سلام
اساتید گرامی من مدتیه دنبال اسکریپت یه سایت مربیگری آنلاین خارجی هستم و نتونستم پیدا کنم یا لایسنسشو بخرم،فکر کنم تنها راه باقی مونده هک کردنش باشه
اول اینکه بفرمایین میشه با هک کردن یه سایت اسکریپت کاملشو در اورد؟
اگه کسی میتونه اینکارو بکنه هزینه و مدت زمان کار رو توی پیام خصوصی بگه در موردش صحبت کنیم
این آدرس سایته:
www.virtualmanager.com
سلام
اسکریپت یه سایت خارجی چه کمکی میتونه به شما بکنه؟
اگه میخوای مطابق اون کدبزنی که میتونی تو سورس سایت اسکریپت موردنظر و بدست بیاری
رو صفحه سایت کلیک راست کن و گزینه view soure رو بزن تا سورس سایت رو به همراه اسکریپ هاش برات بیاره
دوست عزیز امکان این هست که با استفاده از سورس کد این سایت رو فارسی سازی کرد؟این سایت بیشتر از 100 صفحه داره،باید روی تک تک صفحاتش راست کلیک کرد و سورس اون صفحه رو در آورد؟
ممنون میشم یه مقدار راهنمایی بفرمایین
(۲۵-فروردین-۱۳۹۲, ۱۲:۱۷:۵۲)r0b0 نوشته است: [ -> ]اگه میخوای مطابق اون کدبزنی که میتونی تو سورس سایت اسکریپت موردنظر و بدست بیاری
رو صفحه سایت کلیک راست کن و گزینه view soure رو بزن تا سورس سایت رو به همراه اسکریپ هاش برات بیاره
نه امید جان
کلا ۲ نوع سورس داریم؛ یکی تحت سرور هستش یکی تحت کلاینت
تحت کلاینت مثل html و جاوااسکریپت و ....
که از همون روشی که خودت گفتی دیدن هستند!
از اینا واسه طراجی صفحه استفاده میشه
طراحی یعنی این که مثلا این عکس کجا قرار بگیره؛ این نوشته کجا و .....
تحت سرور مثل php؛ asp و ....
اینا برنامه هستند؛ که یا توجه با دادههایی که بهش میدیم محتویات html و جاوا اسکریپت تولید میکنند!
مغز اصلی در واقع همین برنامه های تحت سرور هستند که ما به هیچ وجه نمیتونیم اونا رو ببینیم بجز اینکه به سرور دسترسی داشته باشین
واسه اینکه روشنتر بشی؛ الا اون بالا نوشته خوش آمدید r0b0 اما واسه من نوشته خوش آمدید babyy ؛ اما آدرس صفحات هرددومون یکی هستش! هر دو داریم به
http://www.iranled.com/forum/ نگاه میکنیم!
به این میگن وب سایتهای دینامیک که محتواتیش با توجه به یه شرایطی که طراح برنامه در نظر میگیره فرق میکنه!
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز
خوب با این اوصاف راهی واسه پیدا کردن سورس تحت سرور این سایت هست؟اصلاً کلاً امکان پذیر هست دسترسی به این سورس؟
(۲۵-فروردین-۱۳۹۲, ۱۲:۳۸:۰۴)adamous06 نوشته است: [ -> ]ممنون از راهنماییتون دوست عزیز
خوب با این اوصاف راهی واسه پیدا کردن سورس تحت سرور این سایت هست؟اصلاً کلاً امکان پذیر هست دسترسی به این سورس؟
کار که نشد نداره؛ از همون روش نفوذ کردن به سروری که خودتون گفتید میشه دیگه فقط
فقط اینکه طبق قوانین نوشته شده:
نقل قول: درخواست هر گونه كرك و هك و نظاير آن در صورت مشاهده بدون اخطار پاك ميشود
ممنون محمدجان
پس این html مستقیما تحت سرور نیست و اول باید برنامه و هسته اصلی سرور رو تحت یه محیطی مثل asp.net بنویسیم و رو هاست قرار بدیم و بعد سورس های طراحی صفحه رو توسط html تولید کنیم.درست گفتم؟
(۲۵-فروردین-۱۳۹۲, ۱۲:۴۸:۱۷)r0b0 نوشته است: [ -> ]ممنون محمدجان
پس این html مستقیما تحت سرور نیست و اول باید برنامه و هسته اصلی سرور رو تحت یه محیطی مثل asp.net بنویسیم و رو هاست قرار بدیم و بعد سورس های طراحی صفحه رو توسط html تولید کنیم.درست گفتم؟
خواهش امید جون
اینی که شما میگی درسته؛ اگه میخواییم سایتمون دینامیک باشه حرف شما کاملا درسته؛
(اینی که شما با یه جملهی من متوجه شدی؛ دانشجویان کامپیوتری دیدم که در عرض ۳ سال هم نتونستند درکش کنند
)
اما ۲ نوع طراحی داریم؛ یکی دینامیک که الا خودت گفتی؛
یکی از استاتیک
استاتیک اینه که کلا صفحه رو html مینویسیم و هرکی صفحه رو باز کنه ثابته؛ یعنی در واقع کد سمت سروری نداره؛ اگه view source بزنیم؛ دقیقا همونیه که تو سروره!
(۲۵-فروردین-۱۳۹۲, ۱۲:۴۸:۱۳)babyy نوشته است: [ -> ] (۲۵-فروردین-۱۳۹۲, ۱۲:۳۸:۰۴)adamous06 نوشته است: [ -> ]ممنون از راهنماییتون دوست عزیز
کار که نشد نداره؛ از همون روش نفوذ کردن به سروری که خودتون گفتید میشه دیگه فقط
فقط اینکه طبق قوانین نوشته شده:
نقل قول: درخواست هر گونه كرك و هك و نظاير آن در صورت مشاهده بدون اخطار پاك ميشود
دوست عزیز سایت خارجیه،شما اینبارو ندید بگیر
خودتون میتونین اینکارو بکنین؟اگه آره لطفاً دستمزد و مدت زمان رو بفرمایین
بازم ممنون محمدجان
فقط یه سوال دیگه میمونه؛
من تو وبلاگ خودم با زبان html براش قالب میسازم و دستوراتش و تغییر میدم
اینم نوع استاتیکه یا نوع دینامیکه و به هرکاربر یه آیپی و شناسه میدن تا صفحه مربوط به حساب کاربری خودش و ویرایش کنه؟
(۲۵-فروردین-۱۳۹۲, ۱۳:۰۵:۱۶)r0b0 نوشته است: [ -> ]بازم ممنون محمدجان
فقط یه سوال دیگه میمونه؛
من تو وبلاگ خودم با زبان html براش قالب میسازم و دستوراتش و تغییر میدم
اینم نوع استاتیکه یا نوع دینامیکه و به هرکاربر یه آیپی و شناسه میدن تا صفحه مربوط به حساب کاربری خودش و ویرایش کنه؟
دینامیکه؛ چون شما در کد html ای که میریزین تو وبلاگتون؛ از زبونی ایتفاده میکنید که خود سرویس دهنده واستون فراهم کرده
مثلا میگه اگه اینحا BlogPost بنویسی؛ بجاش مثلا آخرین پستی رو که تو سایت دادی رو میزاریم!