ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال در مورد خواندن يه فايل متني و ريجيستري و اینکریپ و ...
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام ببخشيد من هميشه كيلويي سوال مي پرسم و اميدوارم شما كيلويي جواب نديد(رو رو برم! :oops: ) :
1) چه جوري مي شه يه فايل مثلا txt متونش رو دريافت و تفكيك كرد يعني مثلا دو ليبل داشت و گفت خط اول تو ليبل 1 و خط دوم فايل متني تو ليبل 2 قرار بگيره؟؟

2) براي كار با ريجيستري مي شه از API های اون استفاده کرد برای باز کردن یه کلید که در زیر شاخه ها قرار داره مثلا در :
کد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
باید چی کار کرد اینو می دونم برای شاخه های اصلی این جوریه:
کد:
RegOpenKeyEx(HKEY_CURRENT_USER, "Counter", REG_OPTION_VOLATILE, KEY_ALL_ACCESS, phkResult)

مشکلی هم ندارم ولی برای زیر شاخه آدرس رو جای HKEY_CURRENT_USER می زارم ارور می ده؟؟!؟ چی کار کنم؟؟

3) برای اینکه بخوام بخشی از یک نوشته رو از کل نوشته کم کنم باید چی کار کنم؟؟
مثلا نوشته کل توسط کاربر وارد می شه من می خوام قسمتیش رو پاک کنم!

4) برای کد کردن یه نوشته چی کار میشه کرد؟؟ مثلا کاربر نوشته ab و من قراردادی a=&14 قرار دادم و b=&13 و باید کد شدش بشه &13&14 (البته خوب نوشته نشد!!) برای اینکار تابع ریپلیس هم جواب نداد و اروور عجیبی می ده ؟؟!

در کل ممنون و منتظر جواب اساتید هستم؟!؟!؟ :wink:
برو www.visualbasic.mihanblog.com توضيح دادم.
ممنون دوست عزيز ممنون و جواب سوال 2 رو گرفتم ولي بقيه رو هم كمك كنيد....

فعلا :wink: ...
در مورد سوال دوم كه من فكر مي كنم كه شما بايد ابتدا محل كلمه را با تابع Instr بدست آوريد و سپس به كمك تابع Left سمت چپ كلمه را بگيريد و سپس به كمك تابع Right سمت راست ه بگيريد و سپس آن ها را با هم تركيب كني.
در مورد سوال سوم همان Replace كار مي كنه به اين توجه كن:
Text1.Text = Replace(Text1.Text, "a", "&34")
Text1.Text = Replace(Text1.Text, "b", "&56")
اين كار كرد.
ببخشيد ممنون ولي اگر ميشه اولي رو مثالي...
و دومي هم اگر بخوام مثلا يه جمله رو كد كنيم جواب نميده و فقط مورد اخر رو تبديل مي كنه؟!
در ضمن اگر بشه توضيح بديد اگر بخوام كلمه اي را از نوشته متغير كم كنم چي كار كنم براي اضافه كردن از "&" ميشه استفاده كرد ولي براي كم كردن چي؟؟؟

با تشكر Biggrin
دوستان كمك.......