ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارتباط پریز برق با لب تاب ؟!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
دوستان سلام. یه سوال عجیب، البته خیلی وقته که همچین اتفاقی میوفته شاید 3 ساله.
من کنار لب تابم یه 3راهی دارم که بعضی وقتا شارژر گوشیمو بهش میزنم، هویه میزنم و همین طور آداپتور، بعد وقتی لب تاب روشن باشه با زدن هر کدوم از این سه تا تویکی از پریزهای 3راهی ،لب تاب اون صدایی رو که مخصوص شتاسایی یک دستگاه جدید هست رو پخش می کنه، اینطوری بگم وقتی یه فلش یا هر چیز دیگه ای وصل usb یا قطع می کنیم چه صدایی در میاد من وقتی دوشاخه ها رو میزنم یا جدا می کنم همون صدا میاد، حتی این برنامه ای هم که مخصوص usb هست برا یه لحظه شروع به سرچ دستگاه جدید می کنه و بعد میگه دستگاه جدید کانکت نشد:
حالا قضیه چیه؟!
[attachment=9090]
از کولپد هم استفاده میکنید؟
(۱۸-فروردین-۱۳۹۲, ۱۱:۲۲:۵۷)من عاشق ایرانوج نوشته است: [ -> ]از کولپد هم استفاده میکنید؟
کولپد چیه؟
(۱۸-فروردین-۱۳۹۲, ۱۱:۲۹:۲۲)live_1389 نوشته است: [ -> ]
(۱۸-فروردین-۱۳۹۲, ۱۱:۲۲:۵۷)من عاشق ایرانوج نوشته است: [ -> ]از کولپد هم استفاده میکنید؟
کولپد چیه؟

cool pad همون که میزارن زیر لب تاپ تا خنک بشه
خیلی جالبه. باید برم تستش کنم. مدل لپ تاپت چیه؟
نه کول پد ندارم
مدل asus k52jc

گفتم شاید چون لب تاب به برق وصله اینطور میشه اما دیدم با جدا کردن تغذیه لب تاب باز هم ...
نه اینا نویز اون کابل حامل ولتاژ بالاست که روی کابل های ولتاژ پایین تاثیر میزاره.
منم یه سی دی خش گیر برقی داشتم وقتی روشنش میکردم بلندگو هام خر خر میکردن و یو اس بی هام همشون قطع میشدن.
اگر یه 1 متری فاصله داشته باشند مشکلی پیش نمیاد.
(۱۸-فروردین-۱۳۹۲, ۱۸:۴۸:۴۴)h.unique نوشته است: [ -> ]نه اینا نویز اون کابل حامل ولتاژ بالاست که روی کابل های ولتاژ پایین تاثیر میزاره.
منم یه سی دی خش گیر برقی داشتم وقتی روشنش میکردم بلندگو هام خر خر میکردن و یو اس بی هام همشون قطع میشدن.
اگر یه 1 متری فاصله داشته باشند مشکلی پیش نمیاد.
آره اگه توفاصله یک متری باشم دیگه مشکلی نیست.
میگین تاثیر کابل بزرگ روی کوچیک، خب گفتم لب تاب حتی کابلی بهش وصل نباشه هم اینطوری میشه ، شارژر گوشیم که دیگه جریان کمی رد و بدل میکنه اون دیگه چرا؟
دیگه همینه که هس.
220 رو 5 تاثیر میزاه.
بعدشم تو لبتاب خودش کلی قطعه هس اونا رو قطع و وصل میکنه.
(۱۸-فروردین-۱۳۹۲, ۲۰:۴۱:۴۹)h.unique نوشته است: [ -> ]دیگه همینه که هس.
220 رو 5 تاثیر میزاه.
بعدشم تو لبتاب خودش کلی قطعه هس اونا رو قطع و وصل میکنه.
:-)
حالا شد، نویز روقطعات ...
bios دستگاهت رو اپدیت بزن.
وقتی برق مستقیم وصل میکنی ,باطری نوت بوکت روش هست که همچین مشکلی نداره؟
اون 3 راهی که استفاده میکنی کاملا عوضش کن
صفحه‌ها: 1 2