دوستان بنده برنامه ای نوشتم میخوام وقتی کامپایل میکنم بجز کامپایل کردن برنامه 4تا فونت هم کامپایل کنه همراه برنامه که در زمان نصب 4 تا فونت به فونت های ویندوز اضافه کنه چطور میتونم اینکارو بکنم که در تمام ویندوز ها درست انجام بشه؟
"ضمنا" بنده فقط با کامپایل خود برنامه vb6 تا حالا کار کردم با کامپایل دیگری تابحال کار نکردم و بلد نیستم !"
درود
یه فایل setup بساز ,از طریق setup ساز میتونی فونتتو نصب کنی
مگه کامپایل vb6 همون setup نمیسازه؟
اگر ممکنه نرم افزار setup ساز مورد نظرتونو معرفی کنین که راحت باشه اگر اموزش کار کردن باهشو دارین بذارین
ساده ترين راه استفاده از يرنامه هاي ستاپ سازي مثل Setup Factory هستش كه مي توني فايل ها و كامپوننت هاي مورد نظرت
رو داخل اين برنامه ها ثبت كنيد و يك فايل ستاپ براي برنامه ساخته مي شه كه با نصب اون تمام فايل ها و كامپوننتها روي سيستم
مقصد نصب خواهند شد.
راه سخت تر هم نصب كردن اين فايلها در هنگام راه اندازي برنامه هست براي اين كار ابتدا بايد فايل مورد نظرت رو داخل پروژه
ريسورس كني و بعد كد زير رو در ابتداي اولين فرم لود شده در برنامه قرار بديد
کد:
Dim filebyte() As Byte
Dim fso
Set fso = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
filename = fso.GetSpecialFolder(0) & "\Fonts\Font_Name.TTF"
filebyte() = LoadResData(101, "CUSTOM")
'Write byte in file
Open filename For Binary As 1
Put #1, , filebyte()
Close #1
خب برنامه ستاپ سازی میشناسین که کار کردن باهش راحت باشه و خودش راحت مثل کامپیل خود vb6 تمام فایل های مورد نیاز برای اجرا برنامه شناسایی کنه
و من فقط فایل دیتابیس و چهارتا فونت بهش معرفی کنم خودش دگه فایل نصبی را بسازه؟
چون ستاپ ساز های مختلفی اومده هر کدوم نصب میکنی از بس گزینه دارن نمیفهمم چطور باید باهشون کار کنم !
(۲۲-فروردین-۱۳۹۲, ۱۲:۲۶:۲۳)Di Di نوشته است: [ -> ]راه سخت تر هم نصب كردن اين فايلها در هنگام راه اندازي برنامه هست براي اين كار ابتدا بايد فايل مورد نظرت رو داخل پروژه
ريسورس كني و بعد كد زير رو در ابتداي اولين فرم لود شده در برنامه قرار بديد
دیدی جان این کد ها توی سون کار نمیکنند؛ من یکبار خواستم اینکارو کنم اصلا به هیچ صراتی مستقیم نبود؛ آخر سر هم بیخیال شدم

درود babyy جان کار میکنه اما نیاز به دسترسی uac در بعضی مواقع و همچنین وجوده انتی ویروسی مثل اویرا و یا کسپر نباشه
از نرم افزار Install Creator استفاده کن خیلی سادست, بگردی تو نت اموزشش هم هست
ممنون نرم افزار Setup Factory 9 Trial هم نرم افزار خوبی مشکلم حل شد!