سلام
در این پروژه از یک تراشه atmga8 برای ساخت مولتی متر دیجیتالی استفاده شده است که می توانید توسط آن یک ولت متر، آمپرمتر،وات متر و اهم متر دقیق برای خود بسازید.
پروژه کامل شامل فایل pcb ، لیست قطعات ، فایل هگز برنامه و شماتیک مدار پیوست شد.
خوش باشید
[
attachment=9125]
سلام اقا امید.مرسی بابت این پروژه خوبی گذاشتین خیلی جالبه
من ولت متر رو دیده بودم اما مولتیمتر رو نه
اقا امید چند تا سوال دارم
1.میشه روی برد بورد اینو پیاده سازی کرد؟؟یا باید به صورت pcb کار کنم؟
2.شما فایل هگز گذاشتین.خود برنامه به صورت بیسیک نوشته شده؟اونو نذاشتین؟(
نبایدگذاشته بشه)
مرسی.
(۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۱۹:۴۴:۰۸)مهشید.الکترونیک نوشته است: [ -> ]سلام اقا امید.مرسی بابت این پروژه خوبی گذاشتین خیلی جالبه
2.شما فایل هگز گذاشتین.خود برنامه به صورت بیسیک نوشته شده؟اونو نذاشتین؟(نبایدگذاشته بشه)
مرسی.
سلام
خواهش میکنم وظیفمونه
1-مشکلی نیست میتوند قبل زدن pcb رو بردبرد تست کنید و یه شماتیک داخل همون پوشه پیوست قرار داره از روی اون مدار و پیاده کنید
2-برنامه رو نمی دونم به چه زبانیه چون منم فقط فایل هگزش و گرفتم واگرنه مسلمنا سورس کامل و میذاشتم
یاعلی
نقل قول: 2-برنامه رو نمی دونم به چه زبانیه چون منم فقط فایل هگزش و گرفتم واگرنه مسلمنا سورس کامل و میذاشتم
داداشی نرم افزار هست که هگز رو به سورس تبدیل میکنه.
ولی اسمشو نمیدونم.
عباس میدونست ولی...
(۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۲۲:۵۸:۴۸)h.unique نوشته است: [ -> ]نقل قول: 2-برنامه رو نمی دونم به چه زبانیه چون منم فقط فایل هگزش و گرفتم واگرنه مسلمنا سورس کامل و میذاشتم
داداشی نرم افزار هست که هگز رو به سورس تبدیل میکنه.
ولی اسمشو نمیدونم.
عباس میدونست ولی...
حسین جان h-jtag رو میگی؟
من با این هگز و به باینری تبدیل می کنم ولی هگز به باینری نشنیدم
ولی فکر نمیکنم همچین برنامه ای باشه
(
واگرنه تاحالا این سایت ها رو از نون خوردن انداخته بودم )
نقل قول: اخه باید یک پروژه کار کنم و نشون عباس بدم اینو دیدم خیلی خوشم اومد.اگر کارش کردم
ساخت مولتی متر سخت نیست و هگز و میذاریم کنار و خودمون برنامه شو می نویسیم
تو سایت اهم متر و ولت متر دارم و جریان و توان و هم از روابط بدست میاریم...به همین راحتی
(۱۷-بهمن-۱۳۹۲, ۱۷:۱۹:۴۸)afsorde_bi_id نوشته است: [ -> ]میتونین با کدویژن برنامشو بنویسین ؟!!!
اصلا فقط فایل هگز برنامه هست ، نمیشه تبدیل کرد به این راحتی ها!
(۱۷-بهمن-۱۳۹۲, ۲۱:۵۵:۱۶)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]اصلا فقط فایل هگز برنامه هست ، نمیشه تبدیل کرد به این راحتی ها!
هیچ راهی برای تبدیل نیست
فقط فایل asm رو میتوی بدست بیاری
(۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۲۲:۱۹:۵۰)r0b0 نوشته است: [ -> ] (۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۱۹:۴۴:۰۸)مهشید.الکترونیک نوشته است: [ -> ]سلام اقا امید.مرسی بابت این پروژه خوبی گذاشتین خیلی جالبه
2.شما فایل هگز گذاشتین.خود برنامه به صورت بیسیک نوشته شده؟اونو نذاشتین؟(نبایدگذاشته بشه)
مرسی.
سلام
خواهش میکنم وظیفمونه
1-مشکلی نیست میتوند قبل زدن pcb رو بردبرد تست کنید و یه شماتیک داخل همون پوشه پیوست قرار داره از روی اون مدار و پیاده کنید
2-برنامه رو نمی دونم به چه زبانیه چون منم فقط فایل هگزش و گرفتم واگرنه مسلمنا سورس کامل و میذاشتم
یاعلی
سلام دوستان
من سايت اين پروژه رو ديدم، با PIC نوشتنش، AVR نيست متاسفانه.
سلام
این پروژه با میکروکنترلر avr atmega8 smd کار شده ، متاسفانه سورسش موجود نیست
با pic اگه سورسش موجود باشه ممنون میشم تو یه تاپیک پیوست کنید تا دوستان دیگه نیازشون شد دریافت کنند
یا لینک بدید خودم رو سایت پیوست کنم.
(۳۱-شهریور-۱۳۹۳, ۱۱:۲۵:۳۷)nematollahian نوشته است: [ -> ] (۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۲۲:۱۹:۵۰)r0b0 نوشته است: [ -> ] (۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۱۹:۴۴:۰۸)مهشید.الکترونیک نوشته است: [ -> ]سلام اقا امید.مرسی بابت این پروژه خوبی گذاشتین خیلی جالبه
مرسی.
سلام
خواهش میکنم وظیفمونه
یاعلی
سلام دوستان
من سايت اين پروژه رو ديدم، با PIC نوشتنش، AVR نيست متاسفانه.
نه اتفاقا avrهم داره منم دیدم سورس باز هم بود !!!
میگردم یوستش میکنم