۲۵:۳۶
babyy جان تقریبا کوکی هایجکینگ هم تو همین مبحثه ها ;)
فقط کمی فرق می کنه...یه کمی پیشرفته ترش کن :))))
فقط کمی فرق می کنه...یه کمی پیشرفته ترش کن :))))
۰۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۶:۵۳:۰۸
(۲۰-فروردین-۱۳۹۲, ۲۳:۳۷:۳۵)babyy نوشته است: [ -> ]http://www.whatismyip.com/
سلام
با استفاده از این سایت IP را درست نشون میده همونی که سیستم من داره . ولی موقعیکه از ماسک هم استفاد میکنم هیچ تغییری در IP در این سایت ندیدم و همون IP سیستمم را نشون میده .
مگه نباید IP سیستمم را عوض کنه .پس عوض نمیشه ؟؟؟؟
۰۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۸:۵۷:۴۸
یعنی چی ماسک رو عوض کردین؟
۰۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۹:۱۳:۳۸
(۰۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۸:۵۷:۴۸)babyy نوشته است: [ -> ]یعنی چی ماسک رو عوض کردین؟من نگفتم که ماسک را عوض کردم . گفتم مگه قرار نیست وقتی از Mask My IP
استفاده میکینم . ای پی مون عوض بشه . ولی این نرم افزار این کار را نمیکنه من یه بار بدون نرم افزار وارد سایت www.whatismyip.com شدم که ای پیم را نشون میده و بار دوم از طریق نرم افزرا وارد شدم که باز همون ای پی را نشون میده .
۰۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۹:۳۹:۱۹
میخوایین آیپیتون عوض بشه از چیز پی ان ؛ با قند بشکون و از این دست نرم افزارها استفاده کنید
۰۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۱:۰۶:۴۹
(۰۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۹:۳۹:۱۹)babyy نوشته است: [ -> ]میخوایین آیپیتون عوض بشه از چیز پی ان ؛ با قند بشکون و از این دست نرم افزارها استفاده کنید
اره اونو که میدونم . ولی اگه بشه با این نرم افزار استفاده کنم خوبه .
۰۸-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۰۸:۵۹:۳۱
دوست خوبم
اين برنامه داره به خوبي كار مي كنه ،توجه داشته باش صرف اجرا كردنش نيست بعد از اجرا بايد روي دكمه Hide IP هم يه تكه
كليكي بكني!!
بعد از كليك كردن خودش مي گه الان آي پيتون چند شده ، البته سايتهايي مثل www.whatismyip.com به اين آسوني ها كلاه
سرشون نمي ره و مي فهمن داريد از پروكسي استفاده مي كنيد، به نظرم شما بيا بگو مي خواي يواشكي چكار كني شايد
بتونم بهتر كمكت كنم!
اين برنامه داره به خوبي كار مي كنه ،توجه داشته باش صرف اجرا كردنش نيست بعد از اجرا بايد روي دكمه Hide IP هم يه تكه
كليكي بكني!!
بعد از كليك كردن خودش مي گه الان آي پيتون چند شده ، البته سايتهايي مثل www.whatismyip.com به اين آسوني ها كلاه
سرشون نمي ره و مي فهمن داريد از پروكسي استفاده مي كنيد، به نظرم شما بيا بگو مي خواي يواشكي چكار كني شايد
بتونم بهتر كمكت كنم!
۰۸-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۲:۳۸:۵۷
(۰۸-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۰۸:۵۹:۳۱)Di Di نوشته است: [ -> ]دوست خوبم
كليكي بكني!!
بتونم بهتر كمكت كنم!
ای بابا اونقدر هم خنگ نیستم که . میدونم باید دکمه Hide IP را باید فشار بدم تا ای پیم عوض بشه . قربونت اذیتم نکنید . من فقط گفتم با این ماسکه نمیشه ای پی عوض بشه خودتون تست کنید انوقت به حرفم میرسید من با فیلتر شنکن تست زدم ای پیم عوض شد ولی با این نرم افزار عوض شدنی نیست . یواشکی هم بگم همینه میخوام با استفاده از این یه نرم افزار بتونم ای پیم را هر دقیق عوض کنم همین میخوام یه کاری تو سایت خارجی دارم انجام بدم
وسلام . ونمیخوام با فیلتر شکن برم اینا خودم میدونم .
در ضمن این سایت هم www.whatismyip.com خوب کار میکنه انطوری که شما گفتین نیست .
صفحهها: 1 2